MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Odpowiedzialni rodzice?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 3 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

justin1976

Post #1 Ocena: 0

2012-07-25 13:33:06 (13 lat temu)

justin1976

Kobieta

Z nami od: 05-06-2007

Rozumiem niedopatrzenia i wypadki, bo takie rzeczy się zdarzają. Chyba nie ma na świecie rodziców, których dzieci byłyby od tego wolne. No ale kurcze nie potrafię zrozumieć, że jadąc na zagraniczną wycieczkę nie sprawdzili daty ważności paszportów. Przecież to jest podstawa. A jak już zawiniliście w tej sprawwie, to trudno trzeba podwinąć ogon i wrócić do domu. Jak to dziecko musiało się czuć...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailNumer gadu-gadu

Dangerous__girl

Post #2 Ocena: 0

2012-07-25 13:52:27 (13 lat temu)

Dangerous__girl

Kobieta

Z nami od: 13-02-2011

Cytat:

2012-07-25 13:33:06, justin1976 napisał(a):
Rozumiem niedopatrzenia i wypadki, bo takie rzeczy się zdarzają. Chyba nie ma na świecie rodziców, których dzieci byłyby od tego wolne. No ale kurcze nie potrafię zrozumieć, że jadąc na zagraniczną wycieczkę nie sprawdzili daty ważności paszportów. Przecież to jest podstawa. A jak już zawiniliście w tej sprawwie, to trudno trzeba podwinąć ogon i wrócić do domu. Jak to dziecko musiało się czuć...

rozumiesz nie dopatrzenia i wypadki, a powiedz jak mozna nazwac nie sprawdzenie waznosci dokumentu? to sie nazywa chyba niedopatrzenie...;-)
co do tego, jak to dziecko musialo sie czuc, prosze nie robcie tragedi8-) to bylo tylko 20 min, i nie widac bylo,zeby histerycznie plakalo, rzucalo sie po podlodze. moje dziecko gorzej zareagowalo, jak zostawilam je w przedszkolu pierwszy raz, trzy nauczycielki ja trzymaly za rece, i tak 15 min, bo na 15 min wyszlam. i tak naprawde to tez byly obce osoby dla niej.

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2012-07-25 15:05:03 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Dangerous__girl

Post #4 Ocena: 0

2012-07-25 15:14:15 (13 lat temu)

Dangerous__girl

Kobieta

ja tez bym swojego dziecka nie zostawila na lotnisku, ale zeby robic afere na caly kraj i zeby podawali to w glownym wydaniu faktow, to glupota gorsza od tej niz popelnili ci rodzice.

Do góry stronyOffline

annussia

Post #5 Ocena: 0

2012-07-25 15:16:12 (13 lat temu)

annussia

Kobieta

Z nami od: 23-06-2010

uwazam ze cala sytuacja zostala troche podkolorowana, zeby wzbudzic sensacje i potepienie rodzicow. Kocham moje dzieci i dbam o ich bezpieczenstwo, ale... zakladam, ze na tym lotnisku bylabym ja, okazuje sie, ze mala ma niewazny paszport, odrazu lapie za telefon i do mamy. Na pewno mama powiedzialaby, jedzcie kochani, my zajmiemy sie mala, o nic sie nie przejmujcie. I pewnie czekalabym tak dlugo jak bym mogla z nia, dzwoniac co chwile i sprawdzajac gdzie jest babcia. az w koncu moze zostawilabym na ostatnie minuty dziecko w biurze podrozy - bo nie zostawili dziecka w holu! Zycie nauczylo mnie nikogo nie oceniac, bo sama wiem ile mam za uszami i jak sytuacje potrafia zaskoczyc.
A cala opowiesc na pewno zostala przez prase bardzo podkrecona.
bla bla bla...

Do góry stronyOffline

Van_Helsing

Post #6 Ocena: 0

2012-07-25 15:30:33 (13 lat temu)

Van_Helsing

Mężczyzna

Z nami od: 03-05-2007

Afera z dupy wzieta - dokladnie sie z tym zgadzam - zdziwilo mnie ze nie chcieli dziecku przydzielic pomocy psychologa bo przeciez to trauma do konca zycia.....
Potepiajcie rodzicow ktorzy robia znacznie gorsze rzeczy - nie trzeba daleko szukac..
Zycie jest sztuka wyboru - sir Adam 12/05/12

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Dangerous__girl

Post #7 Ocena: 0

2012-07-25 15:48:44 (13 lat temu)

Dangerous__girl

Kobieta

Cytat:

2012-07-25 15:16:12, annussia napisał(a):
uwazam ze cala sytuacja zostala troche podkolorowana, zeby wzbudzic sensacje i potepienie rodzicow. Kocham moje dzieci i dbam o ich bezpieczenstwo, ale... zakladam, ze na tym lotnisku bylabym ja, okazuje sie, ze mala ma niewazny paszport, odrazu lapie za telefon i do mamy. Na pewno mama powiedzialaby, jedzcie kochani, my zajmiemy sie mala, o nic sie nie przejmujcie. I pewnie czekalabym tak dlugo jak bym mogla z nia, dzwoniac co chwile i sprawdzajac gdzie jest babcia. az w koncu moze zostawilabym na ostatnie minuty dziecko w biurze podrozy - bo nie zostawili dziecka w holu! Zycie nauczylo mnie nikogo nie oceniac, bo sama wiem ile mam za uszami i jak sytuacje potrafia zaskoczyc.
A cala opowiesc na pewno zostala przez prase bardzo podkrecona.

ty wyrodna matko:-Y

:-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

justin1976

Post #8 Ocena: 0

2012-07-25 16:18:22 (13 lat temu)

justin1976

Kobieta

Z nami od: 05-06-2007

Cytat:

2012-07-25 13:52:27, Dangerous__girl napisał(a):
Cytat:

2012-07-25 13:33:06, justin1976 napisał(a):

rozumiesz nie dopatrzenia i wypadki, a powiedz jak mozna nazwac nie sprawdzenie waznosci dokumentu? to sie nazywa chyba niedopatrzenie...;-)
co do tego, jak to dziecko musialo sie czuc, prosze nie robcie tragedi8-) to bylo tylko 20 min, i nie widac bylo,zeby histerycznie plakalo, rzucalo sie po podlodze. moje dziecko gorzej zareagowalo, jak zostawilam je w przedszkolu pierwszy raz, trzy nauczycielki ja trzymaly za rece, i tak 15 min, bo na 15 min wyszlam. i tak naprawde to tez byly obce osoby dla niej.

No ale błagam Cię. Jadąc na zagraniczne wakacje pierwszą rzeczą jaką się robi, to sprawdza ważność dokumentu, który pozwoli nam na opuszczenie kraju. To już ciężko nazwać niedopatrzeniem. Toż to prawdziwa bezmyśloność...

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

Post #9 Ocena: 0

2012-07-25 18:11:28 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Lola40

Post #10 Ocena: 0

2012-07-25 18:37:42 (13 lat temu)

Lola40

Kobieta

Z nami od: 06-10-2010

Moim zdaniem ta cała atmosfera skandalu jak została wykreowana przez media może bardziej zaszkodzić dziecku i rodzinie niż te 20 minut na lotnisku bez mamy.
Jak będzie się czuło to dziecko,jeśli do ich rodziców zostanie przyklejona etykietka niekochających,wyrodnych! Jeśli ktoś wyciągnie po latach tą historie i dziecko się dowie jaka była afera.
Obsługa lotniska tez była nadgorliwa bo na pewno poinformowali ich rodzice,że ktoś już jedzie po dziecko a oni od razu dzwonili na policje. Rozumiem gdyby to zrobili w sytuacji gdy nikt się nie zgłosił w ustalonym czasie.
Co do płaczu i rozpaczy dziecka to zgadzam się z poprzednią wypowiedzią,że dziecko podobnie może przeżywać rozstanie z rodzicem w przedszkolu czy wizytę u lekarza i nie musi to jeszcze oznaczać traumy do końca życia.

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,