MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Warte zobaczenia w Polsce

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Emeryt56

Post #1 Ocena: 0

2018-07-13 15:23:57 (7 lat temu)

Emeryt56

Mężczyzna

Z nami od: 15-01-2018

https://hotelpodszrenica.pl/pl/psie-zaprzegi-w-szklarskiej-porebie/

Dodam że to nie reklama.

[ Ostatnio edytowany przez: Emeryt56 13-07-2018 15:27 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ZlotaPerla

Post #2 Ocena: 0

2018-07-13 15:31:44 (7 lat temu)

ZlotaPerla

Konto usunięte

W Szklarskiej jest masa tego typu atrakcji :-) może właśnie okolice Szklarskiej?

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2018-07-13 19:22:52 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2018-07-13 14:59:56, AgentOrange napisał(a):

Moze w jakims skansenie poszukaj?
Myslisz ze ludzie mieszkajacy w gorach jezdza na codzien saniami zaprzegnietymi w konie, mieszkaja w strych chatacha a ich jedyna rozrywka sa kuligi? Takie rzeczy to tylko dla turystow jak Ty - oczywiscie w skomercjalizowanych miejscach.

Dobrze, że to napisałeś. Wspomniałam o tym co mi się marzy. Nie wiem jak żyją i mieszkają ludzie w górach, czy jakie mają rozrywki. Może się okazać, że będę musiała zweryfikować swoje marzenia sprzed lat i dostosować do rzeczywistości.

Nie chciałabym spędzić urlopu w miejscach przepełnionych ludźmi. Może uda się znaleźć miejsca noclegowe gdzieś z dala od najpopularniejszych miejsc turystycznych ale z widokami i dostępem do gór. Ewentualnie do miejsca gdzie oferują kulig dojadę na jeden dzień. Na razie się rozglądam. Może trzeba będzie gdzieś wypośrodkować i wybrać najbardziej odpowiednią opcje dla kogoś jak ja, kto chciałby w miarę możliwości uniknąć dzikich tłumów przez czas pobytu.

Emeryt dzięki za linka. Popatrzę w wolnej chwili. Bardziej mi chodzi o kulig z zaprzęgiem konnym.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,