Jarek
|
|
---|---|
jarek_jan | Post #1 Ocena: 0 2009-08-01 21:19:28 (16 lat temu) |
Z nami od: 11-03-2009 Skąd: coventry |
U mnie w domu burza mozgow na temat tego gdzie w tym roku na wakacje. Tak sobie wymyslilem Portugalie i region poludniowy - Algrave. Jednak nie znam nikogo kto tam byl. Macie jakies opinie? Z jakich biur podrozy korzystaliscie? W okolicy jakiego miasteczka najlepiej miec hotel itp. Z gory dziekuje, kazda rada sie przyda.
Jarek
|
Rrrr | Post #2 Ocena: 0 2009-08-01 23:10:43 (16 lat temu) |
Z nami od: 04-07-2005 Skąd: UK |
wg mnie najlepsza plaza jest w Portimão / Praia da Rocha. na piechote mozna tez przejsc wzdluz wybrzeza w strone Lagos i znalezc pare mniejszych i mniej zaludnionych miejsc (jak nie masz nic przeciwko wspinaniu sie po skalkach).
![]() ![]() dosc popularna jest tez Albufeira (dla mnie OK na jeden dzien ale nie na dluzej), ale Praia da Rocha jest bardziej widokowa. biur podrozy nie uzywam, wole sobie sama zorganizowac wszystko ![]() |
Lenka2000 | Post #3 Ocena: 0 2009-08-10 11:04:53 (16 lat temu) |
Z nami od: 21-08-2008 |
my pojechalismy 2 lata temu, najpierw do Lizbony na 3 dni potem wynajelismy samochod i pojechalismy do Albufeira po czym stwierdzilismy ze.... sie tam przeprowadzamy. Z przeprowadzki nic nie wyszlo
![]() Kupilismy przelot i hotele osobno, ale do tej pory pamietam hotel w Albufeira, nazywal sie Rocamar Beach Hotel i byl poprostu rewelacyjny a kupilam go chyba przez travelrepublic naprawde warto wynajc auto i pojezdzic sobe, jest mnostwo miejsc do zobaczenia pozdrawiam |
asiurka | Post #4 Ocena: 0 2009-08-11 14:50:57 (16 lat temu) |
Z nami od: 10-02-2009 Skąd: Oxford |
hej, w tamtym roku w listoapdzie wybralam sie z chlopakiem do Lisbony, bylo cudnie i cieplutko a juz po sezonie wiec nie drogo, za 2 osoby zaplacilismy niecale 500 funtow- 7 nocy w fajnym hotelu ze sniadaniem, przelot, ubezpieczenie i parking na lotnisku, korzystalmy ze stronli expedia.co.uk - polecam!!!!
|
|