MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Czy rezerwowac przez internet

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 3 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

jarek_jan

Post #1 Ocena: 0

2009-04-03 09:08:55 (16 lat temu)

jarek_jan

Mężczyzna

Z nami od: 11-03-2009

Cytat:

2009-04-03 08:33:39, stanislawski napisał(a):
Wycieczka kupiona bezposrednio w biurze nie musi byc "duzo" drozsza, rzeczywiscie, ale po co lazic do jakiegos biura? Wy myslicie, ze baba za biurkiem cos wiecej wie, bo jest z firmy? Od pieciu lat, jak tu jestem, nie rezerwowalem nic w zadnym biurze, istnieje jedynie internet. Ktory daje zreszta swietne mozliwosci, poza znizkami - doglebnie badam oferte, hotel, lokalizacje.
Aha w hotelu bezposednio, nie musi byc z kolei taniej, jako ze wielkie firmy kupuja hurtem. No i u touroperatora kupisz package holidays - jezeli nie chce ci samemu montowac wczasow z kawalkow.

Ja staram sie wszystko zamawiac przez internet ale tylko z lenistwa. Pare razy bylem rowniez w angielskich biurach podrozy i powiem Ci ze zdarzaja sie bardzo kompetentne osoby, ktore z wieloma szczegolami potrafia opowiadac o miejscu podrozy. Co ze soba brac, jakie sa lokalne atrakcje, pogoda, sezon (deszczowy/suchy) itp. Niestety wiekszosc z nich siada przed komputerem i czyta co maja na ekranie. To mozna samemu w domu.
Jarek

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Richmond

Post #2 Ocena: 0

2009-04-03 09:15:21 (16 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Cytat:

2009-04-03 01:55:01, beti84 napisał(a):
dzięki kasik właśnie zrobiłam rezerwacje!!!hura!!!juz za miesiąc będę w Tunezji!!!tylko nie wiem czy wszystko jest ok bo mi ściągneli od razu cała kase z konta no i do tego jeszcze nie placilam żadnego depozytu.ale mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.może ktos coś wie jak to jest z tymi płatnościami?dzieki i pozdrawiam

To jak, Thomas Cook w koncu? Jak ktos nie lecial ich liniami to ostrzegam, ze w samolocie jest bardzo mialo miejca miedzy fotelami. Ja przezylam lekki szok z tego powodu, a podroz z Egiptu dluzyla sie makabrycznie. Poza tym oczywiscie zadnych problemow, ale w przyszlosci latam tylko regularnymi liniami na wakacje albo kupuje ekstra miejsca przy wyjsciu ewakuacyjnym.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

stanislawski

Post #3 Ocena: 0

2009-04-03 09:40:33 (16 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Thomas Cook jest OK. To touroperator ze stu kiklkudziesiecioletnia tradycja. Czytaliscie "W Pustyni i w Puszczy"? Tam juz wystepuje ta firma.
Latam glownie z nimi, od lat. Z Thomsona tez korzystalem (Kreta) i bylem zadowolony. Zreszta na pewnym poziomie trudno o obsuwe. To nie sa jakies efemeryczne firmy.
Rowniez na tymze poziomie wiekszosc firm ma podobnie szeroko oferte.
Dla tych, ktorzy maja wiecej kaski i marza im sie np. Malediwy, polecam np. Kuoni.
Fajne, tanie oferty ma np. Cooperative Travel (niezalezni), Lastminute.com
Poczytajcie tutaj i tutaj (to drugie po angielsku].

Do góry stronyOffline

Strona WWW

beti84

Post #4 Ocena: 0

2009-04-04 21:42:52 (16 lat temu)

beti84

Kobieta

Z nami od: 18-03-2009

a może podpowie mi ktos co zrobić z ubezpieczeniem podczas podróży?też kupic w thomas cook czy lepiej coś innego?a może wcale nie kupować?poradżcie coś dzięki z góry

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #5 Ocena: 0

2009-04-04 22:16:22 (16 lat temu)

Richmond

Kobieta

Jak nie masz zadnego ubezpieczenia to przydaloby sie kupic. Musisz porownac warunki i koszty tego co oferuje Thomas Cook z innymi polisami.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

strongadam

Post #6 Ocena: 0

2009-04-05 09:26:06 (16 lat temu)

strongadam

Mężczyzna

Z nami od: 07-03-2009

Mogę SIĘ dołączyć?! Właśnie wykupiłem wczasy bez żadnej polisy Czy w razie choroby wystarczy europejska karta zdrowia? Bo tylko o to mi chodzi

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #7 Ocena: 0

2009-04-05 10:00:39 (16 lat temu)

Richmond

Kobieta

A jedziesz do Europy?
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

strongadam

Post #8 Ocena: 0

2009-04-05 10:12:07 (16 lat temu)

strongadam

Mężczyzna

Z nami od: 07-03-2009

Tak na Kanary i się zastanawiam czy koniecznie muszę kupować polisę?
SKORO mam kartę zdrowia która uprawnia do korzystania z opieki lekarskiej w krajach EU-oczywiście w nagłych wypadkach

Do góry stronyOffline

kasik62

Post #9 Ocena: 0

2009-04-05 10:54:12 (16 lat temu)

kasik62

Kobieta

Z nami od: 24-09-2008

beti ja mam wykupione ubezpieczenie na caly rok dla całej rodziny z tesco, moim zdaniem warto poświęcić parę funtów. Nikt nie zakłada, że stanie się coś złego, ale wypadki chodzą po ludziach. Ja odrywam się od ziemi przeciętnie 10 razy w roku i dlatego wykupiłam ubezp.na cały rok.
Wejdź na travel supermarket masz tam zakładkę insurance wypełnij i porównaj.
I powoli się zacznij pakować ;-)

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2009-04-06 02:14:45 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »