Cytat:
2012-02-25 15:17:18, elmik25 napisał(a):
Witam.
Ten nasz wyjazd "urodzinowy" to jest dla nas na otarcie łez, za to że raczej nie mamy możliwości jechać pod namioty. A nie że rezygnujemy z namiotów na rzecz wyjazdu urodzinowego.
Jedna sprawa już się rozwiązała np. jak zmienimy auto to agarudi zaoferowała pomoc w przewiezieniu "gratów".
Wiec jedna sprawa niby rozwiązana, przemyślimy resztę i może jednak przyjedziemy.
Jeszcze tydzień temu sam "odmrażałem" temat bo nie mogłem się doczekać. Teraz niestety sprawy się trochę skomplikowały i trzeba się z nimi uporać jakoś.
Mam nadzieje że wszystko się ułoży i napijemy się razem
Pozdrawiam.
Elmo , naprawde będzie miło i fajnie jak wpadnecie , wiemy ,że czasami sprawy sie komplikują bo takie jest życie.
Elmo ,gdy byśie jechali , możemy się tak umówić ,że nie musisz zabierać wszystkiego , weź tylko niezbędne rzeczy namiot ,śpiwory i materace , gazówke moge przywieźć dla was , grila i węgla nie musisz , stołem podzielimy się wami , jedzenie kupi się na miejscu.
Zawsze to jakieś rozwiązanie , pozdrawiam i trzymamy kciuki , gdy się nie uda to spotkamy się w przyszłym roku
1) Prawdziwi fceci nie jedzą miodu , prawdziwi faceci żują pszczoły ............2) Ponosze pełną odpowiedzialność za porady udzielane przez Richmond.