MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Loty do Wroclawia

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Guylian

Post #1 Ocena: 0

2014-03-27 12:14:59 (11 lat temu)

Guylian

Kobieta

Z nami od: 29-11-2007

Bo juz mnie cholera bieze z Ulubiona Tania Linia! Czy ktos rozeznany moglby doradzic rozsadne polaczenie z Birmingham, East Midlands, Luton albo Manchesteru do Wrocka z pominieciem "tanich" linii. Mysle, ze moze przesiadka w Niemczech bylaby ok. Ktos juz tak kombinowal, ma to sens? No bo przeciez za przyjemnosc trzymania moich jednorocznych blizniakow na kolanach musze zaplacic wiecej niz za bilety dla dwoch doroslych osob! A jeszcze jakis maly bagaz by sie przydal, nie wszystko zmieszcze w dwie podreczne torby, i oplata za wybor miejsc. Czemu do Wrocka nie lata z Wysp zadna normalna linia?!

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2014-03-27 12:41:46 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Guylian

Post #3 Ocena: 0

2014-03-27 12:55:40 (11 lat temu)

Guylian

Kobieta

Wizzair lata, ale ceny porownywalne wiec z dwojga zlego wole ryana bo do EMidlands mam blizej. Lufthanse sprawdzilam i sie wyleczylam. Polecimy tym cholernym R. nie mam wyjscia, ale jak ja ich nie lubie!!! A zaczelo sie od problemow z rezerwacja dzis rano - zaplacilam za bilety ale wedlug pana z info jednak nie. Ale lepiej zebym sobie sprawdzila konto bo moze jednak, chociaz numeru rezerwacji nie mam..

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #4 Ocena: 0

2014-03-27 13:03:23 (11 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

A wylot z innego miasta, np. Liverpool, Manchester, Bristol?
Moza byc taniej i szybciej niz z miedzyladowaniem.

Do góry stronyOffline

sokole-oko

Post #5 Ocena: 0

2014-03-27 13:08:02 (11 lat temu)

sokole-oko

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 26-03-2014

Przejedz sie autobusem :-)
Warto walczyć o to samo co zawsze. O siebie. Żeby się nie dać sformatować, że trzeba zwyciężać, zarabiać, kupować. Nie dać się przerobić na szczura, tylko znaleźć niszę, dzięki której nie dasz się wrobić w cały ten śmietnik, który sączy w nas popkultura

Do góry stronyOffline

Guylian

Post #6 Ocena: 0

2014-03-27 13:11:02 (11 lat temu)

Guylian

Kobieta

Nie, wylot z EM jest najlepszy, bez przesiadek i cena tez dobra w porownaniu z innymi trasami ryanair. Ale czy oni zawsze musza mi podnosic i tak juz wysokie cisnienie?? A ten przekret z oplata za dziecko to po prostu swinstwo, bo to dziecko nie zajmuje miejsca, nie ma bagazu.. Wiec WTF?

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2014-03-27 13:11:35 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

zealot

Post #8 Ocena: 0

2014-03-27 13:25:29 (11 lat temu)

zealot

Mężczyzna

Z nami od: 18-06-2011

Wielkim plusem lufthansy jest to że z Manchesteru do Wrocławia i Katowic ma ok 8 lotów dziennie. Wielkim minusem jest to że są to loty z przesiadką we Frankfurcie. Więc taki lot może potrwać od 4 do 10 godzin. Poza tym cena takiego przelotu jest 2 razy większa niż lecąc wizzarem lub ryanairem.

Ja tam będę narzekał na tanie linie ale chyba nie ma dla nich lepszej alternatywy. Value for money

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

Guylian

Post #9 Ocena: 0

2014-03-27 13:35:08 (11 lat temu)

Guylian

Kobieta

Dzieki ludzie za dobre rady, juz mi cisnienie troche spadlo :-). Ewa co do bagazu to ja i tak zawsze wczesniej wysylam kurierem co tam moze nam byc potrzebne, a przy malych blizniakach to jest tego tona (!) wiec generalnie oplata za bagaz mnie nie rusza. Tym razem tez chcialam leciec tylko z podrecznym ale okazuje sie, ze musze wziac kilka rzeczy, ktorych firma przewozowa nie wezmie i stad maly bagaz rejestrowany musi byc.
A Wroclaw ma ambicje byc miastem "swiatowym" a nie ma ani jednego polaczenia z Wyspami obslugiwanego przez normalne linie. Dla kogo wybudowali ten nowy terminal, dla Ryana?

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #10 Ocena: 0

2014-03-27 13:41:07 (11 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2014-03-27 13:35:08, Guylian napisał(a):
.
A Wroclaw ma ambicje byc miastem "swiatowym" a nie ma ani jednego polaczenia z Wyspami obslugiwanego przez normalne linie. Dla kogo wybudowali ten nowy terminal, dla Ryana?

Wybudowali i ma przynosić zyski. We Wrocławiu lądują samoloty Lotu, Lufthansy, SAS i wielu innych. Widocznie nikomu z wielkich nie opłaca się latać bezpośrednio z Birmingham do Wrocławia...

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,