Cytat:
2013-06-17 11:57:41, paolomario napisał(a):
Jedzie sie juz naprawde dobrze. Dwie godziny krocej porownujac do zeszlego roku. My jedziemy A2, ktora generalnie jest pusta bo TIRy, chyba ze wzgledu na ceny, omijaja ta droge. Oplaty w sumie to jeszcze 73zl. Zjezdzamy z A2 w Zyrardowie, ktory ma ladna obwodnice, dalej obwodnica Mszczonowa i na S7 wjezdzamy kolo Grojca. Z Radomia do Pulaw. Pulawy mijam nowa obwodnica. Ja jezdze do konca i ulica Slowackiego na obrzezu Pulaw dojezdzam do drogi na Kurow. Inni wola odbic na Zyzyn i tam wjezdzac na S17. W Kurowie zaraz po wjezdzie na stara 17-tke jest po lewej stronie ulica Glowackiego, co prowadzi do nowej ekspresowki/obwodnicy Lublina. Narazie ma jakies 20km i konczy sie przed Karczma Bida, ale za ta jest rowno, szybko i bezpiecznie. Cala obwodnice maja oddac do uzytku w przyszlym roku. Za Lublinem dalej nowa ekspresowka do Piask, a dalej tez calkiem dobrze do samego Zamoscia. Teraz jechalem jakies 7 i pol czy 8 godzin.
A my spimy albo w Zajezdzie u Olka w Boczowie, albo w Hotelu Kaliskim w Rzepinie. Zjazd z A2 jeszcze przed bramkami z oplatami.
Dzięki za info

Jeśli uda nam się dotrzeć w dzień w okolice Skierniewic to tam wstąpimy bo mam tam rodzinę
Mój mąż baaardzo chce wstąpić po drodze do Bidy dlatego zdecydowaliśmy się jechać "górą"

Ostatnio nie chciał stamtąd wychodzić
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
[ Ostatnio edytowany przez: TITANIUM 17-06-2013 13:30 ]