MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

125cc dookoła trawnika ;-)

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 10 z 12 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 | 12 ] - Skocz do strony

Str 10 z 12

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krakn

Post #1 Ocena: 0

2010-02-06 19:49:49 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

spoko przecież na dużych motorkach też wybiera się drogi a nie autostrady, autostradami tylko krótkie przeloty a reszta bocznymi drogami, autostrada to nuda.
Tak często wożą się tabuny moto właśnie w koło M25 zwłaszcza na południe od Londynu, no i wypady do Hastings i Brighton, prawie nikt nie jedzie autostradą.

ja wczoraj wymieniłem olejek syntetyk, II wymiana mamy juz zrobione 6000Mil, oczyściłem świece, miałem wymienić na NGK Iridium, bo jest tam zwykła NGk ale się okazało ze przysłali mi zły model, pajace. filtr powietrza o dziwo wygląda jak by go wyjęli z pudełka więc też został.
Musze nasmarowac jeszcze linki, majstrowałem przy podgrzewanych manetkach bo się skubana obracała jak grzało, przykleiłem a teraz coś chyba za mocno skręciłem ciężarki bo gaz ciężko odbija.
No i trzeba będzie wsiąść się za polerowanie szprych, a niedlugo dokładne mycie i usuwanie oleju scotera z chromów i czyszczenie łańcucha i przejście na smar letni :)
Ale to jeszcze trochę bo z często leje deszcz

Dziś smignołem ze 2 godzinki po małe zakupy, w sumie dość przyjemnie było i cieplej, ale widzę ze u ciebie słoneczko ... u nas normalnie :[
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #2 Ocena: 0

2010-02-06 20:09:19 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2010-02-06 20:27:25 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #4 Ocena: 0

2010-02-07 12:43:53 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

z chromami nie jest źle, najgorzej to szprychy, praktycznie od nowości ich nie sczyściłem bo mnie wnerwiają, tylko tak z grubsza z oleju i brudu.
natomiast reszta to po prostu przecieram pastą do czyszczenia i polerowania karoserii, stosuje Amway i po prostu w kilka chwil i chromy i plastyki wszystko się pięknie błyszczy, też tą pastą polerujemy plastyki w cebrze, na jednym z djęć u mnie w galerii widać jak się błyszczy :))) wygląda jak Fx a nie prawdziwy odblask.
z autosolem uważaj bo możesz sobie porysować, jak ktoś ma bzika na tym punkcie to mikro ryski będą denerwować.
Stosuj taki rodzaj jaki jest przewidziany do danego materiału inne sa do stali inne do aluminium a jeszcze inne do plastyku

Do góry stronyOffline

HorryPortier

Post #5 Ocena: 0

2010-03-13 02:01:06 (15 lat temu)

HorryPortier

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 26-07-2009

Krak,jakas wycieczka w planach??Trawnik juz lekko zielony,mozna "wyprawe" zorganizowac:-D

Do góry stronyOffline

krakn

Post #6 Ocena: 0

2010-03-13 12:21:38 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

hehe, no wczoraj zmywałem olej z chromu i bujnąłem się w deszczu za M25 a potem po zakupy do polskiego sklepu na streetam :))
jeszcze jeszcze, mimo wszytko jednak zimno i po dwóch godzinach jazdy organizm się wychładza, nawet grzane manetki niewiele pomagają, może jutro.
jutro też Beata jedzie na ścigaczu przedmuchać rury, co prawda ona codziennie całą zime jeździ ale po mieście, miała drobną awarie z oprogramowaniem i zmieniono na standardowe oprogramowanie, mniej zrywne ale i bardziej oszczędnie bo do tej pory to paliła więcej niż previa :)) ona planuje jechać autostradą M25 w kierunku zachodnim, a ja nie dam rady więc poczłapie w swoim jakimś kierunku, dziś mam trochę rzeczy do zrobienia,

Też się nie mogę doczekać ciepła, wyjątkowo długo trawa zima tego roku :[

Do góry stronyOffline

krakn

Post #7 Ocena: 0

2010-03-21 10:44:33 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

A ja dziś mimo niezbyt ciekawej pogody, ruszyłem do Hastings.

Właśnie rozmarzam ;) wcinając cieple grillowane rybki prosto od rybaków.

A tu sam szef kuchni, smażący złowione w nocy ryby na aromatycznej oliwie z oliwek

To jedno z najciekawszych miasteczek, i bardzo starych, zachowały się ślady osady jeszcze zanim rzymianie w ogóle ruszyli tyłki w ta stronę europy.

Ciekawa jest osada rybacka.
ruszam robić fotki, szykuje się gu fiesta i przybywa coraz więcej ludzi
miłego dnia wszystkim

Do góry stronyOffline

krakn

Post #8 Ocena: 0

2010-03-21 13:25:59 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

dobra nasza, słonce zaświeciło w Estburn, miasteczko gdzie kiedyś spacerując dosłownie spaliłem się, a na drugi dzień musiałem pracować w upalnej kuchni he.
Samo miasteczko .było ekskluzywnym miejscem, teraz sto sie wielkim domem starców

wiec ruszam dalej
Brighton :)

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2010-03-21 14:55:21 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #10 Ocena: 0

2010-03-21 15:18:13 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

no i dotarłem do Brighton i muszę chyba przerwać jazdę, zostałem uderzony przez samochód, ściął rondo i z prawej strony uwalił mnie w nogę, mam uszkodzony podnóżek i mocowanie tylnego hamulca, noga trochę boli.
sprawca ociekł.

muszę ocenić na spokojnie co dalej,piękna pogoda ze aż zal już wracać.

Do góry stronyOffline

Strona 10 z 12 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 | 12 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,