![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )

Str 5 z 9 |
|
---|---|
kksiezniczka | Post #1 Ocena: 0 2010-01-20 09:09:51 (15 lat temu) |
Z nami od: 22-12-2006 Skąd: Już nie Essex |
Odświeżam temat,bo właśnie jestem na etapie szukania wycieczki dla siebie,męża i synka.Zdecydowałam sie na Majorkę all inclusive.A niech już będzie po "mężowemu"
![]() ![]() ...Wehikuł czasu to byłby cud...
|
Post #2 Ocena: 0 2010-02-07 17:16:19 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #3 Ocena: 0 2010-02-07 17:23:18 (15 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
EDIT :
tu miałem na myśli Canary tam bierz opcje full, bo ceny w knajpkach są bardzo wysokie w stosunku do tego co zabulisz za pelne wyżywienie. My nocowaliśmy i żywiliśmy sie w hotelu Novelia, ilość jedzenia do spróbowania była taka ze nie szło sprawdzić wszystkiego w jeden dzień, szwedzki stół, z bufetem gdzie kucharze przygotowywali na bieżąco i na życzenie różne ciepłe dania. z tego co pamiętam za dwie osoby zapłaciliśmy 70 euro za dobe, na dole basen, na dachu dwa małe baseny BA nawet na dachu wydzielony za murem trzeci basen dla tych co lubią opalać się bez majtek ![]() co wieczór jakaś atrakcja, występy, do oceanu jakieś 5 minut spacerkiem, do plaży z piachem jakieś 15-20. jak chcesz słonce koniecznie wynajmij hotel w południowej części wyspy, górzysta północna część często całymi dniami leje albo jest pochmurno. Hotel znaleźliśmy przez net, żeby było ciekawie na różnych stronach były różne ceny, dokonaliśmy rezerwacji, a na miejscu dokonaliśmy zapłaty wg ceny rezerwacji(wydrukowaliśmy sobie), w recepcji pracują też Polacy, są bardzo pomocni i służą radą. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Post #4 Ocena: 0 2010-02-07 17:35:25 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
andyopole | Post #5 Ocena: 0 2010-02-07 17:36:50 (15 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Cytat: 2010-02-07 17:35:25, NIKA28 napisał(a): dzieki ![]() musze pozbierac jak najwiecej info bo to pierwsze nasze wczasy zagraniczne ![]() oj, beda piekne zdjecia na NK.... ![]() ![]() |
|
|
Post #6 Ocena: 0 2010-02-07 17:39:10 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Aguska05 | Post #7 Ocena: 0 2010-02-07 17:43:27 (15 lat temu) |
Z nami od: 07-01-2008 Skąd: Manchester |
Na Majorce jest pełno supermarketów , gdzie ceny sa takie jak w UK.
Wiec mozna zrobic zakupy i zaopatrzyc sie we wszystko co potrzebne. Pełno knajpek z kurczakami, kebabami itd. ,w normalnych cenach. Jesli ktos chce zwiedzac to polecam self catering. Warto wypozyczyc samochod i zwiedzic wyspe. Naprzwde warto, piekne miejsce. |
krakn | Post #8 Ocena: 0 2010-02-07 17:58:23 (15 lat temu) |
tfu porąbały mi się wyspy,
ja jeszcze jestem pourodzinowy soory ![]() miałem na myśli Canary Faktycznie na Majorce jest taniej, ale i tak polecam pełne wyzywienie, po prostu brzuchy wam będa trzeszczeć od jedzenia a w życiu nie spróbujecie tylu dań, serów, specjałów co właśnie w hotelowych restauracjach. Musze pogrzebać w jakim hotelu mieszkaliśmy, cena była też podobna i jedzenie też full, a jak ja mówię full to znaczy ze śniadanie minimum godzinę trwało o kolacji to nie pytajcie bo my sie łatwo nie poddajemy przy stole zwłaszcza w południowej europie ![]() Samochód faktycznie koniecznie trzeba wypożyczyć, i zrobić sobie rundę do okoła, podobnie jak na Teneryfie od północy są wysokie góry wpadające wprost do morza, z bardzo ciekawymi i malowniczymi zatoczkami małymi plażami, warto spędzić w tych zakątkach choć godzinę lub dwie zamoczyć tyłek i jechać dalej :D Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Post #9 Ocena: 0 2010-02-07 19:05:14 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #10 Ocena: 0 2010-02-08 21:15:29 (15 lat temu) |
kurcze szukam, ale bardzo mozliwe że rezerwacje juz wywaliłem z dysku, a dziwnym trafem nie ma nigdzie na zdjeciach nazwy.
Pytałem beaty ale też nie pamieta, ale podpowiada ze rezerwuje zazwyczaj przez travelrepublic, sprawdza opinie, dla niej najważniejsza jest punktacja za żarcie ![]() znalazłem tez jakąś rezerwacje i było przez Hotels4U.com, ważne by każdy hotel sprawdzić jeszcze ceny raz na innej stronie czasami warto zarzec na stronę hotelu, zazwyczaj opinie na travell republik sa bardzo wiarygodne i pokrywały się opinie z tym co zastawaliśmy Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|