Dzięki PeterG coś mi się wydaje że ten plan to będzie i moim planem, ale jeszcze jest trochę czasu więc pokombinuję.
Jak jest z dojazdem z lotnisk Campino i tego drugiego Fumencino, można jechać na Rome pass?
Str 2 z 2 |
|
---|---|
pantiktak | Post #1 Ocena: 0 2015-03-15 13:47:10 (10 lat temu) |
Z nami od: 15-11-2010 Skąd: Southampton |
Dzięki PeterG coś mi się wydaje że ten plan to będzie i moim planem, ale jeszcze jest trochę czasu więc pokombinuję.
Jak jest z dojazdem z lotnisk Campino i tego drugiego Fumencino, można jechać na Rome pass? |
PeterGriffin | Post #2 Ocena: 0 2015-03-15 14:25:03 (10 lat temu) |
Z nami od: 03-07-2012 Skąd: Mcr |
Cytat: 2015-03-15 13:47:10, pantiktak napisał(a): Dzięki PeterG coś mi się wydaje że ten plan to będzie i moim planem, ale jeszcze jest trochę czasu więc pokombinuję. Jak jest z dojazdem z lotnisk Campino i tego drugiego Fumencino, można jechać na Rome pass? Na Rome Pass bezpośrednio się nie da.My jechaliśmy z Campino do Termini autokarem Terravision za 4 euro.Jechał około 40 minut. Z Fiumicino też jeżdżą. [ Ostatnio edytowany przez: PeterGriffin 15-03-2015 14:26 ] Semper Invicta, Semper Heroica!
|
littleflower | Post #3 Ocena: 0 2015-03-15 16:27:43 (10 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Jak poprzednicy - polecam karte Rome pass - kupi sie ja prawie w jazdym kiosku - ja swoja kupilam na dworcu
Bardzo prosa linia metro - A i B polozone na krzyz - wieksze zabytki sa narysowane kolo nazw stacji wiec wiadomo gdzie wysiasc Bardzo tanie pamiatki ja na stolice Turystow kolo Koloseum czy fontanna Di Trevi spotkac mozna pelno nawet i po polnocy Ja mialam zabokowany pokoj prywatnym hoteliku kilka stacji od centrum, zywilam sie na miescie gdzie akurat popadlo i bylam glodna lub lub cos mnie zachecilo - zapach , wyglad "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
pantiktak | Post #4 Ocena: 0 2015-04-27 17:46:13 (10 lat temu) |
Z nami od: 15-11-2010 Skąd: Southampton |
w wolnej chwili znów wrócił temat Rzymu, choć jeszcze dwa miesiące to powoli planuję.
nocleg mam w hotelu przy baylice św. Pawła na południe od centrum, co jakiś czas zerkam czy nie znajdzie się coś bliżej ![]() postanowiłem też wyprzedzić moją ekipę i przylecieć dzien wcześniej i skoczyć nad morze w okolicy Fiumicino. będę późno w nocy na lotnisku zastanawiam się nad wypadem na monte Cassino w ten dzien ehhh wie ktoś jak jest w wypożyczeniem samochodu na godzinę blisko północy? są chyba jakieś dopłaty tak |