MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wyczieczka do USA i wiza

« poprzednia strona

Strona 9 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 9 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

JohnAdams

Post #1 Ocena: 0

2013-06-21 01:00:07 (12 lat temu)

JohnAdams

Mężczyzna

Z nami od: 27-02-2013

Cytat:

2013-06-20 23:06:32, ewa28300 napisał(a):
Widzialam reportarze w angielskiej tv o takich programach *THUMBS UP* Obrazki jak z krajow 3-go swiata. Ludzie tlocza sie, trzy dni koczuja na halach sportowych, zeby zbadac krew, uzebienie, poziom cukru itp podstawowe sprawy, co w Europie jest standardem i nalezy ci sie jak psu buda. Nie mam szwagra w US, ale mam oczy i widze, a z tego co widze to nie chce mieszkac w Stanach gdzie bron nie zabija bo zabijaja ludzie *THUMBS UP*

Ogladaj wiecej TV, bedziesz wiedziec jak jest naprawde.

Cytat:

2013-06-20 23:06:32, ewa28300 napisał(a):
American dream has died long time ago *THUMBS UP*

Jezeli chcialas sie pochwalic, ze potrafisz skladac proste zdania po angielsku to nieszczegolnie ci wyszlo.

Wszystkiego najlepszego w Europie zycze. Szczerze.
Nic nie wiesz o USA ale z twoich postow wnioskuje, ze by ci sie tutaj nie podobalo.

ps. nawstawiaj wiecej lapek, usmiechnietych ryjkow, bananow i innych emotikonow, sa lepsze niz argumenty w dyskusji.

[ Ostatnio edytowany przez: JohnAdams 21-06-2013 01:03 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2013-06-21 10:24:16 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2013-06-30 12:32:52 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

dylacom

Post #4 Ocena: 0

2013-07-12 13:22:59 (12 lat temu)

dylacom

Kobieta

Z nami od: 12-01-2011

Hej
potrzebuje utwierdzenia w przekonaniu ze mam racje :)
mianowicie chodzi o wize dla ludzi z Polskimi Paszportami i zalatwieniam wiz w UK przez biura podrozy.
Przerylam interenet w poszukiwaniu odpwoiedzi na to pytanie- i wiekszosc pisze podobnie jak ludzie na poczatku tego watku- ze co najwyzej ruskie agensje :D
Jednak zawsze znajdzie sie Elemnt ktory sie wykloca ze jest to mozliwe....nie mowie tu o umowieniu na wizyte w ambasadzie przez biuro podrozy tylko o faktycznym dostaniu od takiego biura wizy turystycznej z ktora mozna jechac do USA gdzie bez problemu wpuszcza nas na teren Stanow.

No wiec ja uwazam ze to bzdura- sama bylam w stanach w maju i wiem przez jaka procedure musilam przejsc. Telefon do ambasady-aplikacja- spotkanie-promesa-zakup biletow-wiza na granicy.

teraz ktos sie ze man kloci ze moglam isc poprostu do biura podrozy- no i szlak mnie trafia nie wiem tylko czy z powodu ludzkiej ignorancji czy z wlasnej niewiedzy...

pytam wiec czy cos sie w tym temacie zmienilo?
czy Ktos byl w USA z wiza z biura podrozy i faktycznie go wpuscili na teren stanow???

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #5 Ocena: 0

2013-07-12 16:08:29 (12 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Wize do USA nalezy zalatwiac w ichnim konsulacie OSOBISCIE. Byc moze np. Przezydent RP, ktory tez musi miec wize gdy tam jedzie z wizyta nie musi sie sam fatygowac, reszta musi bez gadania.
Kiedys bylo tak ze kolejna wize mozna bylo zalatwiac koresapondencyjnie, teraz tego juz tez nie da rady zrobic.

Do góry stronyOnline

Richmond

Post #6 Ocena: 0

2013-07-12 16:28:00 (12 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Cytat:

2013-07-12 13:22:59, dylacom napisał(a):
Jednak zawsze znajdzie sie Elemnt ktory sie wykloca ze jest to mozliwe....

Nie trzeba sie z nikim wyklocac ;-) Po prostu Ty wiesz swoje, a tamta osoba swoje :-)
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Strona 9 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,