No czasy przedluzonych weekendow poza kntynentem to juz minely bezpowrotnie. Koszty takiej imprezy sa daleko poza granicami zdrowego rozsadku i nawet nie zaluje, bo kondycja by mi i tak nie pozwolila. Ja nawet do PL sb-nd juz nie moge.
Str 5 z 5 |
|
---|---|
dominikana36 | Post #1 Ocena: 0 2025-01-20 11:23:04 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 21-03-2016 Skąd: Quinton |
Nie lubie BA na krotkich lotach, niczym sie nie roznia od Wizzair and EasyJet. Na dlugich nie mialam (nie) przyjemnosci i mam nadzieje ze nie bede miala
![]() No czasy przedluzonych weekendow poza kntynentem to juz minely bezpowrotnie. Koszty takiej imprezy sa daleko poza granicami zdrowego rozsadku i nawet nie zaluje, bo kondycja by mi i tak nie pozwolila. Ja nawet do PL sb-nd juz nie moge. |
Richmond | Post #2 Ocena: 0 2025-01-20 14:47:45 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Nie wiem czy jest jakas roznica w cenie przy wczesniejszej rezerwacji miejsca na gorze. Przy check-in powinno byc za darmo.
Na krotkich trasach, BA rozni sie od tanich linii bagazem podrecznym: normalny podreczny + mniejszy pod siedzeniem i bez limitu wagi (23kg). Nie trzeba miescic sie do mini plecaczka albo doplacac za cos wiekszego. Lecialam ostatnio EasyJetem i sprawdzali prawie kazdy plecak i torbe. Mnie to jakos ominelo, ale na pewno nie odpusciliby nic poza maksymalny rozmiar. Carpe diem.
|