MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Loty do Wroclawia

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2014-03-27 13:55:21 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Guylian

Post #2 Ocena: 0

2014-03-27 14:00:46 (11 lat temu)

Guylian

Kobieta

Z nami od: 29-11-2007

Ewa a dokad w Niemczech latasz? Szwagier ostatnio zaproponowal, ze pojedzie po nas do Berlina jak bedziemy leciec na swieta, do Wrocka to juz potem pestka, to chyba tez dobra opcja.

"Wybudowali i ma przynosić zyski. We Wrocławiu lądują samoloty Lotu, Lufthansy, SAS i wielu innych. Widocznie nikomu z wielkich nie opłaca się latać bezpośrednio z Birmingham do Wrocławia..."
W ogole wyglada na to, ze wielkim sie nie oplaca latac na Wyspy, chyba tylko LOT lata do Londynu i to tyle.

[ Ostatnio edytowany przez: Guylian 27-03-2014 14:04 ]

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2014-03-27 14:13:32 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

sokole-oko

Post #4 Ocena: 0

2014-03-27 14:18:38 (11 lat temu)

sokole-oko

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 26-03-2014

Cytat:

2014-03-27 12:14:59, Guylian napisał(a):
Bo juz mnie cholera bieze z Ulubiona Tania Linia! Czy ktos rozeznany moglby doradzic rozsadne polaczenie z Birmingham, East Midlands, Luton albo Manchesteru do Wrocka z pominieciem "tanich" linii. Mysle, ze moze przesiadka w Niemczech bylaby ok.

Lecisz do mojego miasta (mam nadzieje ze niego nie pochodzisz) i robisz z igly widly. Jezeli nie ma lotow (ktore by Ci odpowiadaly) z tego Birmingham, East Midlands, Luton, Manchesteru to poszukaj cos ze Stansted, Gatwick badz Heathrow i zalatwione.
Na koniec pozostaje jeszcze opcja wyczartarowania srodka transportu, ktory powinien zadowolic Cie w 100%.

Michael O'Leary ma racje co do "tych typow paszazerow"
:-]:-]:-]:-]*ROFL**ROFL**ROFL**ROFL**ROFL*
Cytat:

2014-03-27 13:11:02, Guylian napisał(a):
A ten przekret z oplata za dziecko to po prostu swinstwo, bo to dziecko nie zajmuje miejsca, nie ma bagazu.. Wiec WTF?

Ale krzyczy za dwoch, albo nawet trzech :-]

[ Ostatnio edytowany przez: sokole-oko 27-03-2014 14:26 ]

Warto walczyć o to samo co zawsze. O siebie. Żeby się nie dać sformatować, że trzeba zwyciężać, zarabiać, kupować. Nie dać się przerobić na szczura, tylko znaleźć niszę, dzięki której nie dasz się wrobić w cały ten śmietnik, który sączy w nas popkultura

Do góry stronyOffline

Guylian

Post #5 Ocena: 0

2014-03-27 14:54:09 (11 lat temu)

Guylian

Kobieta

Z nami od: 29-11-2007

Cytat:

2014-03-27 14:18:38, sokole-oko napisał(a):
Cytat:

2014-03-27 12:14:59, Guylian napisał(a):
Bo juz mnie cholera bieze z Ulubiona Tania Linia! Czy ktos rozeznany moglby doradzic rozsadne polaczenie z Birmingham, East Midlands, Luton albo Manchesteru do Wrocka z pominieciem "tanich" linii. Mysle, ze moze przesiadka w Niemczech bylaby ok.

Lecisz do mojego miasta (mam nadzieje ze niego nie pochodzisz) i robisz z igly widly. Jezeli nie ma lotow (ktore by Ci odpowiadaly) z tego Birmingham, East Midlands, Luton, Manchesteru to poszukaj cos ze Stansted, Gatwick badz Heathrow i zalatwione.
Na koniec pozostaje jeszcze opcja wyczartarowania srodka transportu, ktory powinien zadowolic Cie w 100%.

Michael O'Leary ma racje co do "tych typow paszazerow"
:-]:-]:-]:-]*ROFL**ROFL**ROFL**ROFL**ROFL*
Cytat:

2014-03-27 13:11:02, Guylian napisał(a):
A ten przekret z oplata za dziecko to po prostu swinstwo, bo to dziecko nie zajmuje miejsca, nie ma bagazu.. Wiec WTF?

Ale krzyczy za dwoch, albo nawet trzech :-]

[ Ostatnio edytowany przez: <i>sokole-oko</i> 27-03-2014 14:26 ]

Dziekuje Ci Sokole Oko z Twe swiatle uwagi *BRAVO* A wedlug Ciebie dziecko lecace innymi liniami nie krzyczy "za dwoch a nawet trzech" i dlatego inni przewoznicy licza sobie za przewoz dzieci jakby troche mniej? Czy to wedlug Ciebie ma jakiekolwiek logiczne wytlumaczenie, ze za dziecko przewozone na kolanach opiekuna placi sie wiecej niz za bilet dla tegoz opiekuna? Zwlaszcza, ze to dziecko nie ma prawa do zadnego bagazu..Bo ja niestety zadnego logicznego , poza pazernoscia pana O. wytlumaczenia nie widze. I bardzo mi nie jest przykro jesli Cie rozczaruje ale tak, pochodze z Wroclawia.
Albo nie masz dzieci albo nie bardzo wiesz o czym piszesz,co?

Do góry stronyOffline

sokole-oko

Post #6 Ocena: 0

2014-03-27 15:32:51 (11 lat temu)

sokole-oko

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 26-03-2014

Cytat:

2014-03-27 14:54:09, Guylian napisał(a):
Albo nie masz dzieci albo nie bardzo wiesz o czym piszesz,co?

Mam i to dwojke, ale posiadam takze zone i jest podobna do Ciebie - wszedzie widzi tylko problemy! :-]:-]*ROFL*

Chyba lepiej zaplacic troche wiecej za dziecko i wysiasc w miescie zamieszkania, niz przesiadac sie w jakis niemcach, badz tez obarczac kogos super przysluga - odebranie ludzi z lotniska w Berlinie czy nie????
Warto walczyć o to samo co zawsze. O siebie. Żeby się nie dać sformatować, że trzeba zwyciężać, zarabiać, kupować. Nie dać się przerobić na szczura, tylko znaleźć niszę, dzięki której nie dasz się wrobić w cały ten śmietnik, który sączy w nas popkultura

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,