MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Dominikana

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

nanetka

Post #1 Ocena: 0

2010-09-21 23:19:08 (15 lat temu)

nanetka

Kobieta

Z nami od: 24-08-2007

Chciałabym sie wybrac na Dominikane w marcu czy ktoś był i może polecic jakies ciekawe resorty,przegladajac neta mam juz taki metlik że sama nie wiem co wybrac

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

KINGMASTERKA

Post #2 Ocena: 0

2010-09-22 10:20:22 (15 lat temu)

KINGMASTERKA

Kobieta

Z nami od: 22-09-2008

bylam na Dominikanie i goraco polecam hotel Bahia Principe ,jak dotad bylam w roznych hotelch ale tego nikt nie pobije ..
tam nie mozna sie nudzic..
nie wiem co planujesz dokladnie ,ale majac ill inclusive,poprostu bajka..
oprocz atrakcji w hotelu ,gdzie ciagle sie cos dzialo ...wieczorami byl program artystyczny a po nim ..wychodzilo sie na ulice ,gdzie bylo pelno lokali ,karaoke ,dyskotek ,lub zabawa uliczna ,gdzie tanczono marenge czy salse ..wszystko za darmo ,drinki rownie ,bo poza hotelem ,rowniez to bylo wliczone ..
naprawde goraco polecam..
warto jedynie sprawdzic jaka jest w tym czasie pogoda ..ja bylam w maju .wiec mialam rewelacyjna..

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

Lenka2000

Post #3 Ocena: 0

2010-09-22 12:28:21 (15 lat temu)

Lenka2000

Kobieta

Z nami od: 21-08-2008

hej, ja tez bylam w marcu i polecam, trzeba tylko unikac dwoch pierwszych tygodni marca (w US maja spring break i podobno cale karaiby sa zawalone studentami)
hotel to Riu Mambo (niedaleko Puerto Plata), jeden z lepszych hoteli w ktorych bylismy, jest to jeden z 3 hoteli Riu (i mozna korzystac ze wszystkich 3), jedyny minus hotel troche na uboczu, za miastem ale poza tym rewelacja, super jedzenie i entertainment ;) na naprawde wysokim poziomie
duzo zwiedzilismy, wdrapalismy sie na 7 wodospadow, pojechalismy na paradise island, jezdzilismy konno, no i oczywiscie nurkowanie (chociaz to ostatnie bez rewelacji, rafa jest dosyc uboga w porownaniu z innymi miejscami)
pogoda super, niestety w marcu najczesciej jest juz za pozno na ogladanie wielorybow, byly jeszcze organizowane wycieczki ale ludzie wracali zawiedzeni bo wielorybow nie zobaczyli wiec my tez sobie podarowalismy
naprawde polecam !! ja napewno jeszcze kiedys wroce

Do góry stronyOffline

maly_duch

Post #4 Ocena: 0

2010-09-22 16:22:52 (15 lat temu)

maly_duch

Z nami od: 22-08-2006

jesli ktos lubi luksus to polecam Majestic Colonial.

Do góry stronyOffline

forumuser

Post #5 Ocena: 0

2010-09-22 17:17:07 (15 lat temu)

forumuser

Mężczyzna

Z nami od: 31-12-2008

a z jakich biur lataliście? poprosiłbym o linki

Do góry stronyOffline

Lenka2000

Post #6 Ocena: 0

2010-09-23 07:38:03 (15 lat temu)

Lenka2000

Kobieta

Z nami od: 21-08-2008

teletextholidays.co.uk

Do góry stronyOffline

MarcoPolo1

Post #7 Ocena: 0

2010-09-23 11:46:57 (15 lat temu)

MarcoPolo1

Mężczyzna

Z nami od: 23-09-2010

Cytat:

2010-09-21 23:19:08, nanetka napisał(a):
Chciałabym sie wybrac na Dominikane w marcu czy ktoś był i może polecic jakies ciekawe resorty,przegladajac neta mam juz taki metlik że sama nie wiem co wybrac

Marzec to świetny czas na wybór wakacji na dominikanie. Mozna wtedy wielorybie gody zobaczyc. Warto zobaczyc też http://www.dominicana.com.pl/ bo tam jest mnóstwo filmów i zdjęć z ciekawych miejsc na Dominikanie.
Co do hotelu to nie napisałeś jakie są Twoje wymagania. Jak chcesz coś exluzywnego to sprawdź sieć hoteli Melia Sol a jak coś bardziej zabawowego to Grand Paradise Bavaro no chyba że wybierasz się jako singiel to sprawdź Sirenis

Do góry stronyOffline

nanetka

Post #8 Ocena: 0

2010-09-25 17:35:27 (15 lat temu)

nanetka

Kobieta

Z nami od: 24-08-2007

KINGMASTERKA braliśmy ten holet pod uwagę,oferta ich bardzo ciekawa

MarcoPolo1 chyba nie mam jakiś specjalnych wymagań odnośnie hotelu,ale zazwyczaj wybieramy hotele powyżej 4+
Chcemy wypozyczyć auto i trochę pozwiedzać,więc jeśli chodzi o okolicę też zadego konkretnego miejsca nie mamy,mam nadzieję,ze dużo zwiedzimy

Chcielibyśmy zobaczyć też te wielorybie gody,ale nie wiem czy zdążymy,bo jedziemy w marcu,a czytałam że sie zaczynaja od lutego wiec możemy już nie zdążyć

Do góry stronyOffline

KINGMASTERKA

Post #9 Ocena: 0

2010-09-26 21:17:56 (15 lat temu)

KINGMASTERKA

Kobieta

Z nami od: 22-09-2008

nie wiem na ile jedziecie , ja bylam 2 tygodnie , robilam z rodzinka w tym czasie kurs nurkowania .. przywiozlam ogromna ilosc muszli z dna , a i rafe koralowa rowniez..
kupowalismy wycueczke 2 lata temu ze strony holidayholiday .. z przelotem ,wszystko kosztowalo ok 600 funtow ,wiec moim zdaniem to nie wiele..
rowniez wyporzyczalismy auto i jezdzilismy po okolicy,ale na wlasna reke nie oplacalo sie isc na przyklad gdzies do aqua parku bo hotel mial juz swoje znizki ..wiec to odradzam,..
bardzo tanio mozna za to kupic piekne obrazy , kosmetyki ,gdzie nie ma chemii .. pamietam ze zakupilam odzywk do wlosow w wielkich pojemnikach i uzywalam je chyba z pol roku ,jesli nie wiecej..
wracajac mielismy z50 kg nadbagazu ..ale to juz u nas normalne ,ze tak obladowani wracamy..

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

forumuser

Post #10 Ocena: 0

2010-09-26 21:21:37 (15 lat temu)

forumuser

Mężczyzna

Z nami od: 31-12-2008

a są tam jakieś wycieczki lokalne i ile na nie funduszy trzeba by przeznaczyć?

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,