Sporo o podobnych zagadnieniach mówimy, ale w różnych wątkach i pod różnymi hasłami.
Dobrze byłoby to zjednoczyć, a naczelną ideą byłoby to, aby sobie pomóc, w miarę możliwości. Zwłaszcza w dobie szaleńczo rosnących cen.
Szczególnie pomóc rodzinom, które przymuszone są do wywalania strasznej kasy, jeżeli chcą dzieci wziąć na ich wolne, zgodnie z tutejszym prawem.
Pomysł nie jest skomplikowany, ani rozbudowany.
W tym wątku będzie chodzić o wyszukiwanie ciekawych ofert na urlop i dzielenie się tymi ofertami tutaj. Nie tylko tanie loty ale i tanie noclegi, parkingi itp. Urlopy all inclusive i te organizowane na własną rękę. Niedrogie self catering , bed&breakfast itp. Fajne miejscówki dla całej rodziny czy dla grupy przyjaciół. Ale nie tylko. Bardzo ważne są porady, wskazówki, ostrzeżenia itp. Porady typu : które lokale polecacie czy co najlepiej zwiedzić. Jakimi środkami transportu się poruszać.Inny przykład - obchodzenie się z gotówką . Jak najlepiej sobie radzić z wymianą i co przewozić? Takie przykłady można mnożyć.
Wpisy dotyczące poszczególnych miejsc ( Amsterdam, Tajlandia, Gran Canaria itp.) oraz oferty z nimi związane będą zamieszczane w watkach dotyczących tych miejsc. Pomoże to nam mieć informacje gromadzone w jednym miejscu, bez konieczności szukania poszczególnych wypowiedzi po całym temacie. Łatwiej też będzie je znaleźć.
Jeśli ktoś będzie chciał, żeby jego wpis potem znalazł się w wątku Giełda tematow wakacyjnych podlinkuje swój wpis to tego tematu, żeby było wiadomo o który chodzi. Jeśli ktoś będzie miał z tym problem, proszę zgłosić się do mnie na priv. Chętnie pomogę.
Raz nakwartał autora najciekawszej oferty będziemy wyróżniać nagrodą.
Nagrody będą dla jednej kategorii:
Najciekawsza oferta lub najciekawsza porada/wskazówka.
1 miejsce - £ 25
2 miejsce - £ 15
3 miejsce - £ 10
1 etap - wklejanie przez Was ofert
2 etap - głosowanie
3 etap - ogłoszenie wyników.
W tym dniu zamieszczę w wątku wszystkie Wasze wiadomości z oddanymi głosami, żeby każdy mógł sprawdzić czy jego głos nie został pominięty.
Najlepsze prace wyłonią forumowicze. Każdy forumowicz zarejestrowany przed rozpoczęciem konkursu będzie mógł zagłosować na trzy wybrane przez siebie prace.
Głosujecie na 3 prace i przyznajecie im odpowiednio 3,2 lub 1 punkt.
Przykładowo praca nr 1 - 3 pkt, 2 - 2 pkt, 3 - 1 pkt.
Swoje glosy wysyłacie na priv do mnie
Nie można głosować na siebie. Tylko głosy przesłane na priv będą akceptowane.
Uwaga: jedna osoba może wygrać tylko jedną nagrodę. Oznacza to, że jeśli jedna osoba otrzyma głosy uprawniające ją do dwóch nagród, wybiera jedną, a następna przypada kolejnej osobie z największą liczbą głosów.
Nagrody w konkursie ufundował sponsor - firma Paczki do Polski
Są to vouchery One4All
One 4 all
Zapraszamy do udziału w zabawie
Posty muszą być zgodne z regulaminem naszego forum
Regulamin
Publikacja postu konkursowego oznacza automatyczną akceptację tego regulaminu oraz zgodę na wykorzystanie wpisów wraz z fotografiami do publikacji w portalu MOJA WYSPAi na FANPAGE MOJA WYSPA
Ponieważ to wątek eksperymentalny zastrzegamy sobie prawo do zmian dotyczących zasad w tym wątku.
Wątek został otworzony dzięki pomysłowi jednemu z naszych forumowiczów.