Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Podróże » lot z east midland-urlop w cieplych kr...

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Podróże" opiekują się: krunschwitz, krakn

Strona główna » Podróże » lot z east midland-urlop w cieplych krajach bez zmartwien

Nowy tematNowy post

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 3 z 3
malka85

Post #1

2008-08-27 21:35:15 (3 miesiące temu)

malka85

Kobieta

Z nami od: 09-02-2008

o fajnie ze odyl moj watek...bo w sumie juz troche zrezygnowalismy z tych wczasow przez ten dowod:(
chcemy tam gdzie najcieplej w styczniu:)

czyli podsumuje..
lecac na wyspy kanaryjskie wystarczy mi tylko dowod tak?
z tego co pisaliscie dowod wystarczy tez na sycylie tak?

a co do wysp owczych:)jakos nie jestem zainteresowana:)i zparciami tez:)dzieki za info wszystkim!!!

moj facet strasznie jest nakrecony na ibize:)(kiedys bardzo podobala mu sie koedia pt."chlopaki na ibizie"):)

ale ja mysle ze wyspy kanaryjskie chyba najlepsze na stycznia

no i napiszcie kochani z jakich opcji najlepiej korzystac?all inclusive?co wg was najbardziej sie oplaca finansowo?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #2

2008-08-27 22:01:53 (3 miesiące temu)

krakn

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 25-06-2007

wiadomo że styczeń nie będzie super słoneczny bo tam też bywają deszcze w tym czasie, ale generalnie to okolo 14-20st C
pływanie wam raczej odpadnie, choć woda i tak cieplejsza niż w lecie w bałtyku :)
wg mnie w hiszpani, szwajcarii i francji warto brać inclusive, bo mają bardzo wypasione stoły, hm, wiadomo różnie to bywa w hotelach, bo jak weźniesz *** to śniadanie będzie miej urozmaicone, a **** to po prostu nie będziesz wstanie spróbować wszystkiego mimo że będziesz bardzo ostrożna w braniu, po jednym plasterku po jednej oliwce itd to i tak zejdzie ci na śniadaniu z godzinę i wytoczysz się jak kuleczka :-], poza hotelem wiadomo dojadanie też kosztuje ale już nie ma że jesz ile chcesz :)

tak, ibiza majorka to UE na dowód polecisz, z tym że na ibize w styczniu ... hm, to raczej bym nie polecał bo po 3 dniach znudzi ci się, po prostu pusto i wszystko pozamykane, tam sezon za czyna się w czerwcu, majorka jest bardziej urozmaicona są góry są piękne zatoki, warto wziaść samochód i po prostu jeździć i zwiedzać, i nawet w styczniu będzie co robić :)
Wypożyczenie samochodu jakiegoś małego, to koszt około 30 euro za dobe, około 35-45 z ubezpieczneiem + lejesz paliwo.

syscylia ma nieco obniżony standard, w stosunku to hiszpanii za tyle samo gwiazdek ma się nieco mniej wygodne pokoje i nieco słabsze śniadania, ale to też kwestia trafienia na hotel.
Na ile dni planujecie lecieć?
!Akcja dla dzieci z Darlowa organizator już po raz kolejny green-express ! Pomóż dzieciom, zbieramy wszystko czego nie potrzebujesz, a może chcesz za sponsorować jakieś drobiazg?? Odbiór kuriera lub w punktach zbiorczych. POMÓŻ

Do góry stronyOnline

E-mailStrona WWW

ex-rak

Post #3

2008-08-27 23:48:33 (3 miesiące temu)

ex-rak

Mężczyzna

Z nami od: 25-03-2007

Ja tam nic przeciw Hiszpanii nie mam.....:-)

Do góry stronyOffline

malka85

Post #4

2008-08-28 19:51:19 (3 miesiące temu)

malka85

Kobieta

Z nami od: 09-02-2008

planuje leciec na 7 dni...i naprawde chcialabym powygrzewac sie na slonku...poleniuchowac...
na aktywny wypoczynek wybiore gory latem...
a teraz leniwy wypoczynek
i zastanawiam sie nad wercja self catering..
slyszlam ze w hiszpani jedzonko dobre i wcale nie drogie..
ale z drugiej str jedzenie do syta w all inclusive brzmi swietnie...
sama nie wiem co lepsze..

Do góry stronyOffline

megus13

Post #5

2008-08-28 20:09:09 (3 miesiące temu)

megus13

Kobieta

Z nami od: 07-05-2008

do tunezji i hiszpani rowniez paszport potrzebny

Do góry stronyOffline