MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Z biura do chorwacji

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

luizita2

Post #1 Ocena: 0

2009-03-15 19:01:10 (16 lat temu)

luizita2

Kobieta

Z nami od: 02-11-2008

czesc..tak pzegladam opcje thomascook,thompson etc...okolice makarska,bol,brela..sama nie wiem..ceny wachaja sie najmniej 470 half board za7 dni od osoby w sierpniu/wrzesniu...czy ktos z was juz mial doswiadczenia z tymi biurami moze byl w chorwacji,nie bardzo wiem ktora opcje wybrac,moze polecicie cos,,dzieki

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ABW_17

Post #2 Ocena: 0

2009-03-15 20:23:54 (16 lat temu)

ABW_17

Kobieta

Z nami od: 01-03-2008

i podłanczam się do pytania:-)

Jak juz sobie upatrzysz hotel lub przelot liniami na miejsce wakacji to polecam poczytać www.tripadvisor.com (nie pamiętam czy na tym forum czy na jakimś innym ktoś polecił tę stronkę - naprawde bardzo fajna)
Opinie wystawione o hotelach i forum zawierają dużo baaardzo wyczerpujacych informacji.

[ Ostatnio edytowany przez: ABW_17 15-03-2009 20:36 ]

To co Manchester robi dziś, reszta świata robi jutro

Do góry stronyOffline

grekan

Post #3 Ocena: 0

2009-03-16 01:09:17 (16 lat temu)

grekan

Mężczyzna

Z nami od: 15-03-2008

Jak na Chorwacje, to dosc drogo.Proponuje rozwazyc wyjazd bez biura, indywidualnie.We wrzesniu easy jet do Splitu ma cene w obie strony 86 £.W rejonie Splitu/ Trogir, Omis/blisko lotniska mozesz wynajac apartament 2os. na 2 tygodnie za 300-400 euro tuz nan morzem./Rezerwacje: Rent Holiday Homes,Croatia, rejon Splitzko-Dalmatynski/.Wyzywienie we wlasnym zakresie.Bedzie o wiele taniej i z fantazja.

Do góry stronyOffline

grekan

Post #4 Ocena: 0

2009-03-16 09:43:05 (16 lat temu)

grekan

Mężczyzna

Z nami od: 15-03-2008

Okazuje sie, ze mozna tez z biura taniej. Biuro"On the beach" na pieknej wyspie Korcula oferuje 7-21.09.2009, 2 tyg. z HB, z przelotem za 661 £ za dwie osoby!/Sa inne prop. terminow, miejsc i cen.Tylko szukac.

Do góry stronyOffline

stanislawski

Post #5 Ocena: 0

2009-03-16 09:53:46 (16 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

To sa renomowane biura, zwlaszcza z Thomasa Cooka zawsze bylem zadowolony, ale rzeczywiscie samemu moze byc taniej. To zalezy jakie warunki ma spelniac wasz wyjazd, czy chcesz samolotem, czy z dojazdem wlasnym; hotel, czy apartament itd. Tymczasem sprawdz wiecej biur np. tutaj. Tam masz wille, pokoje hotelowe, package holidays itd. itp.
Ja normalnie biore wczasy z dobrego, sprawdzonego biura, choc na miejscu juz od nich nic (zadnych wycieczek) nie kupuje.
Choc bylem tez po latach samodzielnie pod namiotem w Hiszpanii, w miejscu, ktore wygrzebalem tutaj, i bylo zajebiscie.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

luizita2

Post #6 Ocena: 0

2009-03-16 12:06:55 (16 lat temu)

luizita2

Kobieta

dzieki za super rady..ostatnio mam metlik bo najpierw myslalam na wlasna reke ..ale ze wzgledu na zapewnienie komfortu mamie tzn wyzywienie etc...pomyslalam o biurze..sporo osob zachwala wlasnie thomas cook ....ciezko sie zdecydowac...naqwet chodzila mi po glowie portugalia lub hiszpania tam wiecej piasku z tego co wiem..ale jeszcze pomysle

Do góry stronyOffline

ABW_17

Post #7 Ocena: 0

2009-03-16 13:30:56 (16 lat temu)

ABW_17

Kobieta

Z nami od: 01-03-2008

Czasem wydawać by się mogło ze na czyms zaoszczędzisz bo zorganizujesz wszystko sam, ale wydaje mi sie ze jka chcesz mieć spokojne wakacje a mama nie jest już 40 ani 50 letnia tylko np. tak jak moja ma skończone 60 to lepiej podarowac jej odrobine luksusu. Najlepiej All Inclusive lub HB i zaoszczedzic na zmartwieniu skad wykombinować jedzenie i czy nie za dużo za tą kawę. Trzeba tez przeżyć cos innego niż biwakowanie pod namiotem choć nigdy nie narzekam ;-) Jesli chodzi o Manchester i obsługę to polecam ThomasCook, bo w Thompson strasznie szybko mówią z silnym mankunian akcentem, a u jednych i drugich kupisz wakacje z kilku różnych biur podróży i oby w/w nawzajem.
Grecja jest przepiękna poleciłabym Ci szczególnie część z wyspami jońskimi: byłam na Lefkadzie i Zakynthos Kerkyra czyli Korfu – dla mnie piękne miejsca, niedaleko legendarna Itaka i wydaje mi się, że Grecja nie powinna być droga.
Pozdrawiam
To co Manchester robi dziś, reszta świata robi jutro

Do góry stronyOffline

problem

Post #8 Ocena: 0

2009-03-16 14:24:04 (16 lat temu)

problem

Kobieta

Z nami od: 13-11-2008

Jestem pozytywnie nastawiona na firme thomson holidays.Rezerwuje wakacje przez internet i nie ma zadnego problemu.Jesli wytrwale szukasz to mozesz znalezc cos tanszego ale trzeba sprawdzac prawie codziennie.

Do góry stronyOffline

luizita2

Post #9 Ocena: 0

2009-03-16 18:11:57 (16 lat temu)

luizita2

Kobieta

dzieki za szczere rady naprawde bardzo pomocne..mama konczy 60tke i nalezy jej sie wiec thomascook teraz musze zastanowic sie gdzie czy chorwacjia byc moze nie..pozdr

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,