|
---|---|
ktoska | Post #1 Ocena: 0 2010-07-06 07:59:38 (15 lat temu) |
Z nami od: 06-07-2010 Skąd: Birmingham |
Witam,
Sproboje najpierw sie przedstawic. Kiedys bylam harcerka i sporo obozow wedrownych mi sie przydarzylo, pozniej bylo zeglarstwo, na studiach kilka wypraw autostopowych przez cala Europe, a po nich spora czesckontynetu zjechana autem, narciarskie wypady tez mi sie zdarzaly. Kilka razy wygrzlam moje kosci w bardziej konwencjonalny sposob na wypadzie "do cieplych krajow" z biurem lotniczym. Interesuje sie kultura, sztuka, historia, architektura i podroze zawsze byly dla mnie jak narkotyk. Chcialabym poszerzyc grono znajomych o ludzi mieszkajacych na wyspach, ktorzy chcieliby jakies wspolne wypady zorganizowac chocby tego lata. Chetnie nawiaze kontakt z innymi osobami, ktore maja swoje niezrealizowane marzenia podroznicze i brakuje im towarzystwa, badz mobilizacji. Byloby mi milo rowniez dolaczyc do wypraw ktore juz zorganizowaliscie. Interesuja mnie rozne formy turystki te znane mi, ale uwielbiam tez wyzwania np te zwiazane z uprawianiem nowych sportow. Mieszkam w Birmingham, mam auto, kompletny sprzet campigowy i czekam na wiesci od Ciebie. Ktoska |
krunschwitz | Post #2 Ocena: 0 2010-07-06 09:59:58 (15 lat temu) |
Z nami od: 21-05-2006 Skąd: trzeci kamień od Słońca |
Witaj wędrowniczko.
Jest tu na MW kilka osób,które zwiedzają świat nie tylko z kanapy przed telewizorem ![]() Jedną z nich jestem ja.Właśnie przygotowuje się do kolejnej mojej wyprawy,tym razem do Ameryki Południowej.O szczegółach chętnie porozmawiam z Tobą na PW. Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.
|
andzia_newport | Post #3 Ocena: 0 2010-07-06 13:09:04 (15 lat temu) |
Z nami od: 28-04-2010 Skąd: Newport |
hejka
![]() ![]() |
KratkaWentylacy | Post #4 Ocena: 0 2010-07-06 13:18:45 (15 lat temu) |
Z nami od: 27-09-2009 Skąd: Essex |
Am Pd to moje marzenie!!!!!
Tak w ogóle to chętnie bym się przyłączyła do tego posh klubu, niestety jestem w ciąży i chwilowo nici. Ale błagam, podbijaj wątek, żebyś się nie zgubiła. Na tysiac procent Cię zaczepię! |
Richmond | Post #5 Ocena: 0 2010-07-06 13:20:52 (15 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Kiedy jedziesz Krun? Myslalam, zeby moze zrobic sobie jakas wyprawe w listopadzie/grudniu jakbym byla wtedy bezrobotna.
Carpe diem.
|
|
|
krunschwitz | Post #6 Ocena: 0 2010-07-06 15:57:13 (15 lat temu) |
Z nami od: 21-05-2006 Skąd: trzeci kamień od Słońca |
Start w pierwszej połowie sierpnia,a powrót w drugiej połowie września.Razem 5 tygodni.
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.
|
camell | Post #7 Ocena: 0 2010-07-06 20:08:45 (15 lat temu) |
Z nami od: 23-04-2008 Skąd: Huddersfield |
To ja też się chętnie dołączę, może nie do Ameryki tym razem ale jakby co to zawsze możemy się zgadać
Wciąż szukam drugiego końca tęczy.
|
ktoska | Post #8 Ocena: 0 2010-07-06 21:39:34 (15 lat temu) |
Z nami od: 06-07-2010 Skąd: Birmingham |
witajcie,
Bardzo dziekuje za takie cieple przyjecie. Wysylajac ten post rano nie wierzylam za bardzo w odzew, tym bardziej ze nie kozystlam wczesniej z forum na MW i nie wiedzialam jak duzy jest tu ruch. Jest mi niezmiernie milo, ze spotykam tutaj tylu trampow. Przez jakis czas mialam wrazenie, ze wiekszosc osob robiaca ciekawe rzeczy, w tym parajaca sie wloczega, albo zostala w Polsce albo zestarzala sie zapominajac o swoich pasjach. Fajnie ze jestescie, fajnie ze znalazlam to forum! krunschwitz: dzieki za propozycje, ale 5 tygodni z tak krotkim czasem na przygotowanie to raczej nie dam rady, ale kto wie moze kolejny wypad.... KratkaWentylacy- wszystkiego dobrego dla Ciebie i malego podroznika/podrozniczki. Czuje ze mamy szanse na posh club, tak wiec na pewno temat bedzie sie podbijac. Podobno najlepiej wloczyc sie z zupelnie malym dzieckiem, kiedy karmisz piersia, bo temat podgrzewania i sterylizowania butelek odpada.... pozdarawiam zapraszajac nowych chetnych do posh naszego wyspiarskiego posh klubu wloczegow Ktoska |
muranek | Post #9 Ocena: 0 2010-07-07 12:45:13 (15 lat temu) |
Z nami od: 07-07-2010 Skąd: coventry |
czesc ja tez szukam wspolnych znajomych do podrozowania mam duzy samochod na 5 osob i chetnie poznam osoby ktore kochaja podroze
pozdrawiam serdecznie moje gg 4881439 |
Post #10 Ocena: 0 2010-07-07 14:13:22 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|