MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Lot z dzieckiem

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 3 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

anetka_sweet

Post #1 Ocena: 0

2010-05-03 09:10:51 (15 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

Z nami od: 15-06-2009

ja lecac z malenkim kuba zwykle wsiadalam na koncu wlasnie zeby uniknac tego o czym mowisz.lot zarezerwowany wiec miejsca starczy.alternatywa tez jest to ze mozesz miec wozek az do samego samolotu

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

kksiezniczka

Post #2 Ocena: 0

2010-05-03 09:19:35 (15 lat temu)

kksiezniczka

Kobieta

Z nami od: 22-12-2006

Ja mimo że podróżuję z dzieckiem i tak wykupuję pierwszeństwo wejścia.To grosze kosztuje
...Wehikuł czasu to byłby cud...

Do góry stronyOffline

anetka_sweet

Post #3 Ocena: 0

2010-05-03 09:45:56 (15 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

a ja nigdy nie widzialam takiej potrzeby.wchodzisz tylko szybciej do samolotu,a po wyjsciu i tak musisz odstac swoje wiec nigdy tego nie robilam

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2010-05-03 09:50:04 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kksiezniczka

Post #5 Ocena: 0

2010-05-03 09:52:27 (15 lat temu)

kksiezniczka

Kobieta

Z nami od: 22-12-2006

Ja kiedyś nie miałam pierwszeństwa wykupionego i maly mi płakał w wózku niesamowicie.Oczywiście nikt się nie zlitował żebym już przeszła i siadła w samolocie.Dlatego teraz wole zapłacic te 3 funty w razie czego
...Wehikuł czasu to byłby cud...

Do góry stronyOffline

SiwyZmc

Post #6 Ocena: 0

2010-05-03 09:56:34 (15 lat temu)

SiwyZmc

Mężczyzna

Z nami od: 06-02-2008

Z tym wchodzeniem do samolotu pierwszemu to niestety przyprawia mnie o bol glowy. Najczesciej latalem Ryanair z dziecmi i zona, gdzie w Rzeszowie obsluga lotniska prosila o przepuszczanie rodzicow z malymi dziecmi do przodu...oburzenie tlumu jest niezmierne plus jesli nie pchniesz ludzi lokciami to Cie nie przepuszcza. Normalnie w takiej sytuacji slowo "przepraszam" jest bardzo obce albo kazdy tak dlugo siedzi w UK ze zapomnial jezyka polskiego. Ja z dzieckiem na rekach ide pierwszy przepychajac ludzi lokciem a zonie niestety zachodza droge....tak wiec od jakiegos czasu wole czekac na sam koniec kolejki i wejsc jak czlowiek a nie jak bydlo do samolotu. Miejsca mam miec kolo zony z dziecmi wiec nie obchodzi mnie tak naprawde czy sa jeszcze wolne czy nie bo odrazu przy wejsciu do samolotu wymagam od zalogi zeby mi je znalezli. Lece z rodzina i tak chce zeby bylo a nie ze zona na poczatku a ja na koncu samolotu bo miejsca przy oknach sa juz pozajmowane :D

Wyloty z UK sa jeszcze lepsze bo tutaj Ryanair nie dba o pasazera wcale. Dla nich jestesmy gorsza rasa i maja nas daleko w 4literach. Polecam czekanie na sam koniec i wejscie do samolotu na luzie.....miejsce musza wam znalesc chocby nie wiem co.

Do góry stronyOffline

anetka_sweet

Post #7 Ocena: 0

2010-05-03 10:16:35 (15 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

SiwyZmc zgadzam sie.tez wole poczekac na sam koniec i na luzie wejsc.zwykle jak sie leci z niemowleciem to ma sie wozek badz nosidelko.i nie wiem czy dla placzacego dziecka ma znaczenie czy jest juz w samolocie czy jeszcze nie.jesli cos chce lub cos mu dolega i placze to bedzie plakalo bez wzgedu na to gdzie sie znajduje
Sarusm ja nie mam wyjscia wiec latam ryanair i jak lecialam w kwietniu to dowiedzialam sie ze przepisy sie zmienily i powyzej 2 lat tez mozna wziac wozek dla dziecka bez dodatkowej oplaty

Do góry stronyOffline

Aniczka

Post #8 Ocena: 0

2010-05-03 10:58:37 (15 lat temu)

Aniczka

Kobieta

Z nami od: 06-03-2009

Ja równiez zgadzam sie a wami,ludzie przy wejściu do samolotu zachowują sie jak świnie i nie patrza czy to dziecko czy dorosły.Jakby ktoś upadł to pewnie by przebiegli po człowieku aby tylko do samolotu szybciej. Ja rówiez nawet z dzieckiem na ręku stoje na końcu kolejki,zeby dziecko nie dostało z łokcia albo torba w twarz. A i tak miejsc nie zabraknie. A w Eazy Jecie miejscówki sa czy każdy siada gdzie chce,bo pierwszy raz bede leciała tymi liniam.

Do góry stronyOffline

kama101

Post #9 Ocena: 0

2010-05-03 12:31:18 (15 lat temu)

kama101

Kobieta

Z nami od: 25-08-2009

w sumie maci racje, ja chce miec miejsce z mezm i tyle,zawsze wchodzilam prawie na koncu i zdazalo sie tak ze siedzielismy osobno bo nikt nie chcial sie przemiescic ale tym razem nikomu nie podaruje.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #10 Ocena: 0

2010-05-03 12:50:18 (15 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:

2010-05-03 12:31:18, kama101 napisał(a):
w sumie maci racje, ja chce miec miejsce z mezm i tyle,zawsze wchodzilam prawie na koncu i zdazalo sie tak ze siedzielismy osobno bo nikt nie chcial sie przemiescic ale tym razem nikomu nie podaruje.

Jak sasiad obok nie bedzie sie reflektowal z uprzejmoscia, to zrewanzowac sie mozesz dajac ostrzezenie, ze w razie gdyby dziecko zle znosilo podroz, moze wymiotowac na rekordowa odleglosc na boki. Dla ciebie to nie nowosc, ale obcych ludzi wolisz uprzejmie ostrzec, ze moga miec "odznake" an garderobie. :-]
Ada

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,