MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wieści z trasy UK-PL

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 22 z 152 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 21 | 22 | 23 ... 150 | 151 | 152 ] - Skocz do strony

Str 22 z 152

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2011-11-27 16:09:25 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2011-11-27 16:21:16 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #3 Ocena: 0

2011-11-27 17:26:20 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2011-11-27 16:21:16, godfather78 napisał(a):
wielkimar potrenuj na konsoli wyprowadzanie auta z poslizgu,

:-o:-]:-]:-]:-]
Niee no po wielu godzinach jazdy w need for speed, czy innej symulacji WRC, to na drodze po porstu ma się jazdę w jednym paluszku.

Na koncu jeszcze aby odczucia wirtualnego świata były pełne trzeba koniecznie zerwwać i wyrwać a nawet spędzić kilka ulotnych chwil z tą panią na tylnym siedzeniu tego autka :-]:-]

Czas matrixa kurna :)))
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #4 Ocena: 0

2011-11-27 19:43:31 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

wielkimar

Post #5 Ocena: 0

2011-11-27 20:32:53 (14 lat temu)

wielkimar

Mężczyzna

Konto usunięte

O matko co się dzieje ? ludzie wyluzujcie, to był żarcik a wy tu heja wszyscy na jednego :) kurna guziczka czerwonego wciskać nie zdążę. Opony już od ponad trzech tygodni mam wymienione:-]
Co do konsoli, gier, wyprowadzania samochodu z poślizgów itd. to nie chwaląc się trochę doświadczenia w tym temacie mam :-]
Ludzie nie krzyczcie na mnie, normalnie jąkać się zacznę.
Bestia nie ubliżaj mi proszę od "cwaniaczków".:-Y :-]

A ty waść krakn poćwicz sam, zobaczysz jaka frajda :-Y
:-]

PO edicie:

A WRC w swoim życiu się naoglądałem, nasłuchałem, w środku też se pojeździłem :-]

[ Ostatnio edytowany przez: wielkimar 27-11-2011 20:45 ]

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2011-11-27 21:23:00 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Lenusia

Post #7 Ocena: 0

2011-11-27 21:27:46 (14 lat temu)

Lenusia

Kobieta

Z nami od: 23-03-2011

My też zmieniamy,ale w przyszłym tygodniu. W tym tygodniu czeka nas wymiana tarcz i klocków hamulcowych. Przebukowaliśmy bilety na prom i wyniosło nas taka przyjemność 30 funcików. Powolutku kupuję i pakuję prezenty do Polski i coraz bardziej stresuje się podróżą.
DVD kupione,mam nadzieję że jakoś to będzie z dziećmi w aucie. Chyba tym się najbardziej stresuję :/ jak podróż zniosą dzieci.
Nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radzę :)))

Do góry stronyOffline

wielkimar

Post #8 Ocena: 0

2011-11-27 21:44:31 (14 lat temu)

wielkimar

Mężczyzna

Konto usunięte

Nasze dvd już nie chcą, wolą laptopa :). Najmłodsza 7 lat jedyne co mówi to : Tato ale mnie "dupcia" będzie bolała :) ale wytrzymam bo jadę do babci

Do góry stronyOffline

krakn

Post #9 Ocena: 0

2011-11-27 22:04:54 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2011-11-27 20:32:53, wielkimar napisał(a):
A ty waść krakn poćwicz sam, zobaczysz jaka frajda :-Y
:-]

hehe, a jak że, wiele lat temu już się bawiłem w ten sposób, i zawsze gdy kupie nowy samochód czy pojazd jedno z ćwiczeń to wyczucie pojazdu jak chodzi bokami, Czyli gdzie jest granica driftu i zawsze gdy wymienię opony na nowe po przejechaniu około 100Mil, robię awaryjne hamowanie, przy prędkości dozwolonej na danym odcinku, zazwyczaj wystarczy pusta droga gdzie można jechać 40M/h

Dzięki temu wiem mniej więcej ile będzie potrzeba by wychamować i jaki zakładać margines.

Oczywiście te testy robi się albo na jakiś dużych pustych parkingach, albo np o świcie gdy jeszcze nie ma nikogo na drodze.

To ważne, Beata miała straszne opory przed awaryjnym hamowaniem, dziesiątki jak nie setki razy zwracałem jej uwagę że trzyma się za blisko.
W końcu kiedyś zrobiliśmy test zmusiłem ją do awaryjnego, za drugim razem było mokro i ślisko, wręcz zbladła jak zobaczyła że samochód nie zatrzymał się tam gdzie zamierzała.
Przydało jej się przy jeździe motocyklem, bo już wielokrotnie była zmuszona do hamowania awaryjnego, jak to w mieście.

Jeszcze przed nią jazda po śniegu może w tym roku, bo w zeszłym bałem się że skasuje przy zjeździe ze wzgórza.

Bo mamy tu taką górkę gdzie codziennie kasuje się nawet po kilkanaście samochodów gdy posypie, albo oblodzi :)
Jak ktoś nie umie, to ląduje na słupie albo na innym samochodzie.
To film z zeszłego roku

szkoda ze nie nakręciłem gościa który najpierw zepchnął samochód a potem jak ten zaczął się ześlizgiwać i jechać w dół poleciał przed niego i chciał jak Papaj albo supermen zatrzymać samochód toczący się z dość stromej góry! hehe

A kiedyś gdy byłem zielonym kierowcą, miałem okazję poślizgać się po śniegu i po pustyni, jeździłem też po plaży nad oceanem robiąc dzikie zawroty i w terenie niczym na WRS hahaha :-]:-]
Ale zawsze tam gdzie nie ma ludzi!
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Lenusia

Post #10 Ocena: 0

2011-11-27 22:05:24 (14 lat temu)

Lenusia

Kobieta

Z nami od: 23-03-2011

Ja tylko się modlę,by droga była ,,ładna,, i pogoda łaskawa :)
Nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radzę :)))

Do góry stronyOffline

Strona 22 z 152 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 21 | 22 | 23 ... 150 | 151 | 152 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,