Str 2 z 2 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2010-07-21 23:09:20 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Adacymru | Post #2 Ocena: 0 2010-07-21 23:13:00 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
Jejku, przypomnialy mi sie czasy pobytu w Paryzu, hmm to lepiej pamietam niz podroz poslubna, pewnie dlatego, ze podrozy poslubnej nie mialam.
Jak wczoraj pamietam to walesanie sie po tych znanych, i mniej znanych miejscach i roznych zakamarkach. Na Champs-Élysées pamietam zajadalismy sie takimi smakolykami, do dzis nie mozemy uwierzyc jak nam sie udalo za bardzo przyzwoita cene w bardzo eleganckiej restauracji zjesc i niejedno dobre wino wypic (pamietam, ze wtedy to nawet nie byloby po co z taka sama suma szukac w Londynie podobnego standardu). Tak wogole to ciekawe jakim sposobem jak tyle pamietam przy degustacjach wina przez tydzien pobytu.... Trzeba mezowi podpowiedziec pomysl.....
Ada
|
4ary | Post #3 Ocena: 0 2010-07-21 23:18:28 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
No tu stane w obronie Paryzan, czysci i zadbani. Smrody wala ze starej kanalizacji. No i jeszcze jeden zawod to Plac Pigalle. Kasztanow i Klosa nie spotkalem jedynie sodoma i gomora
![]() To pierwszy dzien reszty mojego zycia
|
Post #4 Ocena: 0 2010-07-21 23:21:15 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
galadriel | Post #5 Ocena: 0 2010-07-21 23:27:27 (15 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: Trzeba mezowi podpowiedziec pomysl.....
Zgadza sie, mezowi tez ![]() ![]() ![]() Cytat: Nogi odmowily posluszenstwa, szczegolnie stopy. Nawet zmiana butow nie pomogla.
No tak, przeciez to stolica Heute couture! Pomysl zakupienia trzewikow, cizemek, pantofelkow itp...swietny! ![]() ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2010-07-22 00:08:18 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
galadriel | Post #7 Ocena: 0 2010-07-22 00:13:19 (15 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: Oj Galadriel - to chyba trzeba sobie najpierw meza milionera znalezc aby w Paryzu buty kupowac
Oj Leonka, coraz bardziej mi sie Twoje pomysly podobaja ![]() ![]() Cytat: Najbardziej zszokowala mnie cena baltyckiego wegorza wedzonego w La Fayette: 130 euro za kilogram!!! Pamietam jeszcze jak ojciec zyl to tego wedzonego wegorza (i lososia) z Baltyku mielismy tyle ze czasem psu sie oddawalo bo nie bylo komu jesc
![]() ![]() he he ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|