MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Z cyklu żałosne, ale prawdziwe

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 2 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

WybitnieWrednyW

Post #1 Ocena: 0

2016-07-12 19:45:48 (9 lat temu)

WybitnieWrednyWerdew

Konto usunięte

Cytat:

2016-07-12 17:31:35, krakn napisał(a):
..
Nie wiem czy wiecie ale niektóre sieci hoteli mają listę trudnych klientów. I po prostu dla nich nie ma miejsc gdy chcą coś zarezerwować.

Ale jak ja takie coś napisałem dawno temu to nazwali mnie patologią i że widzę wszędzie spisek:-8
Oprócz tego że mam smutne życie :-]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2016-07-12 19:58:48 (9 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

WybitnieWrednyW

Post #3 Ocena: 0

2016-07-12 20:05:07 (9 lat temu)

WybitnieWrednyWerdew

Konto usunięte

Cytat:

2016-07-12 19:58:48, panika napisał(a):
Werdew, bo jak sie ma "trudnego klienta", ...

Pozwól że jeszcze raz zacytuję do czego się odniosłem.

Cytat:
2016-07-12 17:31:35, krakn napisał(a):[B] .. Nie wiem czy wiecie ale niektóre sieci hoteli mają listę trudnych klientów. I po prostu dla nich nie ma miejsc gdy chcą coś zarezerwować.

[ Ostatnio edytowany przez: WybitnieWrednyWerdew 12-07-2016 20:06 ]

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2016-07-12 20:32:02 (9 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #5 Ocena: 0

2016-07-12 21:00:12 (9 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2016-07-12 20:32:02, panika napisał(a):
Hmmm, aby stac sie takim klientem potrzeba troche wiecej niz porozwalane ciuchy w pokoju czy nie poslane lozko: wandalizm, niezaplacony rachunek, agresja.

łożko czy jakiś tam bałagan to żadna nowość, niemal norma jest że tak się rozpakowują że nie ma gdzie stanąć :)) Ale na ten czas to ich pokój jest niech mają jak w domu żeby się czuli dobrze.

Właśnie chodzi o oszustwa, agresywne pijaństwo, kradzieże... albo mega upierdliwość, wręcz bezczelność.

np bawi mnie gdy angielscy klienci w Hiszpanii piszą epopeje jak to było źle, i szczena mi spadła jak widziałem zdjęcie pękniętej płytki w pokoju... pod łóżkiem! JA się zastanawiałem, po jaką cholerę wchodziła pod łóżko? Albo pretensje bo owad był w pokoju... Jak znam takich ludzi to musieli nieźle dawać po dupie obsłudze.
Przy czym jaki syf jest w hotelach angielskich to chyba prawie każdy wie... Pod tym łóżkiem to by się przykleiła....
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Awa

Post #6 Ocena: 0

2016-07-14 11:29:37 (9 lat temu)

Awa

Z nami od: 02-08-2006

Cytat:

2016-07-12 19:11:19, SweetLiar napisał(a):
Polacy to wręcz się wstydzą upominać bo nie chcą "robić kłopotu" nie wiem może to kompleksy. Jak się Radek Sikorski upomniał o polską tv w niemieckim hotelu to było święte oburzenie w Polsce, że taki zakompleksiony burak, a gdyby tak zapytał Włoch albo Francuz to byłoby normalna. Chyba jednak kompleksy

No to ja naprawde poczulam sie stara, za moich czasow ktos, kto nie chcial robic klopotu to byl okreslany jako 'dobrze wychowany'... Czesto tez Anglicy (ale tez raczej dawno) wysmiewani byli wlasnie za prawie patologiczna nieumiejetnosc upominania sie o cokolwiek albo tez zlozenia skargi, w rodzaju 'Przepraszam, chyba zmiazdzylem Panu stope' - 'Alez nie szkodzi, mam druga".
Awa

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #7 Ocena: 0

2016-07-14 19:56:43 (9 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

2016-07-14 11:29:37, Awa napisał(a):
Cytat:

2016-07-12 19:11:19, SweetLiar napisał(a):
Polacy to wręcz się wstydzą upominać bo nie chcą "robić kłopotu" nie wiem może to kompleksy. Jak się Radek Sikorski upomniał o polską tv w niemieckim hotelu to było święte oburzenie w Polsce, że taki zakompleksiony burak, a gdyby tak zapytał Włoch albo Francuz to byłoby normalna. Chyba jednak kompleksy

No to ja naprawde poczulam sie stara, za moich czasow ktos, kto nie chcial robic klopotu to byl okreslany jako 'dobrze wychowany'... Czesto tez Anglicy (ale tez raczej dawno) wysmiewani byli wlasnie za prawie patologiczna nieumiejetnosc upominania sie o cokolwiek albo tez zlozenia skargi, w rodzaju 'Przepraszam, chyba zmiazdzylem Panu stope' - 'Alez nie szkodzi, mam druga".

Ja nie widzę nic złego w grzecznym zwróceniu uwagi.
"Robienie kłopotu" to też względna sprawa bo czasami rzeczywiście jakaś prośba może komuś sprawić kłopot jak np widzę, że kelnerka w restauracji jest zawalona pracą, a ja jeszcze z jakimiś pierdołami wyskoczę. Dziś np w pracy naskoczył na mnie kolega (nigdy mu się to nie zdarzyło) mimo, że zaistaniała sytuacja była wynikiem jego błędu, niczyjego innego kiedyś może bym mu się odszczeknęła, ale obróciłam to w żart mówiąc jaki zrobił błąd, przeprosił mnie i przez resztę dnia była miła atmosfera

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #8 Ocena: 0

2016-07-14 20:54:24 (9 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

U mnie w pracy stwierdzili ze takie cwaniaczki sa nie tylko w Pl i zebym sie nie przejmowala, tutaj nagminne jest wrzucanie wlosow do jedzenia by uniknac zaplaty
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

SweetLiar

Post #9 Ocena: 0

2016-07-21 12:30:01 (9 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Facet został właśnie zawieszony w obowiązkach służbowych przez ministra sprawiedliwości, okazuje się że to pracownik więzienia

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #10 Ocena: 0

2016-07-21 12:37:22 (9 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Drogo go te lody kosztowaly
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,