MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Szukam znajomych do wspolnych podrozy

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ktoska

Post #1 Ocena: 0

2010-07-06 07:59:38 (15 lat temu)

ktoska

Kobieta

Z nami od: 06-07-2010

Witam,

Sproboje najpierw sie przedstawic.
Kiedys bylam harcerka i sporo obozow wedrownych mi sie przydarzylo, pozniej bylo zeglarstwo, na studiach kilka wypraw autostopowych przez cala Europe, a po nich spora czesckontynetu zjechana autem, narciarskie wypady tez mi sie zdarzaly.
Kilka razy wygrzlam moje kosci w bardziej konwencjonalny sposob na wypadzie "do cieplych krajow" z biurem lotniczym.

Interesuje sie kultura, sztuka, historia, architektura i podroze zawsze byly dla mnie jak narkotyk.

Chcialabym poszerzyc grono znajomych o ludzi mieszkajacych na wyspach, ktorzy chcieliby jakies wspolne wypady zorganizowac chocby tego lata.

Chetnie nawiaze kontakt z innymi osobami, ktore maja swoje niezrealizowane marzenia podroznicze i brakuje im towarzystwa, badz mobilizacji.
Byloby mi milo rowniez dolaczyc do wypraw ktore juz zorganizowaliscie.
Interesuja mnie rozne formy turystki te znane mi, ale uwielbiam tez wyzwania np te zwiazane z uprawianiem nowych sportow.

Mieszkam w Birmingham, mam auto, kompletny sprzet campigowy i czekam na wiesci od Ciebie.

Ktoska

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krunschwitz

Post #2 Ocena: 0

2010-07-06 09:59:58 (15 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

Witaj wędrowniczko.
Jest tu na MW kilka osób,które zwiedzają świat nie tylko z kanapy przed telewizorem;-)
Jedną z nich jestem ja.Właśnie przygotowuje się do kolejnej mojej wyprawy,tym razem do Ameryki Południowej.O szczegółach chętnie porozmawiam z Tobą na PW.
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

andzia_newport

Post #3 Ocena: 0

2010-07-06 13:09:04 (15 lat temu)

andzia_newport

Kobieta

Z nami od: 28-04-2010

hejka :) witamy w klubie ... :)

Do góry stronyOffline

KratkaWentylacy

Post #4 Ocena: 0

2010-07-06 13:18:45 (15 lat temu)

KratkaWentylacyjna

Kobieta

Z nami od: 27-09-2009

Am Pd to moje marzenie!!!!!

Tak w ogóle to chętnie bym się przyłączyła do tego posh klubu, niestety jestem w ciąży i chwilowo nici. Ale błagam, podbijaj wątek, żebyś się nie zgubiła. Na tysiac procent Cię zaczepię!

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Richmond

Post #5 Ocena: 0

2010-07-06 13:20:52 (15 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Kiedy jedziesz Krun? Myslalam, zeby moze zrobic sobie jakas wyprawe w listopadzie/grudniu jakbym byla wtedy bezrobotna.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

krunschwitz

Post #6 Ocena: 0

2010-07-06 15:57:13 (15 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

Start w pierwszej połowie sierpnia,a powrót w drugiej połowie września.Razem 5 tygodni.
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

camell

Post #7 Ocena: 0

2010-07-06 20:08:45 (15 lat temu)

camell

Mężczyzna

Z nami od: 23-04-2008

To ja też się chętnie dołączę, może nie do Ameryki tym razem ale jakby co to zawsze możemy się zgadać
Wciąż szukam drugiego końca tęczy.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

ktoska

Post #8 Ocena: 0

2010-07-06 21:39:34 (15 lat temu)

ktoska

Kobieta

Z nami od: 06-07-2010

witajcie,
Bardzo dziekuje za takie cieple przyjecie.
Wysylajac ten post rano nie wierzylam za bardzo w odzew, tym bardziej ze nie kozystlam wczesniej z forum na MW i nie wiedzialam jak duzy jest tu ruch. Jest mi niezmiernie milo, ze spotykam tutaj tylu trampow. Przez jakis czas mialam wrazenie, ze wiekszosc osob robiaca ciekawe rzeczy, w tym parajaca sie wloczega, albo zostala w Polsce albo zestarzala sie zapominajac o swoich pasjach.
Fajnie ze jestescie, fajnie ze znalazlam to forum!

krunschwitz: dzieki za propozycje, ale 5 tygodni z tak krotkim czasem na przygotowanie to raczej nie dam rady, ale kto wie moze kolejny wypad....

KratkaWentylacy- wszystkiego dobrego dla Ciebie i malego podroznika/podrozniczki. Czuje ze mamy szanse na posh club, tak wiec na pewno temat bedzie sie podbijac. Podobno najlepiej wloczyc sie z zupelnie malym dzieckiem, kiedy karmisz piersia, bo temat podgrzewania i sterylizowania butelek odpada....

pozdarawiam zapraszajac nowych chetnych do posh naszego wyspiarskiego posh klubu wloczegow
Ktoska

Do góry stronyOffline

muranek

Post #9 Ocena: 0

2010-07-07 12:45:13 (15 lat temu)

muranek

Mężczyzna

Z nami od: 07-07-2010

czesc ja tez szukam wspolnych znajomych do podrozowania mam duzy samochod na 5 osob i chetnie poznam osoby ktore kochaja podroze
pozdrawiam serdecznie moje gg 4881439

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2010-07-07 14:13:22 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »