|
|
---|---|
krzysiek36 | Post #1 Ocena: 0 2011-02-27 18:33:52 (14 lat temu) |
Z nami od: 31-01-2010 Skąd: londyn |
witam dostałem wiadomosc w zwiazku z moimi wczasami ale niebardzo ja romumiem i niewiem co tam z tym zrobić a Ze Zona jest w polsce zwracam się z prozbą do was
-There has been a change to your travel arrangements travel republic neds to contact you about a change your travel arrangements please follow the link below to log in your and respond to the notifiction we have added po otwarciu linku jest napisane: -the following request are either pending attention or in the process of being actionet by or you customer services team.Please selecta request to view the full detail and activity history MAJOR FLIGHT CHANGE Please note:you cannot raise a new request until the active above have been resolved. Sory ze nie skopiowałem ale jestem w tych sprawach zielony |
Post #2 Ocena: 0 2011-02-27 18:55:52 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krzysiek36 | Post #3 Ocena: 0 2011-02-27 19:03:27 (14 lat temu) |
a czy mogłabyś coś więcej napisać na temat tej wiadomości bo zona przez jakiś czas niebedzie miała dostępu do neta,a niewiem czy powinniśmy się martwić
[ Ostatnio edytowany przez: krzysiek36 27-02-2011 19:04 ] |
marcinb | Post #4 Ocena: 0 2011-02-27 19:05:04 (14 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
There has been a change to your travel arrangements
Wsytapily pewne zmiany w organizowaniu podrozy travel republic needs to contact you about a change your travel arrangements Travel Republic powinno sie skontaktowac z toba w powyzszej sprawie please follow the link below to log in your and respond to the notifiction we have added Prosze skorzystaj z ponizszego linka aby zalogowac sia na wlasnym koncie i odpowiedziec na nasze powiadomienie the following request are either pending attention or in the process of being actionet by you or customer services team Ponizsza prosba oczekuje na twoja odpowiedz lub jest w trakcie procesu decyzyjnego twojego lub zespolu obslugi klienta Please select a request to view the full detail and activity history Prosze wybrac opcje zeby zobaczyc pelna informacje i historie konta/prosby/sporu MAJOR FLIGHT CHANGE Glowna zmiana przelotu Please note:you cannot raise a new request until the active above have been resolved. Prosze zapamietac: nie mozesz wniesc nowej prosby/problemu/sporu dopoki poprzedni nie zostal jeszcze rozwiazany Troche to chropowate, ale co tam... Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
krzysiek36 | Post #5 Ocena: 0 2011-02-27 19:09:00 (14 lat temu) |
acha to z tego tekstu wynika że zmielili lub zmieniają nam lot lub linie na inną jeżeli dobrze zrozumiałem wielkie dzięki za pomoc
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2011-02-27 22:52:56 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|