link podany przezemnie do przecież link do informacji o CC i to po polsku niech sobie poczyta i się dowie.
napisał sw11 to napisałem jak jest, mimo ze znam doskonale Londyn i obłożenie kodami, no to sory ale na pamiec nazw ulic to nie znam
Ale jak wejdzie na strone z linka to przecież on wie gdzie był i sobie zobaczy.
I Nie cały SE 11 jest pod CC zone.
skoro był w poniedziałek to aż dziwne że jeszcze nie ma listu, zazwyczaj przychodzi w 3-4 dni.
zapewne w poniedziałek go dostanie, jak nie to ja bym się skontaktował z nimi, bo miałem juz sytuacje gdzie mandat nie dotarł do mnie, bo wysyłają go zwykłą pocztą, tylko dopiero 2 powiadomienie, a skutki są masakryczne w kosztach i bardzo trudne do odkręcenia.
i skoro juz tak to uściślę swoją wypowiedź:
Grzywna wynosi £120. Zostaje ona zmniejszona do £60, jeśli zostanie zapłacona w ciągu
14 dni. Jeśli nie zostanie zapłacona w ciągu 28 dni, zostanie zwiększona do £180.
Niezapłacenie kary w wysokości £180 prowadzi do zarejestrowania długu w sądzie
okręgowym i zwiększenie należnej kwoty do £185. W przypadku niezapłacenia kary,
sporządzony zostanie nakaz sądowy, na podstawie którego komornik będzie mógł
wyegzekwować dług.
Rejestracja długu w sądzie okręgowym nie prowadzi do orzeczenia sądu okręgowego i nie
ma wpływu na klasyfikację zdolności kredytowej dłużnika. Pojazd, za który nie zapłacono
trzech lub więcej mandatów, może zostać zablokowany lub odholowany w dowolnym
punkcie w obrębie Wielkiego Londynu. Będzie można go odzyskać po uiszczeniu
wszystkich zaległych opłat i pokryciu innych związanych z tym kosztów. Odzyskaniem
niezapłaconych mandatów wystawionych na pojazdy zarejestrowane poza granicami
Wielkiej Brytanii zajmują się licencjonowani komornicy i Europejska Agencja
ds. Odzyskiwania Długów.
uff
więcej pod linkami podanymi prze zemnie i ciebie

Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.