MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wypady WYmiotowe Wyspiarzy ;-)

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 275 z 288 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 274 | 275 | 276 ... 286 | 287 | 288 ] - Skocz do strony

Str 275 z 288

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

agarudii

Post #1 Ocena: 0

2014-07-09 21:02:37 (11 lat temu)

agarudii

Kobieta

Z nami od: 30-08-2011

hehe to ty dawaj tutaj :-p jutro bede w Kolobrzegu, wprawdzie nie pod namiotem, ale w ogrodzie sie znajdzie miejsce na Twoj :-) a pogoda ma byc, wiec sie zastanow :-p

[ Ostatnio edytowany przez: agarudii 09-07-2014 21:04 ]

Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

annussia

Post #2 Ocena: 0

2014-07-10 15:21:06 (11 lat temu)

annussia

Kobieta

Z nami od: 23-06-2010

Piekar, na nastepny raz to chociaz eske pusc. Dzis z nudow dopiero zajrzalam, a tu sie okazuje ze wymiotowanie w pelni. Nie wiem czy na ten weekend damy rady bo Oli ma dance show w niedziele a na jedna nocke, to nie wiem czy mojemu bedzie sie chcialo pakowac tabory. Daj linka gdzie jedziecie, jak do 1.5h to wpadniemy chociaz w odwiedziny.
bla bla bla...

Do góry stronyOffline

piekar10

Post #3 Ocena: 0

2014-07-10 17:02:02 (11 lat temu)

piekar10

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 08-06-2006

Czesc Annussia , jeszcze nie wiem gdzie jedziemy :-] a 1,5 godziny od was to mniej wiécej gdzie to jest ? fajnie by byo Cie znów zobaczyc , znaczy was zobaczyc :-]
1) Prawdziwi fceci nie jedzą miodu , prawdziwi faceci żują pszczoły ............2) Ponosze pełną odpowiedzialność za porady udzielane przez Richmond.

Do góry stronyOffline

annussia

Post #4 Ocena: 0

2016-03-03 15:42:49 (9 lat temu)

annussia

Kobieta

hello, przygotowania do sezonu czas zaczac :-]

Kto chetny na namiotowanie na koniec maja ? yest chyba half term od 27maja.
Palec pod budke....*DANCE*
bla bla bla...

Do góry stronyOffline

agarudii

Post #5 Ocena: 0

2016-03-03 15:43:23 (9 lat temu)

agarudii

Kobieta

Z nami od: 30-08-2011

:-]

[ Ostatnio edytowany przez: agarudii 03-03-2016 15:43 ]

Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.

Do góry stronyOffline

annussia

Post #6 Ocena: 0

2016-03-03 18:00:49 (9 lat temu)

annussia

Kobieta

Agata, rozumiem ze wy obowiazkowo :)
Zreszta Piekary, tez przytakneli :)
Co myslicie o Norfolk? Byloby odpowiednio blisko/daleko dla wszystkich . Moze jest ktos online z tamtych okolic I moze zaproponowac jakas miejscowke?
bla bla bla...

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #7 Ocena: 0

2021-02-18 14:23:31 (4 lata temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Cytat:

2011-05-30 15:32:56, piekar10 napisał(a):
:-]Właśnie wróciliśmy z wymiotnej wyprawy , po pierwsze dziekuje wszystkim za przybycie , dziekujemy również za odwiedziny chmielunki ,4ary, no i kierowniczki efki konefki -wielki szacun .
Pogoda ogólnie spoko , czasami troche wiało ale , przyjechali naprawde wspaniali ludzie , każdy z nich inaczej crazy.
Postaram sie z moich pierwszych wrażeń coś na gorąco napisać
o każdym:-]
Mama myszy - dostała bana na jakiekolwiek inne wyjazdy , taniec go-go , zniszczony stolik ,itp, to ona doprowadziła nie jedną wątrobe do przeszczepu:-]
Marcinb od dziś jest Marcinem be be , co 30 min jeździł na zakupy bo ciągle czegoś brakowało , nie nie to nie alkochol , takie tam zupki , soczki etc.
Elmik zawodowiec , człowiek którego nie idzie powalić , od dziś będę mówił nie ma h... na elmika:-]
Pmarcyś- człowiek z twarzą na której mozna zarobić miliony , na torze Go -Kartowym rozpierdzielił Honde :-]kiedy wszyscy padli spać on chodził i zwiedzał okolice ,Marcyś kolejny nie pokonany , dziś ze sceny zszedł o 5 rano.
agarudi z mążem - prawdziwi rockowcy z gitarą i talentem do śpiewu , niesamowite;-)dostałem darmową lekcje nauki na gitarze.
Olmar - miała wczoraj urodziny ,a ja za to w nocy obsikałem jej nissana :-]sorry:-] ale nie lałem do baku bo to chyba diesel:-]
Anusia z mężem zaciązyli - gratulacje !!! życze dziewczynki lub chłopca:-] ,razem z nimi była Ania koleżanka która włada 5 językami :-o ale wspólnie doszliśmy do wniosku ,że fransuski najlepszy:-]
Karjo1 ,oni mieli psa giganta , to chyba pudelek ale przerośnięty , zjadał ciągle kiełbase z glila, w nocy pies spał w namiocie a karjo z mężem obok:-]
Julio cezar to znajomy który był na zlocie i widze ,że już dołączył do załogi MW, Julio to typowy Juliusz , bogaty jak na cezara przystało , chodził wcześnie spać i puźno wstawał , namiot nad ranem zmieniał pozycje:-]czyli nie spokojny julek.
Był jeszcze włochaty którego poznali tylko wymiotowcy , może dołączy do nas.
Leo i żona zawodowiec . to oni wszystko uwieczniali i kręcili filmik na you-tube:-]super sprawa , nawet wszyscy porobili sobie zdjęcia paszportowe:-]
Rivil:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]
Rivli dostarczyłeś nam sporo humoru:-]przyjechał z małym plecaczkiem i dostarczyli mu dwie palety tyskiego:-]
piekar - ja sie nie pojawiłem wysłałem mojego ucznia:-]

Wszyscy którzy nie byli z nami , naprawde dołączcie do nas bo to super sprawa dla dzieci i dorosłych , park był super , dużo atrakcji i ogólnie spoko .Na pewno strzał w 10-ątke ,że byliśmy na ubocznym miejscu.

Czekamy z niecierpliwością na leo zawodowca fotki i filmik;-)

W wątku - MW za 50 lat ,trzeba dopisać -50-ty zlot wymiotowców-
to by było naprawde super :-]
Oraz BBC news - na Jowiszu znaleziono tabliczke z napisem -Rivil tu byłem:-]

Ok , pora na prysznic , pozdrawiam :-[i tęsknie

Obrazek

Tyle z opisow i dokumentacji zdjeciowej, kto sie poznaje?

Teraz moze faktycznie czas na powtorke *DRINK*

Do góry stronyOffline

gosian

Post #8 Ocena: +1

2021-02-18 15:32:18 (4 lata temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

O rany.. Ja się poznaje, ale nie przyznaje haha :-)
I było super.. Się działo i mało spało :-)
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

stanislawski

Post #9 Ocena: 0

2021-02-18 15:37:16 (4 lata temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Who is who...

Do góry stronyOffline

Strona WWW

gosian

Post #10 Ocena: 0

2021-02-18 15:57:34 (4 lata temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Dobra, kto byłby chętny na wypad. Termin od 2 sierpnia. Pomysł może być nie głupi, bo myślę że będziemy w tym roku skazani na uk.
Pierwsi chętni to Ja i karjo:-) .. Kto dołączy?
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

Strona 275 z 288 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 274 | 275 | 276 ... 286 | 287 | 288 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,