Jestem studentka na brytyjskim universytecie w Wolverhampton. Aktualnie jestem w trakcie pisania mojej pracy licencjackiej ktora zawiera element badan srodowiskowych. Tematem mojej pracy jest analiza motywacji do odwiedzania miejsc zwiazanych ze smiercia i tragedia oraz analiza wrazen jakie ta wizyta wywiera na odwiedzajacych, w szczegolnosci Auschwitz w Polsce. Bylam bym bardzo wdzieczna jesli zechcielibyscie wziac udzial w moim badaniu. Chcialabym sie dowiedziec czy kiedykolwiek odwiedziliscie Auschwitz, inne miejsc zwiazane z ta tematyka badz chcialibyscie odwiedzic takie miejsce. Ten watek nie jest badaniem samym w sobie lecz tylko sprawdzeniem ile osob byloby chetnych do wziecia udzialu. Aktualnie jestem w poczatkowym procesie pisania mojej pracy, dlatego kwestionariusz nie bedzie napewno gotowy przed styczniem lub lutym 2014 roku.
Jesli zajdzie taka potrzeba, bedzie mozliwosc wypelnienia kwestionariusza w jezyku polskim.
Jezeli jestes chetny/chetna, prosze napisz w komentarzu ze jestes zainteresowany/ zainteresowana i czy wolisz wypenic go w jezyku polskim lub angielskim.
Dziekuje za przeczytanie tego watku.
Zycze wszystkim milego dnia

Amelia