MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pytanie o last minute.

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

grekan

Post #1 Ocena: 0

2010-02-22 11:09:10 (15 lat temu)

grekan

Mężczyzna

Z nami od: 15-03-2008

Wybierz cos z oferty biura:Easy Jet Holidays.Ja polecam wyspy greckie.Np.Rodos w lipcu 2tyg. wersja ALL dla 2+1 ok.1000£/hotel Summer Dream/, czy urocza wyspa KOS tez 2tyg. z HB w podobnej cenie/hotel Continental Palace w Psalidi, Ilios Aparthotel w Tighaki/.Oferty z BB czy SC o wiele tansze.Polecam te wyspy,cieplutko, orzezwiajacy cieply wiaterek meltemi, krystaliczna i ciepla woda,i to "cos" ,czego nie znajdziesz w innych krajach.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

stanislawski

Post #2 Ocena: 0

2010-02-22 11:31:32 (15 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

A mogą byc np. dwa tygodnie na Korfu za 350 funtów na osobę? Takie własnie, i inne temu podobne, znajdziesz tutaj .

Do góry stronyOffline

Strona WWW

anuna

Post #3 Ocena: 0

2010-02-22 11:54:01 (15 lat temu)

anuna

Kobieta

Z nami od: 03-08-2007

Cytat:

2010-02-21 22:44:26, emaliia napisał(a):
Ja Ci powiem jak my robimy z naszymi urlopami. Odkąd znudziły mi się smutne hotele postanowiłam poszukać innego sposobu na ciekawe wakacje a w zasadzie na bardziej eleganckie miejsca noclegów, bardziej prywatne. Na stronie internetowej ebaj.co.uk w sekcji wakacje szukamy sobie ofert z kraju do którego chcemy jechac, np. hiszpania, włochy. Tam dużo osób posiadających swoje domki reklamuje sie i za całkiem przyzwoite pieniądze oferuje Ci cały swój domek i w zależności od tego ile chcesz wydać to czesto są to domki kilkupokojowe, wille z basenem i płacisz za cały domek. Mozesz pojechać sama z rodziną, facetem bądz umówić sie ze swoimi przyjaciółmi rodzeństwem na wspólne spędzenie czasu, wspólny urlop gdzies w cieplejsze rejony, niekoniecznie musi to być przecież nasz bałtyk(choć piekny bardzo). My tak chyba nastepny wypad do włoch zrobimy, zaprosimy tam rodziców i rodzenstwo, wynajmiemy duzy domek. Po co urlop spedzac w polsce u rodzinki jak rodzinka moze pojechac z nami..? I wilk syty i owca cała, nie beda narzekać że nie przyjeżdżamy :) Jesli bedziecie mialy problem znalezc oferty to piszcie, a poszukam i wrzuce wam przykładowe linki do stron.

Emalia teraz dalas mi do myslenia:-D
Prosze napisz cos wiecej na temat tej metody urlopowania, gdzie byliscie juz i jak to faktycznie wygladalo. Zdjecia tych willi sa naprawde imponujace, ale jak to dziala w praktyce?
Dzieki
Adas 12/5/12

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2010-02-22 19:40:25 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-02-25 13:35:05 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

slonecz

Post #6 Ocena: 0

2010-02-25 14:41:38 (15 lat temu)

slonecz

Kobieta

Z nami od: 12-11-2009

ja tam na easy jet stronce nic ciekawego cenowo nie znalazlam zeby zaraz krzyczec WOW, zdecydowanie taniej cwychodzi zabukowanie lotu przez travel republic sun4u etc.
co do grecji szlyszalam ze jest brudna..no ale nie bylam wiec tylko pisze co mi powiedziano

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2010-02-25 15:30:13 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

slonecz

Post #8 Ocena: 0

2010-03-12 14:15:01 (15 lat temu)

slonecz

Kobieta

Z nami od: 12-11-2009

mam pytanko

lecimy na teneryfe i chcemy wynajac auto ALE doczytalismy sie ze musimy posiadac karte kredytowa ( w niektorych nawet placic inna nie mozna).

czy jest jakis sposob na ominiecie tego? Moge zaplacic debetowa?Moze ktos z was wynajmowal auto na Tebneryfie i polecilby cos?

pozdrawiam

Do góry stronyOffline

krakn

Post #9 Ocena: 0

2010-03-12 14:48:42 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Ja mam Visa Debit i na teneryfie i nie tylko nią płaciliśmy zawsze za samochód, hotel i bez problemu, jedynie electrona ci nie przyjmą bo w razie jak narobisz mandatów to nie będą mogli z ciebie wyegzekwować.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,