MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Transport Doncaster Railway do Airport Robin Hood

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Niskaaaaa

Post #1 Ocena: 0

2013-09-22 18:12:02 (12 lat temu)

Niskaaaaa

Kobieta

Z nami od: 22-09-2013

Hej. Czy wie ktoś jak mogę sie dostac ze stacji kolejowej Doncaster na lotnisko Robin Hood ? Pokonywał już ktoś tą trasę i może mi coś doradzić?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Serail

Post #2 Ocena: 0

2013-09-22 21:59:50 (12 lat temu)

Serail

Mężczyzna

Z nami od: 26-12-2012

Generalnie, na lotnisko kursują następujące autobusy:

91 lub 391, X19 oraz X30. Osobiście jeździłem X19, ponieważ wiezie mnie bezpośrednio do domu.

Konkretne rozkłady znajdziesz pod tym adresem:
http://www.travelsouthyorkshire.com/
Po prostu wpisz skąd jedziesz i dokąd albo najprościej w świecie wpisz numer linii.

Możesz też wziąć taksówkę i podróż urozmaicać sobie miłą pogawędką z "etnicznie wyglądającym" kierowcą. Odległość nie jest jakaś znacząca, więc nie zapłacisz majątku.

Jeśli jednak koniecznie chcesz robić sobie pod górkę lub lubisz spacery, możesz też wsiąść w autobus linii, np. 29. Jedziesz aż do Hurst Lane, potem wysiadasz i idziesz około 5 kilometrów pieszo, prostą drogą wprost na lotnisko. :D

Co do pytania, czy mógłbym coś doradzić. Owszem. Jako, że jest to trasa z dworca Doncaster na lotnisko w Doncaster, proponuję nie nastawiać się na widok majestatycznie przetaczających się stad bizonów lub opery w Sydney za oknem autobusu. Generalnie, raczej wyczerpałem temat.

Pozdrawiam, liczę że pomogłem i przyjemnej podróży.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

AnnaTeresa

Post #3 Ocena: 0

2013-09-23 14:09:11 (12 lat temu)

AnnaTeresa

Kobieta

Z nami od: 08-08-2013

Cytat:

2013-09-22 18:12:02, Niskaaaaa napisał(a):
Hej. Czy wie ktoś jak mogę sie dostac ze stacji kolejowej Doncaster na lotnisko Robin Hood ? Pokonywał już ktoś tą trasę i może mi coś doradzić?

niskaaa jestesmy z tej samej miejscowosci:))) tez lece :))) mozemy sie zabrac razem:)))

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,