MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Warte zobaczenia w UK

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 17 z 42 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 16 | 17 | 18 ... 40 | 41 | 42 ] - Skocz do strony

Str 17 z 42

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Adacymru

Post #1 Ocena: 0

2014-11-22 12:34:55 (11 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Wpisz w Google- Boxing day tours London i znajdzie ci wiele wycieczek.
Ada

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

malinowka

Post #2 Ocena: 0

2014-11-22 21:21:45 (11 lat temu)

malinowka

Konto usunięte

...ewentualnie autobusn a przykład ten
" Płakać trze­ba w spo­koju. Tyl­ko wte­dy ma się z te­go radość."

Do góry stronyOffline

Lucy_J

Post #3 Ocena: 0

2015-02-28 19:56:47 (10 lat temu)

Lucy_J

Kobieta

Z nami od: 16-11-2012

Jutro z okazji Dnia Swietego Dawida, czesc zamkow w Walii nie bedzie pobierac oplat za wejscie :)

Szczegolowa lista tutaj:

http://cadw.wales.gov.uk/events/allevents/st-davids-day-at-cadw-sites-1-march-2015/?lang=en

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2015-03-15 20:47:20 (10 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dzis chlonelam otaczajaca mnie rzeczywistosc poprzez pryzmat ksiazki , ktra konczylam w samochodzie . Ksiazka " Oskar i pani Roza " opowiada historie dziesiecioletniego chlopca , chorego na raka. Oskarowi zostalo 12 dni zycia . Podczas tych dwunastu dni stara sie poznac jego smak ,przezyc je w piekny i prawdziwy sposob . Ja kiedy wysiadlam z samochodu jeszcze w glowie i w myslach mialam Oskara , ktory pokazal mi jak mimo ciezaru choroby mozna sie cieszyc drobnymi smaczkami jakie oferuje nam zycie . Dzis staram sie patrzyc na drzewa zachlannymi oczami . Glodna widokow probowalam jak najdluzej zatrzymac w sobie kazde drzewo czy mijany kamien . Ja wogole odkad mialam operacje oczu inaczej patrze na swiat . Ja ten swiat widze bardziej , mocniej , intensywniej . Od momentu gdy prawie stracilam wzrok dopiero wtedy zaczelam WIDZIEC . Ja wiem , ze kazdego dnia "patrzymy " na wiele rzeczy .Ja jednak uwazam , ze ich nie widzimy , przeslizgujemy sie po nich wrokiem wcale nie rejestrujac ich istnienia . Ja teraz wgapiam sie we wszystko jak Oskar ,o ktorym dzis czytalam . Patrze na wszystko tak jakbym to widziala po raz pierwszy . Moge godzinami wpatrywac sie w plynaca wode i wsluchiwac w jej opowiesci . Nigdy mi sie to nie nudzi . Kiedys podchodzilam do widokow jakie mnie otaczaja , jak do czegos oczywistego . Teraz kazda chmura czy promien slonca wywoluje we mnie euforie . Kiedy wracam z tych wedrowek chowam je gleboko w sobie by wyciagnac gdy bedzie mi jakos zle na duszy .

Tideswell Dale
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2016-01-28 19:35:08 (9 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2016-01-28 19:40:03 (9 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #7 Ocena: 0

2016-01-28 21:42:49 (9 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Luton , Birmingham , Bradford , Nelson , Oldham Mums , Rochdale , wiekszosc dzielnic Londynu jak Tower Hamlets czy Newham , gwarantowane spotkania z prawdziwa angielska rzeczywistoscia hahahaha

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2016-01-28 21:57:05 (9 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2016-02-07 19:19:01 (9 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Stoney middleton walk and Waterfall Swallet S325QA
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

[ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 07-02-2016 20:11 ]

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

vojagi

Post #10 Ocena: 0

2016-02-12 00:53:39 (9 lat temu)

vojagi

Kobieta

Z nami od: 12-02-2016

Ja od siebie polecam Kornwalię - przepiękne miejsca. Podsyłam linki do mojej galerii zdjęć wraz z opisami i mapką.

Obrazek

Obrazek

Uwaga moderatora: Zapraszamy do umieszczania zdjęć na forum. Za linki do blogów, stron na fejsie dziękujemy. Forum nie służy do promocji własnych stron (11+1)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 17 z 42 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 16 | 17 | 18 ... 40 | 41 | 42 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,