Str 6 z 13 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2009-07-23 12:49:29 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Rosecrown | Post #2 Ocena: 0 2009-07-23 13:04:05 (16 lat temu) |
Z nami od: 22-04-2009 Skąd: Beverley |
Masz chyba racje Ania z tym srodkiem, ale gdzie on jest?
Dla kazdego pewnie gdzie indziej. Ja widzialam tu ludzi, gdzie po jednej wyplacie dostawali oszolomu i wszystko przepijali. A z drugiej strony uwielbiam tego pana(imie wypadlo mi z glowy) co stworzyl Virgine, bogaty jak kosmos , a co za osobowosc! Zalezy tez , gdzie twoje marzenia zmierzaja. Jesli zaczniesz cos miec, to chyba naturalne jest , ze nie stopujesz. Mnie chyba nie grozi popasc w narkotyki z nadmiaru bogactwa, ale jestem OK. Nawet z moim partnerem wykupilismy ubezpieczenie, na wypadek, kto pierwszy umrze ![]() ![]() |
Post #3 Ocena: 0 2009-07-23 13:33:05 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #4 Ocena: 0 2009-07-23 14:43:49 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Rosecrown | Post #5 Ocena: 0 2009-07-23 15:17:39 (16 lat temu) |
Z nami od: 22-04-2009 Skąd: Beverley |
Miec milosc, szczescie i pieniadze !!!
![]() ![]() ![]() Do tego chyba wszyscy dazymy i jeszcze zdrowie( w moim wieku juz sie o tym wspomina ![]() Co jest wazniejsze? kto wie? Kiedys slyszalam: "Jak mam juz byc nieszczesliwy to wole z pieniedzmi niz bez" Teraz, w zaleznosci co jest dla ciebie wazniejsze, masz wybor, jak daleko mozesz sie posunac, np. Co zrobilabys dla pieniedzy? Co zrobilabys dla milosci? Co zrobilabys dla innej wartosci, ktora jest dla ciebie wazna? |
|
|
LiLia38 | Post #6 Ocena: 0 2009-07-23 15:25:26 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 15-02-2009 Skąd: luton |
jak zadowolic meza w lozku?by sex byl jeszcze lepszy?o to jest pytanie...
|
galadriel | Post #7 Ocena: 0 2009-07-23 15:30:28 (16 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
he he od poczatku ![]() Marilyn Monroe,chyba w filmie "Mezczyzni wola blondynki" w bardzo prosty i naiwny sposob tlumaczy jak zakochanie ma sie do zawartosci portfela ukochanego.Wszystko jest pieknie,dopoki ksiecia z bajki stac na zachcianki lubej,kiedy zauroczenie nie rozbija sie o proze dnia,o szara codziennosc w ktorej zastanawiasz sie jak przetrwac od pierwszego do pierwszego. Czy fascynacja,zachlysniecie sie zabawa zafundowana przez uwodziciela doskonalego jest rownoznaczna z miloscia?Oczywiscie nie.Czy jest nieetyczna,moralnie niejednoznaczne?Rowniez nie.Jest jednym z etapow,ktory chyba warto przejsc. Chocby po to,by kiedy juz zrozumiesz jakie wartosci w zyciu sa trwale,i czym milosc rozni sie od zakochania,dokonac wlasciwego wyboru. Postawa konsumpcyjna daje namiastke szczecia,tym,ktorzy takie a nie inne maja oczekiwania od zycia,dla ktorych posiadanie i gromadzenie jest priorytetem. Zewszad otoczeni hedonistycznym materializmem czy potrafimy zauwazyc,ba docenic wartosci wymienione przez Ciebie,staromodna,niepoliczalna milosc i przyjazn,jak i nie do kupienia za zadne pieniadze zdrowie? Rozni ludzie ,rozne potrzeby: Czy jest cos niewlasciwego w zwiazku "podrasowanej" solarium i botoksem "zony modnej" ze szczesliwym posiadaczem sportowej bryki,ktorego zainteresowania oscyluja gdzies pomiedzy Hustlerem a tzw gadzetami ( byle drogo i na topie)? Zapewne sa szczesliwi w swoim swiecie, tak i krzyzyk na droge-nie nam oceniac ich system wartosci... Co zrobilam dla pieniedzy?-przyjechalam do UK Co zrobilam dla milosci?-skoczylam do piekiel Co zrobilam dla jakiejkolwiek innej wartosci-zalezy co przez to rozumiesz? ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
galadriel | Post #8 Ocena: 0 2009-07-23 15:36:06 (16 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: 2009-07-23 15:25:26, LiLia38 napisał(a): jak zadowolic meza w lozku?by sex byl jeszcze lepszy?o to jest pytanie... Superlover!!Wolaja Cie!! ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
anna69 | Post #9 Ocena: 0 2009-07-23 15:38:51 (16 lat temu) |
Z nami od: 06-08-2008 Skąd: W Yorkshire |
Cytat: 2009-07-23 15:25:26, LiLia38 napisał(a): jak zadowolic meza w lozku?by sex byl jeszcze lepszy?o to jest pytanie... Oj sposobow jest mnustwo....i nie zawsze potrzebne sa duze pieniadze...... |
LiLia38 | Post #10 Ocena: 0 2009-07-23 15:41:25 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 15-02-2009 Skąd: luton |
ja nie o kasie i nie o kolegach.chacha
|