MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona

Strona 10 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

Str 10 z 10

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Richmond

Post #1 Ocena: 0

2014-05-22 16:20:59 (11 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Cytat:

Amex Gold bezposrednio z Amexa jest lepszy, w pierwszym roku, kiedy jest za darmo. Najlepiej dostac mile bonusowe, zebrac tyle ile sie da w ciagu roku, zrobic transfer do ktorejs z lini lotniczych i zrezygnowac. Karty BA nie sa takie dobre, chyba ze ktos chce uzbierac na darmowy bilet dla towarzysza podrozy. Ja nigdy nie skusilam sie na te karty, chociaz zasypywali mnie tym nie raz.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #2 Ocena: 0

2014-05-22 16:49:26 (11 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

No właśnie też teraz dostałem ofertę z Amexa bezpośrednio, ale wywaliłem email bo nie zbieram mil.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Richmond

Post #3 Ocena: 0

2014-05-22 19:11:09 (11 lat temu)

Richmond

Kobieta

A ja w koncu wzielam lot do Zurychu i powrot z Bazylei, optymalna kombinacja dostepnych lotow.

Tak wlasnie wyglada moje ograniczanie podrozowania ;-)
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2014-05-30 19:27:14 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #5 Ocena: 0

2014-05-30 19:32:38 (11 lat temu)

Richmond

Kobieta

To milo z ich strony, bo lubie te linie lotnicze. Loty od 15 wrzesnia. Ale juz widze, ze nie ma lotow powrotnych w niedziele, wiec niestety nie dla mnie.

Chyba uklad dla osob, ktore leca z Wawy rano i wracaja wieczorem.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #6 Ocena: 0

2015-03-24 09:25:23 (10 lat temu)

Richmond

Kobieta

Odkopujac troche te stara dyskusje na temat tanich i regularnich lini. Otoz jakis czas temu British Airways wzielo w leasing 10 samolotow do floty na Gatwick.

2 z tych samolotow pochodza z ex-floty Wizzaira i oferuja teraz super komfort pasazerom klasy biznes. Jak pewnie kojarzycie, w samolotach tanich lini, nie ma sciany miedzy wejsciem do samolotu a siedzeniami w pierwszym rzedzie. O ile w tanich liniach jest to ok, to w regularnych nie za bardzo, zwlaszcza tych, co maja biznes klase na poczatku.

Inne udogodnienie w British Airways, to zmniejszenie odstepu miedzy fotelami w biznes, do 30 cali. Podobne udogodnienia wprowadzila Lufthansa i pare innych lini. EasyJet oferuje teraz wiecej miejsca na nogi w pierwszych rzedach.

Jakby komus zachcialo sie leciec BA, to unikajcie miejsc w ostatnim rzedzie po lewej w A319, sa to dwa miejsca, ktore zostaly wstawione zamiast toalety, nie ma okna, a obok jest jedyna toaleta z tylu, wiec mozna miec dodatkowe wrazenia zapachowe.

Regularne linie obnizaja standard, zarowno w klasie ekonomicznej jak i biznes, a tanie linie podwyzszaja standard oferujac kabine premium z miejscami z wieksza iloscia miejsca na nogi, dodatkowymi uslugami, itp.

Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Strona 10 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,