Str 2 z 2 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2015-01-27 21:52:21 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
minicab | Post #2 Ocena: 0 2015-01-27 21:55:26 (10 lat temu) |
Z nami od: 08-05-2009 Skąd: U.K. |
dzieki. jeszcze niewiem do ktorego mialbym sie wybrac. A czy dzieci ponizej 5 lat tez beda mialy tam atrakcje (nie liczac basenu)?
"One day you'll leave this world behind
So live a life you will remember."
|
karjo1 | Post #3 Ocena: 0 2015-01-27 21:56:50 (10 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Bezplatne sa kluby i zajecia dla dzieci, place zabaw, basen, wieczorki dla doroslych.
Jesli jest duzo gosci, sesja na basenie bywa limitowana 1,5 -2h. Nigdy nie jest za zimno na powloczenie sie po okolicy, w razie deszczu korzystanie z basenu i wieczorne posiaduchy w pubie na terenie osrodka, na ogol do 20-21.00 jest impreza dla dzieci, potem bingo, kabaret/muzyka dla rodzin. |
minicab | Post #4 Ocena: 0 2015-01-27 21:59:56 (10 lat temu) |
super
![]() "One day you'll leave this world behind
|
mak4701 | Post #5 Ocena: 0 2015-01-28 16:02:45 (10 lat temu) |
Z nami od: 12-04-2007 Skąd: UK |
Nooo to zaklepany wyjazd... Wybrałam Skegness... Stwierdziłam, że jak się nam spodoba to nastepnym razem pojedziemy do innej miejscowosci. Chcielibyśmy przy okazji pójść do Natureland Seal Sanctuary. Wybralismy 3 noce + premium dinig w czerwcu. Mam nadzieje, ze bedziemy zadowoleni.
Zastanawiam się nad opcjami Fast Track... Czy warto to wykupic? Czy to jest na wszystkie atrakcje czy na jakies wybrane? Bardzo dziekuje wszystkim doradzajacym za info ![]() Pozdrawiam
|
|
|
Yuuki1 | Post #6 Ocena: 0 2015-05-20 20:44:55 (10 lat temu) |
Z nami od: 29-08-2013 Skąd: Oxford |
z wsztskich 3 butlinsow, uwazam za najlepszy w bognor regis, raz ze plaza jest czysciejsza fakt ze kamienista,woda niebieska(nie jak w przypadku skegness metna-przez gline) ciuchcia mozesz sie przejechac po promenadzie(promenada bardzo pieknabudki z jedzniemi i zabawkami) blisko do miasta praktycznie osreodek jest w miescie.
skegness hmmm daleko ma wszedzie plaza nieciekawa,(osobise wraznie plaza rodem z poligunu lub jak kto woli z jak z mini serialu The Pacific) brak promenady, miasto 20minut busem, ewentualnie plaza z buta to okolo 1h. za to w przeciwnym kierunku jest market z weslym miasteczkiem. 10m z buta minehead plaze ladne,(brak promenady) clify, i gora z ktorej piekne sa widoki, oraz mala atrakcja biegaja po neij kucyki(bo konmi tego nie nazwe) do miasta minehead blisko no prawie jak w bognorze... tylko starsznie malutkie obejscie zajmuje gora 10 minut atrakcji w nim zadnych. najblizesz jest TAUTON cos kolo godziny autobusem. atrakcje jakie daje butlins wszedzie sa takie same.. jedynie w skegness jest najnowoczesniejszy basen. bognorze mamy robota w minehead hmm nie pamaietam restauracje wydaje mi sie ze w bognorze mamy wiekszy wybor choc jak sie blizej przyjzec kazdy butlins ma te samerestauracjei tak naprawe jedne od 2 sie nei roznia mamy yahta< ladniejsze wnetrze ladniej wyekponowane jedznie deck, coral beach czy ocean drive.. maja to samo jedznie otwarty bufet i jesz ile fabryka dala.. osobisice polecam yahta lub decka. omijalabym coral beach i ocean drive. sa jeszcz emniejsze inne ale zalezy jaki osrodek tu sie roznia. no chyba ze wynajolo siepokoje w hotelu to restaracje sa inne wyzsza klasa.. tu uklon w strone bognora i hotelu ocean i najnowszy Waves mysle co jeszcze sie mozne przydac. ale brakuje mi pomyslow aaa pogoda hmm z tego co bognor ma jakis sprzyjajacy klimat, gdzies na necie pisalo ze jest umiejscowiony w najslonecznionym miejscu.inie zapominajmy poludnie anglii ![]() osobisnie jak mam polecic to.... bognor pozniej minehead a ostatni skegness nie wiem kto bedzie lookal te mazgroly ale moze cos komus podzwoli wybrac jak sie wacha ktpory osrodek .. |
Turefu | Post #7 Ocena: 0 2015-05-20 21:11:59 (10 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2013 Skąd: York |
Dzieki za wpis
![]() ![]() |
minicab | Post #8 Ocena: 0 2016-03-10 21:38:19 (9 lat temu) |
Hej. Moze odnowie temat. Zamierzamy wybrac sie z dzieciakami do Butlinsa do Skegness na Easter half term.
Bedzie to nasz pierwszy pobyt w Butlinsie. Wybralismy Skegness jako ze jest najblizej i podobno ma najnowoczesniejszy basen. Porady i opinie mile widziane ![]() "One day you'll leave this world behind
|