MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Chorwacja.

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

meggi1

Post #1 Ocena: 0

2009-03-22 07:34:03 (16 lat temu)

meggi1

Kobieta

Z nami od: 29-09-2008

hej.w tym roku chce sie wybrac z rodzinka na chorwacje tylko niewiem ktory wybrac region czy mozecie cos polecic z wlasnego doswiadczenia?dzieki.a moze od razu jakis hotel gdzie byliscie i ktory jest warty odwiedzenia.interesuje mnie blisko plaza.dzieki

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

aleksandra82

Post #2 Ocena: 0

2009-03-22 13:46:23 (16 lat temu)

aleksandra82

Kobieta

Z nami od: 12-01-2009

Dopisuję się do pytania

Do góry stronyOffline

evasta4

Post #3 Ocena: 0

2009-03-22 13:48:45 (16 lat temu)

evasta4

Kobieta

Z nami od: 12-06-2008

Chyba cala Chorwacja jest przepiekna.Ja prawie co roku wybieram sie na ,,rejs,, po okolicach z ojcem,ktory jest zapalonym zeglarzem:-)
PS w sezonie ceny w Chorwacji sa nawet kilkakrotnie wyzsze niz poza sezonem.
"(...)Ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie,parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę(...)".

Do góry stronyOffline

_Arik_

Post #4 Ocena: 0

2009-03-22 16:29:47 (16 lat temu)

_Arik_

Mężczyzna

Z nami od: 29-12-2007

najlepiej to Dubrovnik czy jakos tak sie to pisze :) bylem tam 3 lata temu i zakochalem sie w chorwacjii :) jechalem z Zonka w ciemno na pole namaiotowe :) nie bylo zadnego problemu. ~Na Puli jest w sezonie w cholere turystow, a na Dubrovniku jest spokojnie i super :)
... Alfa Romeo ... ... ànimo ... ... caràttere ... I'd rather push my ALFA than drive a BMW!!

Do góry stronyOffline

grekan

Post #5 Ocena: 0

2009-03-22 23:52:51 (16 lat temu)

grekan

Mężczyzna

Z nami od: 15-03-2008

Polecilbym Riviere Makarska, miejscowosci Makarska lub Podgora; chociaz cala Chorwacja jest piekna i kazda miejscowosc czyms zachwyca.Z Riviery Makarskiej mozna sobie robie robic indywidualne wycieczki autustrada slonca w kierunku Dubrownika lub Splitu/dobra i czesta komunikacja/.Warto sie wybrac na rejs po wyspach np.Korcule, Brac.Dodam, ze plw.ISTRIA jest na miejscu drozszy niz pozostala czesc Chorwacji.Chorwacja z biur ang. jest bardzo droga.Warto rozwazyc i pokusic sie o zorganizowanie indywidualnego wyjazdu, bedzie taniej/samolot easy jet w sezonie ok.120£ do Splitu lub Dubrownika/.W internecie mozna znalezc apartamenty,np.Rent holiday homes/Croatia/.

Do góry stronyOffline

roztocz

Post #6 Ocena: 0

2009-03-23 10:20:22 (16 lat temu)

roztocz

Mężczyzna

Z nami od: 23-05-2007

-zdecydowanie poza sezonem np. wrzesien jest super
-najlepiej i najtaniej samemu sobie zorganizowac wyjazd
-polecam ladowanie w Splicie gdzie mozna zatrzymac sie na pare dni a potem promem na wyspe Brac - niedaleko miasta Bol jest plaza Zloty Rog - podobno najlepsza w Chorwacji
-noclegow najlepiej szukac na miejscu nie ma z tym problemu zwlaszcza poza sezonem, rezerwowanie przez internet wychodzi o wiele drozej
-wyspa Brac jest dobra baza wypadowa do zwiedzania pozostalych okolicznych wysp
Praca - to bardzo prymitywny sposob spedzania czasu.

Do góry stronyOffline

Leo1

Post #7 Ocena: 0

2009-03-24 15:53:14 (16 lat temu)

Leo1

Mężczyzna

Z nami od: 17-08-2006

Byłem w Chorwacji 5 lat temu i w tym roku planuje rowniz się tam wybrać tzn. Chorwacja + północne Wlochy. 5 lat temu byłem na półwyspie Peljesac w miejscowości Zuliana (ok. 200 mieszkańców ) super miejsce piaszczysta plaża miejska oraz kilka plaż kamienistych tak bardzo typowych dla Chorwacji. Byliśmy tam z 2 letnim brzdacem i nie było żadnych większych problemów z kamyszkami na plaży i w morzu oczywiście należy zakładać gumowe elastyczne obowie wchodząc do wody że względu na kamienie jak również jezowce o ktore można się dotkliwie pokluc. Zuliana była dla nas miejscem wypadowym na pobliską Korcule oraz do Dubrownika. Osobiście jestem zauroczony Chorwacja, byłem w różnych miejscach Wyspy Kanaryjskie, Republika Dominikany ale tak czystego morza jak w Chorwacji to nie widziałem jest to zasluga zapewne właśnie kamienistych plaż przez co woda nie jest zmacona. Polecam odwiedzenie strony www.cro.pl jest to strona www jak również i forum propagujace wiedzę o tym wspaniałym kraju jakim bez wątpienia jest Chorwacja.
Pozdrawiam
Leszek

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,