to znowu ja
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
a wiec ostatni half term spedzony
sunnyvale holiday park. Jak na "ichniejsze" parki wakacyjne ten jest malenki, az bylam zaskoczona

co nie znaczy, ze jest zly. Wrecz przeciwnie, jest bardzo mily i przytulny, i ma super lokalizacje ( od groma miejsc dla dzieciakow w promieniu 8-10mil), wieczorem dla dzieci klub z panda i panem ktory umila dzieciakom czas ( konkursy, piosenki, tance itd)
Pozatym park ( oczywiscie zalezy od terminu) jest tani jak barszcz

mysmy za 5nocy wtorek-niedziela zaplacili 160f/2, czyli 80f "za rodzinke".
W okolicach bardzo duzo atrakcji od farm przez basen, po parki rozrywki, oczywiscie plaza i morze tez jest

aha i jeszcze zamki oczywiscie, rowniez kilka. Wycieczki statkiem "na delfiny", kajaki morskie

i duuuuuuzo duzo wiecej. Mysmy zwiedzili
Carew Castle
Pluskalismy sie w
blue lagoon. Swietny basen ze sztucznymi falami, "rzeka" na zewnatrz, jacuzzi, plaza dla maluchow i pirackim statkiem dla starszakow.
Spacerowalismy po plazy w Tenby, urokliwym i kolorowym miasteczku.
tutaj na tej skale jest jakas "budowla"
wrocilismy w inny dzien zeby tam wejsc, ale
plac zabaw z widokiem
i moje dziecko "uprawiajace" wspinaczke nawet na plazy

pozatym "zaliczylismy" koniki w terenie
bylismy jeszcze w jakims miejscu, gdzie byly scianki wspinaczkowe, gokarty, golf i multum innych rozrywek, ale nie pamietam, jak to sie nazywalo

moze karjo sobie przypomni
ogolnie bardzo polecam, to miejsce( Pembrokshire) z dzieciakami, napewno nie beda sie nudzic.
tutaj jeszcze inne ciekawe miejsca w okolicy. My wracamy tam w Swieta Wielkanocne, karawan zarezerwowany ( niestety 4 noce 260f
![:-M] :-M]](modules/Forum/images/smiles/devil.gif )
, ale dzielone na 2 rodzinki, karawan 8os, wiec nie jest zle).
uff, pewnie mi sie jeszcze cos przypomni, to doskrobie
edit
oczywiscie, jakby ktos byl chetny wyskoczyc z nami, to serdecznie zapraszamy. Szczegoly rezerwacji na priv, bo mamy mala znizke
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
niestety zostaly juz tylko karawany 6os.
[ Ostatnio edytowany przez: agarudii 25-02-2014 14:45 ]
Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.