Znalazłem komicznie niską cenowo ofertę spędzenia urlopu w Grecji, ale problem jest taki, że nie ma możliwości spędzenia tego samemu w pokoju. Muszą być 2 osoby, więc sam nie polecę.
i. Miejsce
Zante
ii. Czas
Od 14 do 21 czerwca lub od 21 do 28 czerwca
Jest mi to całkowicie obojętne, w którym tygodniu bym się wybrał. Mogę też polecieć od razu na dwa tygodnie, co już wyjdzie w ogóle mega tanio.
iii. Warunki i cena
Hotel w systemie self-catering plus lot w obie strony z lotniska pod Londynem za £114-250 funtów od osoby na tydzień.
Jeśli ktoś chce spędzić tydzień w Grecji za £114 (plus ile tam sobie życzy więcej, jeśli chce inny hotel) ze mną w pokoju, proszę pisać. Można na priva, ponieważ nie chcę, żeby to zostało wykupione przed moją rezerwacją. Osoba ta musiałaby się dostać sama na lotnisko w Luton lub Stansted. Ewentualnie mogę ją zabrać po drodze, jeśli mieszka na trasie Coventry - Stansted lub Coventry - Luton.
Chciałbym to zarezerować w ciągu kilku dni, zanim się skończą miejsca w hotelach lub w samolotach.
Kolega z pracy w niedzielę z tej wyspy wrócił i było 27-29 stopni.
Ogólnie pomysł mam taki, że możemy zrobić temat dla osób szukających towarzysza/-ki do podróży. Pewnie są jakieś specjalne strony w tym celu, ale tu się ludzie już trochę znają.
[ Ostatnio edytowany przez: ChrisCov 05-06-2015 15:53 ]
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better