MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wczasy, podróże, touroperatorzy

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

stanislawski

Post #1 Ocena: 0

2012-02-01 10:37:47 (14 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Przyznano nagrody w UK "Globe Awards" dla firm turystycznych, przewozowych itp. Thomas Cook (dokładnie TC Signature) załapał się tylko w jednej kategorii, choć był jednym ze sponsorów imprezy. Kryzysik?
Najlepsze promy? P&Q
Loty na krótki dystans - Jet2
Najlepszy All-Inclusive Resort Operator: Sandals
Itd.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Dangerous__girl

Post #2 Ocena: 0

2012-03-23 13:18:06 (13 lat temu)

Dangerous__girl

Kobieta

Z nami od: 13-02-2011

Nie wiedzialam gdzie sie podlaczyc, wiec pisze tutaj. szukam wycieczki 4-5 dniowej z Polski(gdansk, warszawa, poznan< ogolnie płn) na majorke,ibize, gran canarie. I mam problem, bo szukam przez buira podrozy no a oni robai tylko tygodniowe wycieczki, a ja nie bede miala tyle urlopu,zeby jechac na tydzien, bo podejrzewam cena pewnie bedzie ta sama co za 7 nocy. ale juz tu o cene nie chodzi. poprostu o sam pobyt. gdzie szukac? pomoze ktos? i jak sie zabrac do tego. patrzalam z easy jet, ale wyalatuja tylko z krakowa, znowuz rayanair nie leci w tym terminie w ktorym jak bym chciala, bo data juz ustalona. i nie wiem co robic.

[ Ostatnio edytowany przez: Dangerous__girl 23-03-2012 13:20 ]

Do góry stronyOffline

krakn

Post #3 Ocena: 0

2012-03-23 15:48:32 (13 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

hm, z polski??
Ah, pewnie mają być gorące noce poślubne :)

my organizujemy sami, zazwyczaj z http://www.travelrepublic.co.uk/

Za wszytko płaci się na miejscu po przylocie, jedynie za co płacisz to kilka (7-17 nie pamiętam dokładnie)funia, za usługę zabukowania onlain.
Przez nich rezerwujemy zazwyczaj tylko hotel,
samochód szukamy osobno i podobna sytuacja, zazwyczaj bukujesz onlain, a płacisz na miejscu.

Co ciekawe, kiedyś chyba na Sycyli, chcielismy dokupić jeszcze noclegi, normalnie w cenniku było że noc 100 euro, my przez travellrpb. płaciliśmy 60, poszliśmy z tym wydrukiem i pytamy się czy mozemy zostać jeszcze dwie noce i bo nam się tak bardzo ten hotel podoba.

Z tym kwitkiem laska zza kontuaru poleciała gdzieś tam i po chwili
Odpwoedz od samego szefa była taka ze mozemy i to za 50E :)))

Nie wiem czy ten wydruk, czy nasza wazelina, ale nas to ucieszyło :)
Bo hotel był bardzo ładny i miał bardzo dobrze wypasiony bufet.

Z http://www.travelrepublic.co.uk/ Kilkadziesiąt wyjazdów i nigdy nie było problemu.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Dangerous__girl

Post #4 Ocena: 0

2012-03-23 18:35:11 (13 lat temu)

Dangerous__girl

Kobieta

Z nami od: 13-02-2011

podbijam. no wlasnie to ma byc taki skrocony miesiac miodowy:-] patrzalam juz na travel rpublic, ale oni z polski nie lataja, a chcemy z polski, bo dzieci juz sa na tyle duze, ze na te pare dni moga zostac u babci na wsi8-) no chyba,ze ja cos tam źle patrze? bo mi wyskakuja same loty z uk. a nie mam czasu,zeby leciciec do uk, stad na wakacje i potem znowu do polski, po dzieci, no nic jeszcze zadzwonie do kilku biur podrozy i popytam, moze poprostu nie maja takich ofert u siebie na stronie.

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #5 Ocena: 0

2012-03-23 18:53:44 (13 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Nie wiem w ktorej czesci Polski bedziesz, ale moze zobacz wyloty z Berlina. Tam jest duzo tanich lini latajacych w te miejsca. Moze jakis last minute sie trafi.

W Polsce bedzie trudno znalezc cos krotszego niz 7 dni. Najprosciej znalezc loty, a potem dosztukowac hotele.
Carpe diem.

Do góry stronyOnline

grekan

Post #6 Ocena: 0

2012-03-23 22:51:29 (13 lat temu)

grekan

Mężczyzna

Z nami od: 15-03-2008

Na proponowane kierunki 4-5dniowe ma z Polski Neckerman ale tylko z wylotem z Berlina. Jesli zmienisz kierunek wyjazdu na Turcje, Egipt, Wybrzeze Lizbonskie, Rzym, Paryz, Ateny to oferty z wylotem z Polski na 4, 5 dni sa. Wejdz na strone: fly.pl
tam sa skondensowane wszyskie biura popdrozy polskie , mozesz zarezerwowac i wykupic on-line. Nie podalas terminu wyjazdu - znalazlbym cos.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #7 Ocena: 0

2012-03-24 04:36:20 (13 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Travel republic, to tylko wyszukiwarka, oni nie latają, dzieki nim szybko i. W dobrej cenie można znaleźć, noclegi.

Tanie loty czasami lepiej poszukać bezpośrednio na stronie linii lotniczych, a zacząć od www.skyscaner.com

Fakt, lepiej lecieć z UK lub Berlina, taniej niż w polsce i czesciej latają.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

cinematic

Post #8 Ocena: 0

2012-03-24 10:26:33 (13 lat temu)

cinematic

Kobieta

Z nami od: 24-03-2012

Cytat:

2012-03-23 13:18:06, Dangerous__girl napisał(a):
Nie wiedzialam gdzie sie podlaczyc, wiec pisze tutaj. szukam wycieczki 4-5 dniowej z Polski(gdansk, warszawa, poznan< ogolnie płn) na majorke,ibize, gran canarie. I mam problem, bo szukam przez buira podrozy no a oni robai tylko tygodniowe wycieczki, a ja nie bede miala tyle urlopu,zeby jechac na tydzien, bo podejrzewam cena pewnie bedzie ta sama co za 7 nocy. ale juz tu o cene nie chodzi. poprostu o sam pobyt. gdzie szukac? pomoze ktos? i jak sie zabrac do tego. patrzalam z easy jet, ale wyalatuja tylko z krakowa, znowuz rayanair nie leci w tym terminie w ktorym jak bym chciala, bo data juz ustalona. i nie wiem co robic.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Dangerous__girl</i> 23-03-2012 13:20 ]

Zorganizuj sobie sama wyjazd i nie będziesz miała tych wszystkich problemu. Można spokojnie wszystko zarezerwować prze wyjazdem.

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,