MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Opony letnie w trase do polski zimą?????

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 4 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

anneczka

Post #1 Ocena: 0

2009-01-02 11:59:38 (16 lat temu)

anneczka

Kobieta

Z nami od: 20-09-2007

dzięki marcheweczka:)
W czym Ja kuleje TY możesz być ASEM.....i na odwrót:)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWWNumer gadu-gadu

michal1985

Post #2 Ocena: 0

2009-01-02 12:24:17 (16 lat temu)

michal1985

Mężczyzna

Z nami od: 16-08-2008

Cytat:

2009-01-02 10:08:23, anneczka napisał(a):
skasowałam ten opis bo był źle odbierany!!! no a poza tym ani razu nie zasugerowałam nawet ze jestem biedna itp...jestem osobą która rozsądnie stara wydawac sie pieniąde, tylko tyle.....

czemu od razu skasowalas podpis,uwazam z jest/byl bardzo madry bo taka jest prawda ze bogaty zawsze narzeka ze ma malo kasy,co innego osoba o srednim zyciu materialnym czy osoba biedna tacy ludzie doceniaja to co maja.Tylko dziwnie zabrzmialo Twoje pytanie ze taka suma to duzo za oponki,przy tym jak przegladalem dzial moto i tam napisalas jakie masz auto.Wiec sorki ale troszke dziwnie to brzmi jak ktos daje za autko okolo 5 kolek a zastanawia sie nad 300-400funtami i swoim bezpieczenstwem.Pamietaj ze te oponki mozesz pozniej sprzedac i jakas czesc kaski odzyskac.W kazdym badz razie zazdroszcze Ci pobytu w Polsce i mozliwosci zbaczenia kochanego sniegu:-P Szerokosci na drodze i udanego odytu;-)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

anneczka

Post #3 Ocena: 0

2009-01-02 12:29:31 (16 lat temu)

anneczka

Kobieta

dodaj jeszcze 3 tyśki:)będzie grało:) fakt auto drogie ale kupilismy je na lata, mamy 2 dzieci i ciagle jeździmy, siorbie nas ten sharan ale nie żałujemy ze go mamy:)ale ogólnie wole kase wydać czasem na bzdety które sprawia przyjemnosc, choc nie pomyslalam ze opony tez mozna sprzedac...spoko spoko juz sie rozgladam za kapciami i chyba kupie nowe bo na ebayu to maja lipne biezniki:) wyluzować:)))))

Uwaga moderatora: proszę używaj opcji EDYTUJ gdy chcesz coś dopisać, bo się robi GG

Do góry stronyOffline

michal1985

Post #4 Ocena: 0

2009-01-02 12:36:56 (16 lat temu)

michal1985

Mężczyzna

No to za taka kaske to pewnie igelka stan i maly przebieg.A sharanik fajna furka mialem przyjemnosc kiedys takim autkiem podrozowac.Bedzie Wam dlugo sluzyl a dla rodzinki to idealny wybor;-)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

krakn

Post #5 Ocena: 0

2009-01-02 15:11:44 (16 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

aaa tam gdzie nietypowe, masz sharana to musisz mieć podobne jak ja, ja mam toyota PreviaII 2004 bardzo podobny wyglądem i ciężarem, po prostu musisz mieć opony z indexem wagi 97-99, czyli lekko wzmocnione boki, ja kupiłem letnie michelin energy za 400 funtów komplet, cichutkie i bardzo dobrze trzymają sie drogi, a po przebiciu śrubą można jeździć przez kilka dni :) jak zdejmowałem stare to było 4 gwoździe i śruba w jednej oponie! cena z założeniem, cena dobra bo za te same trzeba dać około 550, ale kupiłem bez rachunku. że niby bez VAT
Serwis na Batersea sw11.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

anneczka

Post #6 Ocena: 0

2009-01-02 22:43:30 (16 lat temu)

anneczka

Kobieta

Mały przebieg i diesel!!!
Auto super wygodne, polecam kazdemu choć na początku nie byłam do niego przekonana, wolałam tourana:) nie zaluje ze tak wybralismy:)

[ Ostatnio edytowany przez: anneczka 03-01-2009 00:22 ]

Do góry stronyOffline

pronet3

Post #7 Ocena: 0

2009-01-13 19:57:07 (16 lat temu)

pronet3

Mężczyzna

Z nami od: 13-01-2009

A wogóle to jak byście mieli takie opony Opony Letnie Goodyear NCT5nawet letnie to byście nie mieli zadnego problemu z jazda nawet w zime!! pozdrawiam:)

[ Ostatnio edytowany przez: pronet3 13-01-2009 19:57 ]

Do góry stronyOffline

krakn

Post #8 Ocena: 0

2009-01-13 22:03:25 (16 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

hm, a to dlaczego?
wiesz jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego.
opony wielosezonowe byly dobre w stanie wojennym i w polonezie.
Teraz sa opony specjalizowane i robia to co powinny najlepiej, letnie sa po to ze jak jest cieplo i sie mocno nagrzewaja to sie nie kleja do asfaltu, oraz maja tak sprofilowane rowki by odprowadzać jak najwiecej i najszybciej wode, nie bryje

Inaczej jest w zimowych, sa miększe maja szerszy bieżnik tak wyprofilowany by właśnie wrzynać sie w śnieg a miększa guma jest przystosowana do "klejenia sie"

i to jest udowodnione i szkoda o tym gadać, ja tez mam letnie michelin energy i michelin enrgy EX w dużym samochodzie, niby maja charakterystykę pozwalając jeździć do 0C ale czuje się ze nie jest to to samo,
Można wmawiać sobie i innym, można oszukiwać nawet samego siebie ale fizyki sie nie da, moja idea jest taka że pogrzeb kosztuje wiecej a wy sobie robta co chceta, tylko daleko odemnie :)
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

michal1985

Post #9 Ocena: 0

2009-01-13 22:20:25 (16 lat temu)

michal1985

Mężczyzna

Cytat:

2009-01-13 22:03:25, krakn napisał(a):
hm, a to dlaczego?
wiesz jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego.
opony wielosezonowe byly dobre w stanie wojennym i w polonezie.
Teraz sa opony specjalizowane i robia to co powinny najlepiej, letnie sa po to ze jak jest cieplo i sie mocno nagrzewaja to sie nie kleja do asfaltu, oraz maja tak sprofilowane rowki by odprowadzać jak najwiecej i najszybciej wode, nie bryje

Inaczej jest w zimowych, sa miększe maja szerszy bieżnik tak wyprofilowany by właśnie wrzynać sie w śnieg a miększa guma jest przystosowana do "klejenia sie"

i to jest udowodnione i szkoda o tym gadać, ja tez mam letnie michelin energy i michelin enrgy EX w dużym samochodzie, niby maja charakterystykę pozwalając jeździć do 0C ale czuje się ze nie jest to to samo,
Można wmawiać sobie i innym, można oszukiwać nawet samego siebie ale fizyki sie nie da, moja idea jest taka że pogrzeb kosztuje wiecej a wy sobie robta co chceta, tylko daleko odemnie :)

dobrze gada,polac mu:-P:-P:-P

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

anneczka

Post #10 Ocena: 0

2009-01-13 23:22:00 (16 lat temu)

anneczka

Kobieta

decyzja juz podjęta, zdecydowaliśmy sie na nowe opony zimowe!!

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,