MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Sprzet sportowy w wizzair

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Alter_Ego

Post #1 Ocena: 0

2011-07-15 21:43:44 (14 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-04-2010

Mam zonka z dodaniem sprzetu sportowego do uslug dodatkowych wizzair. mozna dodac sprzet sportowy i owszem, ale za 52f w obie strony, a ja potrzebuje tylko w jedna. na stronie przewoznika jest takie info:

Opłata za sprzęt sportowy
na stronie wizzair.com i telefonicznie Za lot, za pasażera i za sztukę bagażu 135 PLN

Opłata za sprzęt sportowy
na lotnisku / Za lot, za pasażera i za sztukę bagażu 180 PLN

Jak to przeskoczyc zeby dodac sprzet sportowy ale przelot tylko w 1 strone? czy ktos z was mial kiedys podobny problem czy musze zaplacic te 52 quidy i spuscic zaslone milczenia na drazenie tematu?
"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dwunasty

Post #2 Ocena: 0

2011-07-15 21:52:56 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Sprzęt możesz dodać już po zakupieniu biletu przy odprawie. Wtedy będziesz się odprawiał w jedna stronę i za jedną stronę zapłacisz.

Kup bilet(jak jeszcze nie masz) a później dodaj dodatki.

Do góry stronyOffline

Alter_Ego

Post #3 Ocena: 0

2011-07-15 21:58:07 (14 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Mam juz kupiony bilet, wlasnie chodzi o dodatki. jedynie moge dodac sprzet sportowy w 2 strony za 52f co nijak nie ma sie do 135 lub 180pln'ow o ktorych mowa na stronie wizza.
"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #4 Ocena: 0

2011-07-15 22:01:04 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

No to pozostaje 180 na lotnisku, tam nie dasz sobie wcisnąć w dwie strony.
Dziwne to jest.

Do góry stronyOffline

ewela119

Post #5 Ocena: 0

2011-07-15 22:16:09 (14 lat temu)

ewela119

Kobieta

Z nami od: 25-03-2011

Dziwne, ale z bagazem jest to samo, rezerwujac bilety bagaze mozna albo wziac w obie strony albo w ogole

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #6 Ocena: 0

2011-07-15 22:20:20 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

No kurde, bagaż na pewno miałem tylko na powrót. Tylko nie pamiętam jak to robiłem. Chyba przy odprawie on line dokupowałem.

Do góry stronyOffline

Alter_Ego

Post #7 Ocena: 0

2011-07-15 22:25:25 (14 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2011-07-15 22:16:09, ewela119 napisał(a):
Dziwne, ale z bagazem jest to samo, rezerwujac bilety bagaze mozna albo wziac w obie strony albo w ogole

I tyutaj zapewne jest pies pogrzebany, ich system z automatu daje opcje dokupienia czegokolwiek ale tylko w obie strony. chyba faktycznie nie pozostanie mi nic innego jak zaplacic podwojnie, zdziercy :-Y

jeszcze mam chwile czasu wiec sproboje sie nich dodzwonic,ciekawe jak u nich dziala infolinia ;-)

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2011-07-15 22:25:31 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ewela119

Post #9 Ocena: 0

2011-07-15 23:19:03 (14 lat temu)

ewela119

Kobieta

Z nami od: 25-03-2011

Alter_Ego z infolinia u nich ok. Dzwonilam zarowno z Pl jak i z UK rezerwowac bilety bo mialam kase u nich, polecialam do Pl rezerwujac odrazu bilety na powrot, ale nie moglam wrocic w tym czasie, przedstawilam im zaswiadczenie od lekarza rodzinnego ze nie moge leciec, oddali cala kase za powrot, co prawda nie do reki ale byla u nich w systemie i moglam kupic sobie nowe bilety na dowolny termin, godz i miejsce, z tym ze wlasnie aby dokonac rezerwacji trzeba bylo do nich dzwonic, przzygotowywalam sie na masakre cenowa bo maja nienajtansze te polaczenia ale o dziwo nie puscili mnie z tobrami ;-) Dzwoniac z Pl zaplacilam jakies 15zl a z Uk 2-3f

Do góry stronyOffline

Alter_Ego

Post #10 Ocena: 0

2011-07-21 00:51:16 (14 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Dziekuje za odpowiedzi :-D

teraz tylko przebrne przez ich problem techniczny i zobacze czy przyjdzie potwierdzenie na maila.

"Sesja wygasła
Sesja wygasła z powodu braku aktywności. Być może użytkownik użył zakładki z czasu poprzedniej wizyty na stronie. Prosimy wybrać jedną z powyższych opcji, aby korzystać z naszej strony. Dziękujemy za odwiedzenie naszej strony."

Dziekuje wizirowi za niezapomniane wrazenia, wiedza jak dogodzic swoim podroznym ;-)

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,