Str 28 z 28 |
|
---|---|
agarudii | Post #1 Ocena: 0 2014-04-09 15:44:55 (11 lat temu) |
Z nami od: 30-08-2011 Skąd: trolford ;-) |
no to na powrot sie nie odprawisz jeszcze, no chyba, ze wykupisz siedzenie. a to ze cos tam nie dziala, to pojecia nie mam. te nowe zasady w odprawach weszly kilka dni temu, wiec wielce prawdopodobne, ze maja jeszcze boordel na stronie.
Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.
|
jedrek | Post #2 Ocena: 0 2014-04-09 15:53:46 (11 lat temu) |
Z nami od: 02-11-2006 Skąd: London |
Cytat: 2014-04-09 15:44:55, agarudii napisał(a): no to na powrot sie nie odprawisz jeszcze, no chyba, ze wykupisz siedzenie. a to ze cos tam nie dziala, to pojecia nie mam. te nowe zasady w odprawach weszly kilka dni temu, wiec wielce prawdopodobne, ze maja jeszcze boordel na stronie. Tylko przez to ze nie moge sie odprawic na lot powrotny, a opcja pozniejszej odprawy na powrot nie dziala, to musze wykupic platne miejsce. To juz nie chodzi o te 5 funtow, ale o chamstwo z ich strony. Zadzwonilbym do nich najchetniej, ale rozmowa moze kosztowac wiecej niz bilet. |
agarudii | Post #3 Ocena: 0 2014-04-09 16:09:00 (11 lat temu) |
Z nami od: 30-08-2011 Skąd: trolford ;-) |
Jak pisałam te zasady nowe weszły na dniach( moja teściowa jest u nas, przyleciał na 11 dni i odprawiła sie w obie strony na raz bez rezerwacji siedzenia ) i jeszcze strona pewnie niedopracowana. Mozna do nich dzwonić, ale z pewnością cena za połączenie i rozmowę wyjdzie podobna jak rezerwacja miejsca.
Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.
|
4ary | Post #4 Ocena: 0 2014-04-09 23:26:02 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2014-04-09 15:53:46, jedrek napisał(a): Cytat: 2014-04-09 15:44:55, agarudii napisał(a): no to na powrot sie nie odprawisz jeszcze, no chyba, ze wykupisz siedzenie. a to ze cos tam nie dziala, to pojecia nie mam. te nowe zasady w odprawach weszly kilka dni temu, wiec wielce prawdopodobne, ze maja jeszcze boordel na stronie. Tylko przez to ze nie moge sie odprawic na lot powrotny, a opcja pozniejszej odprawy na powrot nie dziala, to musze wykupic platne miejsce. To juz nie chodzi o te 5 funtow, ale o chamstwo z ich strony. Zadzwonilbym do nich najchetniej, ale rozmowa moze kosztowac wiecej niz bilet. A co ma dzialac w opcji pozniejszej odprawy ? Kupujesz przelot i gdy przychodzi twoj czas na odprawe, czyli te 7 dni w twoim przypadku to logujesz sie w swoja rezerwacje i odprawiasz lot powrotny. Co do Ryanair to moge tylko polecic ta linie chociaz swoje najlepsze cenowe oferty (lot za 1p lub za 1gr) maja juz niestety za soba to zawsze mozna jeszcze cos ciekawego ustrzelic. Latam z nimi od lat na roznych polaczeniach i nie moge sie do niczgo doczepic. Jesli bywaja jakies niedogodnosci to wynikajace glownie z winy pasazerow (wszelkich narodowosci). Stronna ryanair stala sie ostatnio bardziej przyjazna do wyszukiwania polaczen. Inna nowoscia ,ktora przetestowalem sa dwa darmowe bagaze podreczne. To pierwszy dzien reszty mojego zycia
|
jedrek | Post #5 Ocena: 0 2014-04-10 09:55:00 (11 lat temu) |
Z nami od: 02-11-2006 Skąd: London |
Cytat: 2014-04-09 23:26:02, 4ary napisał(a): Cytat: 2014-04-09 15:53:46, jedrek napisał(a): Cytat: 2014-04-09 15:44:55, agarudii napisał(a): A co ma dzialac w opcji pozniejszej odprawy ? Kupujesz przelot i gdy przychodzi twoj czas na odprawe, czyli te 7 dni w twoim przypadku to logujesz sie w swoja rezerwacje i odprawiasz lot powrotny. Moze sie nieprecyzyjnie wyrazam. Nie mozna sie odprawic na pojedyncze loty. Odprawa na oba loty jest robiona w jednym procesie. W pierwszym kroku wprowadza sie dane paszportowe, w nastepnym jest odprawa na wylot, wybieram opcje darmowa z losowo wybrany siedzeniem, klikam odpraw teraz i przechodze do nastepnego kroku czyli odprawy na lot powrotny. Poniewaz jest wiecej niz 7 dni do lotu powrotnego to nie moge wybrac opcji darmowej, wiec probuje wybrac opcje odpraw pozniej... no i nic sie nie dzieje. Opcja ta nie dziala, a proces odprawy nie zostal zakonczony wiec nie moge wydrukowac karty pokladowej na wylot. Aby wydrukowac karte pokladowa na wylot musze zakonczyc proces odprawy, aby zkonczyc proces odprawy musze wybrac odplatnie miejsce na lot powrotny. [ Ostatnio edytowany przez: jedrek 10-04-2014 09:56 ] |
|
|
Post #6 Ocena: 0 2014-04-10 10:30:52 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|