MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Bezpłatne odbieranie rozmów w roamingu w Polsce

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krakn

Post #1 Ocena: 0

2012-05-13 22:42:35 (13 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

dokładnie tak jakoś jest jak młody mówi, kiedyś co prawda przez jakiś czas mieliśmy z Beatą jakieś takie szczęśliwe ja umowę, ona kartę, że gdy odbierałem to płaciłem 6p, gdy dzwoniłem 42
Co mi pasowało, bo jak mi ludzie dzwonili gdy byłem na urlopach czy wycieczkach to mogłem spokojnie rozmawiać z klientami.

Ale potem się skończyło i jest jw
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

mala24

Post #2 Ocena: 0

2012-05-13 22:48:27 (13 lat temu)

mala24

Kobieta

Z nami od: 12-01-2009

Cytat:

2012-05-13 22:28:30, forumuser napisał(a):
Tez mi sie nie chce wierzyc, mozesz podac szczegoly swojego abonamentu lub link do niego?

Linka nie posiadam bo ja nie mam specjalnej taryfy na to ot tak mam i juz.Mam taryfe my country,jak zaladuje za jakies minimum w miesiacu to mam 200 minut do Pl.Z tym post codem kiedys taka mialam ale po przeprowadzce nie zmienilam.Rejestrujesz swoj post code dzwoniac tam i masz do tej samej sieci z tego miejsca za free.I pamietam bedac w Polsce siostra do mnie dzwonila bo obie mamy w O2,mowie rozlacz sie bo duzo zaplacisz a ona ,ze niee bo z darmowych jej leci.Jej chlopak tez w o2 i tez za free do mnie dzownil z Uk oczywiscie.My w Polsce mamy tylko angielskie telefony i rodzice do nas dzwonia to nam nic nie zabiera,ani mi ani mezowi.Tylko rodzica,wiadomo.Nie wiem czemu dlatego nie podam linka bo nie interesowalam sie tym ,dopiero jak watek zobaczylam to postanowilam napisac bo myslalam ,ze to normalne.

Do góry stronyOffline

mlody_leszczyk

Post #3 Ocena: 0

2012-05-13 23:08:05 (13 lat temu)

mlody_leszczyk

Mężczyzna

Z nami od: 03-06-2010

Telefon mi zdoublował mój ostatni wpis.

[ Ostatnio edytowany przez: mlody_leszczyk 14-05-2012 00:57 ]

Do góry stronyOffline

elekpantofelek

Post #4 Ocena: 0

2012-05-14 08:15:34 (13 lat temu)

elekpantofelek

Kobieta

Z nami od: 22-10-2010

Cytat:

2012-05-13 22:48:27, mala24 napisał(a):
Cytat:

2012-05-13 22:28:30, forumuser napisał(a):
Tez mi sie nie chce wierzyc, mozesz podac szczegoly swojego abonamentu lub link do niego?

Linka nie posiadam bo ja nie mam specjalnej taryfy na to ot tak mam i juz.Mam taryfe my country,jak zaladuje za jakies minimum w miesiacu to mam 200 minut do Pl.Z tym post codem kiedys taka mialam ale po przeprowadzce nie zmienilam.Rejestrujesz swoj post code dzwoniac tam i masz do tej samej sieci z tego miejsca za free.I pamietam bedac w Polsce siostra do mnie dzwonila bo obie mamy w O2,mowie rozlacz sie bo duzo zaplacisz a ona ,ze niee bo z darmowych jej leci.Jej chlopak tez w o2 i tez za free do mnie dzownil z Uk oczywiscie.My w Polsce mamy tylko angielskie telefony i rodzice do nas dzwonia to nam nic nie zabiera,ani mi ani mezowi.Tylko rodzica,wiadomo.Nie wiem czemu dlatego nie podam linka bo nie interesowalam sie tym ,dopiero jak watek zobaczylam to postanowilam napisac bo myslalam ,ze to normalne.
Potwierdzam. Tez tak mialam.
"niektórym za całe życie wewnętrzne wystarczą pasożyty jelitowe"

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,