MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Dziecko przesypia podróż do Polski?

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Dangerous__girl

Post #1 Ocena: 0

2013-02-05 18:23:14 (12 lat temu)

Dangerous__girl

Kobieta

Z nami od: 13-02-2011

Ja z moja dwojka jakos nigdy nie mialam specjalnego problemu, tylko gorzej bylo w zime, bo nawet wyjsc z samochodu nie mozna bylo. A w lato co jakies 400km robimy przerwy okolo 40min, przy jakims zjezdzie gdzie mozna dziecko troche puscic pobiegac. Pozatym telefony, ksiazeczki, zabawki, kolorowanki, gry. Acha zapomnialam dodac, u mnie dzieci zawsze wiekszosc drogi przesypiaja. I niczym ich nie faszeruje:-8 Droga schodzi nam w granicach 20-24h. W Polsce bylismy 5 razy samochodem. Zawsze wyjezdzamy rano, wtedy dzieci nie sa takie marudne, bo sa wyspane, w dzien pobawia sie, popoludniu drzemka, i wieczorem ida spac, cala noc spia, a rano budza sie jak slonce wschodzi, ale wtedy to juz pozostaje nam zazwyczaj 2-3h jazdy samochodem, i chyba te 2-3 ostatnie godziny najbardziej marudza.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

kociefraszki

Post #2 Ocena: 0

2013-02-05 18:40:16 (12 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

Niemowlaka mozna "zalatwic" zabawkami. Nowymi, lub "odnowionymi", czyli chowamy mu czesc zabawek na jakies 2-3 tygodnie przed podroza i zabieramy je ze soba. Planujemy podroz do Polski latem, nasz maly bedzie mial poltora roku mniej wiecej, podroz zajmie kolo doby... Nie planuje syropku na alergie, galganka z makiem, ani smoczka moczonego w wodce. :-]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

grzes-24

Post #3 Ocena: 0

2013-02-05 18:56:09 (12 lat temu)

grzes-24

Mężczyzna

Z nami od: 06-06-2009

Cytat:

2013-02-05 17:53:33, deco-Latifa napisał(a):
Tez pierwsze slysze.
Sa rozne dzieci- jedne znosza podroz lepiej inne gorzej.
My pod Koniec lipca jedziemy do Pl. we Frankfurcie przenocujemy zeby dzieci Nie uneczyc - 11 lat, 3 Lata
Wybacz ale kolezanka troche niepowazna.

My podobnie jezdzimy -najpierw z 8 miesięcznym dziekiem (następnie 1,5 roku, 2 latka i kilka miesięcy).
Z tą różnicą że my jedziemy na noc, następnie dzień we frankfurcie (ja odsypiam noc, a żona zajmuje się dzieckiem), i kolejna nocka do Polski.
W nocy dziecko śpi, nie trzeba go niczym faszerowć :)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,