MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Cornwalia na sierpniowa Sobote 8 lub 15

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

KapitanBenge

Post #1 Ocena: 0

2009-07-29 12:31:08 (16 lat temu)

KapitanBenge

Mężczyzna

Z nami od: 13-07-2007

Chetnych zobaczenia Cornwali jakiejs ladnej niedzieli, czy soboty (lepiej sobota- moze 8 albo 15 Sierpien)zapraszam do pomyslu na wycieczke.
Ja wymyslam poczatek - wyjedziemy w nocy miedzy 0:00 - 2:00 w piatek zeby dojechac do Cornwalli w nocy, znaczy na rano.
Reszta zalezy od pomyslu tego kto chce jechac.
Jesli macie tylko rady tez dawajcie, bedzie milo.
Zrzucamy sie po na paliwo, mysle ze moze nawet kolo 1000 km zrobimy zatem nie powinno wyjsc wiecej niz po 20-30 funtow od osoby (zarcie we wlasnym zakresie, mozemy wziasc grila ze soba, znaczy, wezmiemy!!)
Osoba ktorej sie uda zajebisty plan wymyslec na caly dzien, mozemy wracac w nocy, no moze nie pozniej niz jakos kolo 20-21 bo to bedzie moze szmat drogi.
Piszcie smialo tu lub na maila kapitan@rejs.co.uk
Planujemy to na razie z moja narzeczona, a kazdy chetny mile widziany. Jak cos wezmie sie drugi samochod.
07971974089
Set sail of your heart!!!

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailNumer SkypeNumer gadu-gadu

krunschwitz

Post #2 Ocena: 0

2009-07-29 14:26:51 (16 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

W/g mnie 1 dzień na wyjazd z Londynu do Cornwalii to zdecydowanie za mało.1 weekend to za mało.Minimalna,sensowna ilość dni to 3 i dwa noclegi.To zbyt duża odległość i zbyt wiele jest tam do obejrzenia jak na 1 dzień.
Ale jak ktoś lubi wycieczki sprinterskie to proszę bardzo.Wolna wola;-)
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,