MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wyspy kanaryjskie

« poprzednia strona

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 5 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2012-01-13 13:04:23 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2012-01-13 13:51:51 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

dzoana67

Post #3 Ocena: 0

2012-01-31 13:57:31 (14 lat temu)

dzoana67

Kobieta

Z nami od: 15-09-2011

UWAGA!!!UWAGA!!! korzystałam juz z usług lowcostholidas 4razy i zawsze wszystko było w porzadku...ale tym razem jest horror...podczas bukowania wczasow na czerwiec 2012 do maroka nastapił bład i zamiast na 7 dni komputer zabukował wszystko na 3dni...i tak zaczął sie moj horror...od 3stycznia dzwonie do nich dziennie, a nawet 2xdziennie koszt połaczenia to 10p/min a rozmowa trwa ok 40-50min i co najgorsze do niczego nie prowadzi...na dzien dzisiejszy mam lot 7dni,transfer 7 dni a hotel na 3 dni...kosz jaki mi dzis obliczyli to 300gbp wiecej niz obecnie oferuje strona....pozatym na mailu mam 5 zestawow dokumentow, z czego na kazdym pisze co innego co do daty i kosztow...rachunek telefoniczny mam zwiekszony o 106 gbp ale najgorsze jest tro...ze na dzien dzisiejszy niczego nie załatwiłam....A WIEC KORZYSTAJCIE Z LOWCOSTHOLIDAYS...ALE BIADA WAM JAK COS BEDZIE NIE TAK Z BUKOWANIEM!!!!!BO JA CHYBA ZREZYGNUJE BO JUZ NIE MAM SIŁY!!!!uwierzcie oni tam nawet nie potrafia dodawac :-[:-[:-Y:-W:-W:-W

Do góry stronyOffline

gregov

Post #4 Ocena: 0

2012-02-02 21:32:40 (14 lat temu)

gregov

Mężczyzna

Z nami od: 25-05-2009

Jadąc do Hiszpanii za pośrednictwem angielskiego touroperatora jest wymagany paszport, inaczej możesz mieć problemy przy odprawie na lot wychodzący.

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #5 Ocena: 0

2012-02-02 21:41:23 (14 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Chcialam zauwazyc, ze na loty firm turystycznych mozna kupic bilety na same przeloty i nie ma zadnego problemu z uzywaniem dowodu osobistego przy odprawie.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2012-02-02 21:45:56 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

chrispints

Post #7 Ocena: 0

2012-08-23 11:38:39 (13 lat temu)

chrispints

Mężczyzna

Z nami od: 23-08-2012

czesc, chcialbym jeszcze troche pociagnac ten temat, zeby wyeliminowac wszystkie watpliwosci i rowniez odniesc sie do innych spraw wczesniej nie wspomnianych. Rozumiem, ze Hiszpania jest krajem EU i w strefie Shengen, wiec mozna podrozowac na dowod osobisty. Problem powstaje kiedy proboje sie rezerwowac bilety na Wyspy Kanaryjscie w angielskim biurze podrozy, tam nie wiedza co to national id i zadaja paszportu. Chcialbym sie upewnic czy ktos z Was kupowal bilety przez internet posiadajac tylko dowod osobisty, na jakiejkolwiek stronie, Thomas Cook, Teletext, Trvelrepublik,czy jakiejkolwiej innej cheapholiday stronie internetowej. Czy byly przypadki kiedy stanowilo to jakikolwiek problem, np w biurze podrozy, na lotnisku czy w hotelu, ze posiadalo sie tylko dowod osobisty? Wiem, ze mozna kupic lot osobno, ale ja Wolalbym kupic calosc, mniej zalatwiania i martwienia sie ze cos przeoczylem. Dzieki za pomoc i Wasze odpowiedzi z gory.

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #8 Ocena: 0

2012-08-23 11:43:37 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2012-08-23 11:38:39, chrispints napisał(a):
czy w hotelu,

W hotelu w Hiszpanii mogą się uprzeć na paszport. Na jednym z campingów w Blanes(Costa Brava) nie akceptowali polskiego DO. Ma być paszport i koniec.

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #9 Ocena: 0

2012-08-23 13:23:13 (13 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Cytat:

2012-08-23 11:38:39, chrispints napisał(a):
Chcialbym sie upewnic czy ktos z Was kupowal bilety przez internet posiadajac tylko dowod osobisty, na jakiejkolwiek stronie, Thomas Cook, Teletext, Trvelrepublik,czy jakiejkolwiej innej cheapholiday stronie internetowej. Czy byly przypadki kiedy stanowilo to jakikolwiek problem, np w biurze podrozy, na lotnisku czy w hotelu, ze posiadalo sie tylko dowod osobisty? Wiem, ze mozna kupic lot osobno, ale ja Wolalbym kupic calosc, mniej zalatwiania i martwienia sie ze cos przeoczylem. Dzieki za pomoc i Wasze odpowiedzi z gory.

Dla lotow to nie ma znaczenia.

Jak kupowalam jakis package lot + hotel, to hotel mial zwykle moje dane i nie chcial juz nic wiecej. Ja w kazdym razie nigdy nie mialam problemu z lataniem na dowod. Zwykle nawet opuszczam UK na dowod, a dopiero po drugiej stronie wyjmuje paszport, jesli dowod nie jest akceptowany/poza EU.

A tak swoja droga co niby hotel moze zrobic, jak juz jest pobyt przedplacony, a klient nie ma paszortu? Dowod pozwala na podrozowanie po EU i nalezy sie upierac przy tym i nie odpuszczac. Przeciez jak hotel odmowi noclegu, to klient wystapi o zwrot pieniedzy. Klient bedzie niezadowolony, hotel bedzie stratny. I jeszcze zla reklama do tego dochodzi.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,