MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Disneyland

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 3 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

scopare

Post #1 Ocena: 0

2011-03-31 19:39:08 (14 lat temu)

scopare

Mężczyzna

Z nami od: 10-03-2011

siemka
te chatki sa o jeden zjazd z autostrady blizej paryża , ale czy warto? nie wiem...
tam chyba niema mozliwosci odjechania w miasto niczym innym jak swoim autem, z dala od bus, metra itp...
wokół same pola hihihii:-]

ale za 200f z kawalkiem mozna znalesc hotel 4* dla rodziny... parking private... rozważyc warto

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

eladudzia

Post #2 Ocena: 0

2011-04-24 10:21:53 (14 lat temu)

eladudzia

Kobieta

Z nami od: 09-06-2007

Cytat:

2011-03-31 16:35:06, polock napisał(a):
witam
odswieże temat...
w czerwcu chcemy zaliczyc disneyland ale dojazd własnym autem, i mam pytanko czy był ktoś z was w Disney's Davy Crockett Ranch na stronie DL oferuja tam nocleg... auto może stać obok bungalow to by nam pasowało , cena 550 funi za 2 noce/ 3 dni
... i czy orientujecie sie gdzie sa te chatki czy moze gdzies pomiedzy paryżem a disneylandem?
bo chcieli bysmy zostawic tam auto i wyskoczyc na paryż...
no i dojazd od C Ranch jest we wlasnym zakresie do DL wiec trzeba pewnie zaplacic za jakis parking obok ,to niby 15minut autem ale to chyba nie tak blisko
czy lepiej szukac innego noclegu , tylko żeby auto moglo bezpiecznie zostac... bo wszystkie te male hoteliki to auto stoi na ulicy nam to nie pasi,poruszanie sie po paryzu autem absolutnie odpada wiadomo czemu:-]
dzieki

Polock, jak zwiedzicie już Paryż i Disneyland, to podziel się swoimi uwagami na forum. Ja z rodzinką (3 osoby dorosłe, 2 dzieci 7 i 3 letnie) jadę w lipcu. Kupiliśmy już bilety do Disneylandu na 4 dni do dwóch parków, koszt: 517 funtów. Hotel w odległości 3,2km od parku, koszt: 550 euro za 5 nocy. Paliwo (disel), prom, atrakcje w Paryżu, metro jakieś 400 euro (tak myślę). Do parku będziemy jeździć autem (parking 15 euro) lub taxi, do Paryża pojedziemy metrem. W Paryżu chcemy zwiedzić wieżę eiffla (wjechać na górę), pola elizejskie, łuk triumfalny i luwr (zobaczyć od zewnątrz, bo nie starczy czasu na zwiedzanie). Na zwiedzanie Paryża chcemy poświęcić tylko 1,5 dnia. Musimy się dobrze przygotować. Już nie moge się doczekać.

Do góry stronyOffline

mala24

Post #3 Ocena: 0

2011-04-24 14:50:26 (14 lat temu)

mala24

Kobieta

Z nami od: 12-01-2009

ja bylam jakis czas temu zatrzymalismy sie w hotelu Santa Fe na terenie disneylandu.za weekend wyszlo nas 216 funtow 2 osoby plus dziecko 6 lat.byla promocja ze do 7 lat dzieci za darmo.w tym byl wstep do disneylandu.i chyba to jest najtansza opcja bo jak masz od nich hotel to nie trzeba osobno placic za wstep do parku.przejazd autokarami tez byl wliczony i 2 posilki dziennie.miejsce godne polecenia zarowno dla dzieci jak i doroslych:)

Do góry stronyOffline

eladudzia

Post #4 Ocena: 0

2011-04-24 15:37:58 (14 lat temu)

eladudzia

Kobieta

Cytat:

2011-04-24 14:50:26, mala24 napisał(a):
ja bylam jakis czas temu zatrzymalismy sie w hotelu Santa Fe na terenie disneylandu.za weekend wyszlo nas 216 funtow 2 osoby plus dziecko 6 lat.byla promocja ze do 7 lat dzieci za darmo.w tym byl wstep do disneylandu.i chyba to jest najtansza opcja bo jak masz od nich hotel to nie trzeba osobno placic za wstep do parku.przejazd autokarami tez byl wliczony i 2 posilki dziennie.miejsce godne polecenia zarowno dla dzieci jak i doroslych:)

Na fajna promocje trafilas i nam niestety tyle szczescia nie dopisalo. Nie mamy znizki na dziecko (7-latke), no i jedziemy tam w lipcu. Wiadomo, iż lipiec, to czas wakacji, urlopow wiec to dla nich najwiekszy zarobek. Zanim zakupilismy bilety, to szukalismy takich znizek, bonusow ale nic nie oferowali.

Do góry stronyOffline

amazingviolet

Post #5 Ocena: 0

2011-04-24 17:24:04 (14 lat temu)

amazingviolet

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 29-09-2009

Byliśmy w marcu br. Wjazd na Wieżę Eiffel'a na 3 piętro 44euro, bilety jednodniowe do Disneylandu 194 funty - ceny za dwoje dorosłych i dwoje dzieci.
Polock, dlaczego autem absolutnie odpada? My cały dzień zwiedzaliśmy autem i było ok. Parkingi głównie podziemne, przy wieży zaparkowaliśmy na ulicy, W soboty i niedziele za parking nie płacisz.
Jeśli ktoś jest zainteresowany, to posiadam do odsprzedania kartę parkingową na 15 euro, do wykorzystania cała kwota; tak jak napisałam, karta użyteczna w weekdays.

Do góry stronyOffline

mala24

Post #6 Ocena: 0

2011-04-24 22:15:21 (14 lat temu)

mala24

Kobieta

Z nami od: 12-01-2009

dziwne bo mi ciagle meile przysylaja z jakimis promocjami ale nie zaglebialam sie w szczegoly bo na razie nie jade.parking kolo wiezy eifla na ulicy z tego co wiem jest tylko dla mieszkancow paryza chyabz e zmienili.chcielismy kupic bilet ale sie nie dalo i miejscowy nam wytlumaczyl.czesto policja tam chodzi wiec jesli to sie nie zmienilo nie warto ryzykowac bo kosztuje to 40 euro.jak pisalam wczesniej warto kupic hotel od nich wtedy bilety do parku sa wliczone.

Do góry stronyOffline

scopare

Post #7 Ocena: 0

2011-04-25 07:29:28 (14 lat temu)

scopare

Mężczyzna

Z nami od: 10-03-2011

Cytat:

2011-04-24 22:15:21, mala24 napisał(a):
dziwne bo mi ciagle meile przysylaja z jakimis promocjami ale nie zaglebialam sie w szczegoly bo na razie nie jade.parking kolo wiezy eifla na ulicy z tego co wiem jest tylko dla mieszkancow paryza chyabz e zmienili.chcielismy kupic bilet ale sie nie dalo i miejscowy nam wytlumaczyl.czesto policja tam chodzi wiec jesli to sie nie zmienilo nie warto ryzykowac bo kosztuje to 40 euro.jak pisalam wczesniej warto kupic hotel od nich wtedy bilety do parku sa wliczone.

Bilety do parku wliczone to ok , a co z autem czy też parking jest wliczony czy to już extra wydatek? mam nadzieje że mozna go zaparkować pod hotelem?
w tym hotelu mieliscie internet Wi-fi?
dzieki

Do góry stronyOffline

eladudzia

Post #8 Ocena: 0

2011-04-25 09:42:10 (14 lat temu)

eladudzia

Kobieta

Parking przy hotelu jest wliczony w cene rezerwacji, natomiast dla dojezdnych to koszt 15 euro za dzien. Na terenie parku hotele sa dosyc drogie w okresie wakacji nawet, gdyz zwiedzanie parku jest wliczone w cene pobytu. Na 5 nocy (6 dni) dla 5 osob wyszlo ponad 1200 funtow i to jest najtansza opcja dla osob, ktore wybieraja sie tam po raz pierwszy. Mozliwe jest tez to, ze jezeli ktos juz byl tam raz lub dwa, wowczas daja lepsze bonusy badz znizki. Jezeli ktos ma chec skorzystania z parku oraz zwiedzania Paryza wowczas najlepiej szukac czegos pomiedzy.

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2011-07-18 21:32:19 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2011-07-18 21:41:06 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,