MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wypady WYmiotowe Wyspiarzy ;-)

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 279 z 288 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 278 | 279 | 280 ... 286 | 287 | 288 ] - Skocz do strony

Str 279 z 288

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

AbacusII

Post #1 Ocena: 0

2021-05-26 09:35:00 (4 lata temu)

AbacusII

Mężczyzna

Z nami od: 12-05-2021

Cytat:

2021-05-26 09:21:01, Richmond napisał(a):
Cytat:

2021-05-26 01:29:32, AbacusII napisał(a):
Rozumie,ze ta odpowiedz odniosla sie do tego tematu o namiotach ?
Szkoda ,ze wczesniej nie napisaliscie,ze Namioty juz dla innych nie aktualne, bo bym sie nie produkowal.Zycze Wam milych wrazen i zeby ,,namioty,, stały ;)

Obraziles sie, bo inni zaplanowali weekend i nie ma miejsc na tym samym kampingu? Wiekszosc miejsc nie akceptuje grup. Ja wybieram zwykle miejsca, gdzie jest zakaz imprez, muzyki, itp.

Jakbys chcial cos w miare blisko Londynu, to znalazlam takie miejsce w Kent, ale jeszcze nie mialam okazji przetestowac. Na Bank Holiday tez juz wyprzedane:
https://www.pitchup.com/campsites/England/South_East/Kent/eastchurch/clifftop_camping/

A tu bylam pare tygodni temu i bylo przyjemnie pusto:
https://www.pitchup.com/campsites/England/South_East/West_Sussex/Haywards_Heath/hook-farm/

Dziekuje , nie obrazilem sie .Uwierz ,ze w zyciu sie nie obrazam na ludzi :) Tylko szkoda,ze w tym temacie , gdy zaczalem pisac nikt mnie wczesniej nei oswiecil,ze Namioty juz nieaktualne .A ja pisalem, pisalem, szukalem...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Richmond

Post #2 Ocena: 0

2021-05-26 09:38:30 (4 lata temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Namioty zawsze aktualne :-)

Ja mam plan jezdzic co weekend jak pogoda pozwoli.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #3 Ocena: 0

2021-05-26 10:17:58 (4 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

fakt zabawnie wyszlo

ty tu planujesz na ostro organizujesz ludzi i nikt nie chce jechac bo wszyscy juz maja zaklepany wyjazd od dawna

nie ma tego zlego zrobimy sobie wymiotowa impreze na mw tutaj przynajmniej mozna posluchac muzy : P

Do góry stronyOffline

AbacusII

Post #4 Ocena: 0

2021-05-26 15:46:13 (4 lata temu)

AbacusII

Mężczyzna

Cytat:

2021-05-26 10:17:58, cris82 napisał(a):
fakt zabawnie wyszlo

ty tu planujesz na ostro organizujesz ludzi i nikt nie chce jechac bo wszyscy juz maja zaklepany wyjazd od dawna

nie ma tego zlego zrobimy sobie wymiotowa impreze na mw tutaj przynajmniej mozna posluchac muzy : P

I to jest słuszna koncepcja 👌😜😁

Do góry stronyOffline

AbacusII

Post #5 Ocena: 0

2021-05-26 15:49:58 (4 lata temu)

AbacusII

Mężczyzna

Cytat:

2021-05-26 09:38:30, Richmond napisał(a):
Namioty zawsze aktualne :-)

Ja mam plan jezdzic co weekend jak pogoda pozwoli.

Z tego co widze nie jestes daleko Londynu wiec,twoje miejscówki moga byc fajnym natchnieniem. Znasz jakies urokliwe miejsce, wyjatkowe przyrodniczo w naszym rejonie?

Do góry stronyOffline

AbacusII

Post #6 Ocena: 0

2021-05-26 19:45:45 (4 lata temu)

AbacusII

Mężczyzna

Hej Londynczycy i sąsiedzi 😃
Namioty w Pieknej Okolicy

Znalazlem coś fajnego!
Surrey Hills Area of Outstanding Natural Beauty
Jest tam kilka kampingiw, pola namiowowe.A okolica zaskakujaco jak na bliskosc Londynu, noooo Piekna! 👌😃
Ja sie juz jaram i chce pojechac... choc nie mam namiotu 😜 Po prostu tak tam ładnie na łazegowanie.
@Richmond
@Gwontownik
@Blamestorm
@sqlserver
I kazdy chetny
??? 😃

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #7 Ocena: 0

2021-06-01 11:59:25 (4 lata temu)

Richmond

Kobieta

Ja mieszkam przy/na Surrey Hills. Wiekszosc miejsc w tym filmiku, to glowne atrakcje i oblegane w dni wolne. Filmik bardzo ladnie zrobiony. Widze, ze jest tez jakis 5 minutowy, obejrze pozniej.

Brak namiotu nie jest problemem. Ebay i Gumtree maja tone uzywanych namiotow w niskich cenach.

Long Meadow Camping, to miejsce gdzie bylismy w ten weekend. Nowe pole, otwarte w zeszlym roku. Wlasciciele bardzo sie staraja, przyjezdzaja kilka razy dziennie, mozna z nim pogadac.

https://www.pitchup.com/campsites/England/Central/Warwickshire/Warwick/long-meadow/

Obrazek

Zgodnie z nazwa, jest to dluga laka, na ktorej wykosili miejsca pod namioty. Na razie toalety, prysznice i umywalki sa tylko z jednej strony. Krany z zimna woda ida wzdluz pola. Nie wiem czy jest plan na postawienie toalet dalej, ale wydaje mi sie, ze bez tego, ciezko bedzie im zachecic ludzi, zeby rozbijali sie w dalszej czesci.

Przy wjezdzie, byly ustawione przyczepy i kampery i rodziny z dziecmi. W dalszej czesci i po drugiej stronie pola pary i ludzie, ktorzy chcieli cisze i spokoj. My ustawilismy sie na koncu po stronie dla par i nie slyszelismy nic oprocz przyrody. Wada bylo 250 krokow do toalet i prysznicy. Zmiescilismy sie w dwa samochody i namioty na jednej miejscowce.

Ze wzgledu na lokalizacje, w nocy jest troche chlodno, a rano rosa i moze byc mgla.

Kamping jest miedzy dwoma malymi wioskami/miasteczkami Oxhill i Tysoe. Do obu mozna isc na piechote przez pola lub wzdluz drogi. Oba maja puby o nazwie Peacock. Bardzo ladne okolice.

Niedaleko do Bunbury, Stratford upon Avon, Warwick, Kenilworth, itp. Zdaje sie, ze rowniez 40 minut od Birmingham.

A tu pare zdjec z naszego pobytu.
https://photos.app.goo.gl/rJEzxhYuyfTGUxti9
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #8 Ocena: 0

2021-06-01 12:30:13 (4 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

zawsze mnie to tutaj dziwilo

tzn w pl to jedzie sie pod namiot nad jezioro morze lub gory

a tutaj jedziezz na pole chodzic po jakis ala parku cos jakby namiastce lasow ktore mamy w Polsce

nad soline pod namiocik to bym sie wybral

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 01-06-2021 12:31 ]

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #9 Ocena: 0

2021-06-01 12:37:31 (4 lata temu)

Richmond

Kobieta

Tutaj tez mozesz pojechac nad jezioro, morze i w gory pod namiot. Ale na wsi tez jest przyjemnie. Swieze powietrze, cisza, ptaki spiewaja, mozna spacerowac do woli.

Niestety z jeziorami jest tutaj kiepsko, a jesli sa, to sztuczne zbiorniki wodne, a nie jeziora. A na weekend nie bede jechala kawal drogi do Lake District (ktore bedzie zapewne oblezone) albo do Szkocji.

Tu masz weekend w gorach i rzut beretem od jeziora ;-) A obok pola namiotowego byl glosny strumyk :-) Tylko to 5h w jedna strone ode mnie. Na zdjeciach widac inny kamping nad samym jeziorem, ale jak zobaczylam tlumy, to darowalam sobie. A dokladniej, to wjechalam i wyjechalam od razu.

https://photos.app.goo.gl/DeV1Nkto2gZEWP9J9
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #10 Ocena: 0

2021-06-01 13:10:21 (4 lata temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Zalezy od planow, mozliwosci i checi.
Namiot mozna zostawic na wsi, wsrod pol i pastwisk, a ruszyc sie po okolicy.
Walia jest cudna pod wzgledem wypadow,np.
Pen y Bont Caravan and Camping

Obrazek

Lakeside Caravan Park at Llangorse Lake

Obrazek

Na polach bywa ciekawostka opcja przemytu drewna na ognisko :).
Czasem tylko dozwolony jest zakup na miejscu.
Mielismy zapas z poprzedniego wypadu i wpadalo wreszcie zuzyc.
Powtorze po Richmond, namioty zrobily sie jedna z dobrych opcji na glupie czasy i szybkie wyjazdy.

Do góry stronyOffline

Strona 279 z 288 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 278 | 279 | 280 ... 286 | 287 | 288 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,