2012-10-17 21:48:54, Onieznajomy napisał(a):
2012-10-17 21:42:36, defcon1 napisał(a):
Podobnie James Maxwel, Graham Bell i John Baird byli Szkotami.
Piekny kraj. Mieszkalem tam przez ponad 5 lat. Bardzo milo wspominam. Gdybym mial mozliwosc zamieszkalbym w St Andrews.
Ja mieszkam w Szkocji w miejscowosci Dundee nie opodal St Andrews to mieasteczko wyglada jak zaczarowane jest przepiekne cudna plaża małe sklepiki wzdłuz deptaka sa ten markety ale o wiele mniejsze niz w innym miejscowosciach, lecz zdecydowanie przeważają małe sklepiki z wyborami własnej roboty warzywniaki z warzywami z własnej uprawy coś niesamowitego bywam tam czesto bo zakochałam sie w tym miejscu te stare domy widok niesamowity wszystkich chetnie tam zapraszam
Bylem na wycieczce w St. Andrews - piekne uniwersyteckie miasto masa mlodziezy i wspanialy klimat, a dziewczyny...
Bylem z zona : (
Ja mieszkam w Szkocji nie oporal St Andrews w wmiejscowosci Dundee w St Andrews bywam czesto masz racje to miasteczko jest magiczne urzekło mnie w nim to że przeważają małe sklepiki z własnymi wyrobami warzywniaki z własnej uprawy przemili ludzie nie ma tylu marketów ani centra handlowego jest super deptak na którym znajdziesz wszystko czego dusza pragnie, do tego piekna plaża super widoki i zamek do zwiadzania jest przepiekny zachecam do obejrzenia tego miasteczka ma on w sobie magie nic tylko sie zakochac

[ Ostatnio edytowany przez: goginka88 18-10-2012 13:10 ]