MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Odpowiedzialni rodzice?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 4 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Dwunasty

Post #1 Ocena: 0

2012-07-25 21:03:12 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2012-07-25 15:14:15, Dangerous__girl napisał(a):
ja tez bym swojego dziecka nie zostawila na lotnisku, ale zeby robic afere na caly kraj i zeby podawali to w glownym wydaniu faktow, to glupota gorsza od tej niz popelnili ci rodzice.

A pod tym to się podpisuje obiema rękoma. Niestety w Polsce tania sensacja się sprzedaje.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Adacymru

Post #2 Ocena: 0

2012-07-25 23:12:40 (13 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

A jeszcze inna sprawa, ze ja (na miejscu pracownika biura obslugi klienta) nie przyjelabym takiego "zamowiania" na opieke na dzieckiem (ktorego nie znam, i nie znam rodzicow) do czasu jak ktos (kogo nie znam) zjawi sie po to dziecko.
Ada

Do góry stronyOffline

OKidoki444

Post #3 Ocena: 0

2012-07-25 23:21:36 (13 lat temu)

OKidoki444

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 10-06-2012

Cytat:

2012-07-25 23:12:40, Adacymru napisał(a):
A jeszcze inna sprawa, ze ja (na miejscu pracownika biura obslugi klienta) nie przyjelabym takiego "zamowiania" na opieke na dzieckiem (ktorego nie znam, i nie znam rodzicow) do czasu jak ktos (kogo nie znam) zjawi sie po to dziecko.
dokladnie!
[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2012-07-25 23:27:38 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

myfreedom

Post #5 Ocena: 0

2012-07-26 01:17:58 (13 lat temu)

myfreedom

Mężczyzna

Z nami od: 21-12-2008

no wlasnie, ta dziewczyna z informacji pomylila swoja prace z praca przedszkolanki
dziecko czekalo na rodzine podobno 12 minut ale to o 12 za duzo bez rodzica
kolejna wielka sprawa, moze czas zatrudnic p. Detektywa..

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2012-07-26 08:02:05 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kociefraszki

Post #7 Ocena: 0

2012-07-26 08:13:40 (13 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

Eee... To juz przegieli. Dwuletnie dziecko cieszylo sie z wakacji w Grecji? Dla dwulatka nie ma roznicy miedzy safari w Afryce a nartami w Zakopanem bo totalnie nie ma pojecia o geografii, odleglosci, nawet czasie jaki zajmie podroz. MOgla wiedziec ze poleca samolotem, ze bedzie plaza, morze, muszelki itp. Nie cierpie takich "nakreconych" tekstow a la "Fakt" itp.

Natomiast wczoraj w TVN podawali ze mala czekala ponad pol godziny, pokazywali jak probowala isc za rodzicami... I tu bym staruszkom nogi z d... powyjmowala i dala do zabawy - dziecko nie rozumialo dlaczego zostalo, dlaczego rodzice sobie poszli, stracilo w tym momencie poczucie bezpieczenstwa. Byc moze nic wielkiego - ot, jakby w przedszkolu zostalo - ale... W przedszkolu/zlobku zostalo by pod opieka ludzi do tego przygotowanych, ktorzy powinni ten stres minimalizowac (powinni, nie znaczy ze to robia), tu po prostu zostalo "wcisniete na biegu" ludziom od zupelnie innej roboty. Nie! Nie! Nie! Dziecko to nie bagaz, to nie zabawka, ktora sie odklada na polke jak chwilowo przeszkadza w planach.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

wielbicielka

Post #8 Ocena: 0

2012-07-26 08:27:48 (13 lat temu)

wielbicielka

Kobieta

Z nami od: 29-04-2011

Kociefraszki nie kazdy rodzic stawia dziecko na pierwszym miejcu. Nie kazdy dorosl do tego by byc rodzicem.
Nie przyszloby mi takie cos do glowy, ale dla mnie dziecko zawsze bedzie na pierwszym miejscu, mimo ze potrafii dac w kosc.

[ Ostatnio edytowany przez: wielbicielka 26-07-2012 08:34 ]

Do góry stronyOffline

emilia1979146

Post #9 Ocena: 0

2012-07-26 08:34:05 (13 lat temu)

emilia1979146

Kobieta

Z nami od: 10-01-2011

Cytat:

2012-07-26 08:13:40, kociefraszki napisał(a):
Eee... To juz przegieli. Dwuletnie dziecko cieszylo sie z wakacji w Grecji? Dla dwulatka nie ma roznicy miedzy safari w Afryce a nartami w Zakopanem bo totalnie nie ma pojecia o geografii, odleglosci, nawet czasie jaki zajmie podroz. MOgla wiedziec ze poleca samolotem, ze bedzie plaza, morze, muszelki itp. Nie cierpie takich "nakreconych" tekstow a la "Fakt" itp.

Natomiast wczoraj w TVN podawali ze mala czekala ponad pol godziny, pokazywali jak probowala isc za rodzicami... I tu bym staruszkom nogi z d... powyjmowala i dala do zabawy - dziecko nie rozumialo dlaczego zostalo, dlaczego rodzice sobie poszli, stracilo w tym momencie poczucie bezpieczenstwa. Byc moze nic wielkiego - ot, jakby w przedszkolu zostalo - ale... W przedszkolu/zlobku zostalo by pod opieka ludzi do tego przygotowanych, ktorzy powinni ten stres minimalizowac (powinni, nie znaczy ze to robia), tu po prostu zostalo "wcisniete na biegu" ludziom od zupelnie innej roboty. Nie! Nie! Nie! Dziecko to nie bagaz, to nie zabawka, ktora sie odklada na polke jak chwilowo przeszkadza w planach.

JA sie zgadzam z ta wypowiedzia w 100% !!!
Nie kazdy powinien miec dzieci i oni wlasnie nie powinni!!!

Jak dla mnie ta sytuacja jest poprostu straszna, ze wzgledu na biedne dziexko. MAM TYLKO NADZIEJE ze rodzice wiedzac co ich czeka po powrocie zamiast swietnej zabawy maja najgorsze wakacje zycia! A konsekwencje glupoty poniesc powinni
Nie wiem jak oni moga sie bawic i cieszyc wakacjami jak tu w kraju rozpatruja mozliwosc odebrania im dziecka , to naprawde jacys nienormalni rodzice, i ta matka uciekajaca przed corka!!!

[ Ostatnio edytowany przez: emilia1979146 26-07-2012 08:39 ]

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2012-07-26 09:53:21 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »