Str 3 z 5 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2010-07-19 23:53:17 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
galadriel | Post #2 Ocena: 0 2010-07-19 23:57:31 (15 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: 2010-07-19 23:53:17, Marciniak napisał(a): No tyle ze mnie to żaden wampir bo się piwem żywię zamiast krwią. Cóż niektórzy są na diecie ![]() ![]() nikt nie jest doskonaly ![]() ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Post #3 Ocena: 0 2010-07-20 00:27:55 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
galadriel | Post #4 Ocena: 0 2010-07-20 00:41:43 (15 lat temu) |
Cytat: 2010-07-20 00:27:55, Marciniak napisał(a): Szczególnie ci na diecie ![]() ![]() hmmmm...wampiry wegetarianie? to chyba tylko w Zmierzchu grali? ![]() ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
Post #5 Ocena: 0 2010-07-20 01:09:19 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
galadriel | Post #6 Ocena: 0 2010-07-20 01:43:59 (15 lat temu) |
Cytat: 2010-07-20 01:09:19, Marciniak napisał(a): W tym temacie już mieliśmy dyskusję o pewnym zamku i zobaczcie dokąd nas ona zaprowadziła ![]() Gal - wampiry?? Raczej takie ![]() ![]() Marciniak, zaledwie 215 stronnic tam u Ciebie w Gwrych zabawilismy! ![]() Za, ze wszech miar romantyczna kolysanke Moonspel- Vampiria dziekuje skinieniem czupryny swej zlotej nieznacznym ![]() ...pasuje jak ulal do nastroju dzisiejszej nocy ![]() Atmosfera rodem z Transylwanii... Slyszalam, ze do Rumunii, do tego zamku Draculi sa organizowane wycieczki tematyczne, ale nie pamietam ktore biura podrozy maja to w swojej ofercie. Moze uda nam sie zwabic do tematu kogos, kto sie na takowa wybral ![]() [ Ostatnio edytowany przez: galadriel 20-07-2010 01:46 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
Post #7 Ocena: 0 2010-07-20 07:00:07 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2010-07-20 20:58:54 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2010-07-19 21:31:45, anielka napisał(a): No i pieknie!!!! Efka ma zamek obok siebie i nic sie nie chwali. No to wpadlas kolezanko i najazd na swoje domostwo masz jak w banku ![]() Cytat: Plan oblezenia jej rodzimych wlosci niezmiernie mi sie podoba
Przeoczylam ,dopiero teraz doczytalam ![]() Czy ja juz mowilam ,ze ja sie na dniach przeprowadzam? ![]() Juz nawet spakowana jestem ![]() i bede mieszkala teraz za gorami za lasami i za ....daleko w kazdym badz razie ![]() ![]() Cytat: Uprzejmie donosze, ze niejaka Efka jest nie tylko znana wszem i wobec intrygantka,
O zesz Ty paskudne nasienie czarta ![]() ![]() i sprawdzaja sie sie slowa piosenki ..nie wierz nigdy kobiecie a juz tym bardziej takiej na stalowym rumaku ![]() Cytat: Jeśli ktoś lubi klimaty to polecam Whitby
Bylam w zeszlym roku w tym miejscu ,bardzo klimatyczne miasteczko ,Donosicielce by sie podobalo na bank ![]() Marciniak swietne zdjecia ,nawet groza zawialo ,ale Ty nam o zamku ne opowiadaj bo znowu sie bez uprzedzenia wprowadzimy i wino bedziemy zlopac na zaboj ![]() Zawsze bedac w Withby mozemy wpasc do Draculi na kiliszeczek swiezo utoczonej krwi ![]() dracula museum [ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 20-07-2010 20:59 ] Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
galadriel | Post #9 Ocena: 0 2010-07-21 18:05:14 (15 lat temu) |
Dobra, dobra, juz sie tak nie podmawiaj
![]() Jak to mowia, co ma wisiec nie utonie czy wrecz co sie odwlecze to... nie znasz dnia ani godziny ![]() "Za gorami, za lasami" zabrzmialo zlowieszczo... conajmniej jakbys w (ramach odwetu zapewne) miala zamiar wprowadzic sie do mnie ![]() ![]() Nie ma sprawy, pochwale sie wiec 'swoim' zamkiem ![]() ![]() a przy okazji... Z Colchester castle, zwiazany jest feministyczny akcent, nie moze go wiec tu zabraknac ![]() Jak sie okazuje kobieta- wojownik nie jest jedynie naboznym zyczeniem przedstawicielek plci zenskiej o meskich cechach charakteru, ani wytworem wyobrazni scenarzystow Ksiezniczki Xenny ![]() Boudica , imie wpisane krwawymi literami w historie starodawnego Comulodunon, jest symbolem walki, nieustepliwosci, okrucienstwa na miare swoich czasow, zemsty i walki w slusznej sprawie. Jest to imie icenskiej (wschodnia Brytania) krolowej, ktora w 60 roku n.e. zorganizowala armie i wystapila zbrojnie przeciwko rzymianom. To miedzy innymi jej historie poznajemy zwiedzajac zamek wzniesiony na fundamentach niegdysiejszej rzymskiej swiatyni, w Colchester uznawanym za najstarsze (udokumentowane) miasto w Brytanii. Pierwszy raz uslyszalam o niej od znajomych /tubylcow/ z pracy. Nie wiedziec dlaczego, z gory zalozyli ze ta postac mnie zainteresuje ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
anielka | Post #10 Ocena: 0 2010-07-21 18:46:11 (15 lat temu) |
Z nami od: 13-08-2007 Skąd: Londyn/Hanwell |
To wrzuce pierwsze zdjecia
Battle Abbey. ![]() ![]() ![]() Bardzo ciekawe miejsce z dobrze zachowana brama wjazdowa w ktorej jest muzeum i troche eksponatow. Za opactwem znajduje sie spory teren z wytyczonymi szlakami. Caly ten kompleks znajduje sie w malym miasteczku w East Sussex. Przy okazji polecam Yesterday's World A teraz zdjecie dla Gal. Mam nadz.ze wiesz co przedstawia ![]() ![]() |