MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co te dziewczyny chca i gdzie one sa?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 9 z 30 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ... 28 | 29 | 30 ] - Skocz do strony

Str 9 z 30

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Sawanna

Post #1 Ocena: 0

2012-06-03 17:14:51 (13 lat temu)

Sawanna

Kobieta

Z nami od: 24-05-2011

Cytat:

2012-06-03 16:59:30, littleflower napisał(a):
Gdybym miala szukac kogos przez neta czy wogole rozgladnac sie za kims ponownie to majac wybor oczywiscie wolalabym kogos "pod krawatem" niz pracownika fizycznego, oboje sa mi nieznani ale to ze ktos juz pracuje w biurze itp swiadczy o nim ze ukonczyl szkole, ma jakies osiagniecia, cele ambicje itp Ja sama tez jestem ambitna i chce wysoko zajsc i raczej z kims kto np przebiera warzywa w hurtowni czy pracuje na maszynie nie odpowiadal by mi- mozae to i wyrachowane ale nie mam zam,iaru pracowac na faceta to raz a dwa w zwiazku chcialabym kogos kto ma podobne do mnie ambicje, chcacego cos osiagnac , do czegos dojsc a trzy - po prostu lubie facetow ubranych w garnitury.

To tak troche z wyrachowania moze i napisane, nie wiadomo jak by bylo gdybym kogos spotkala w realu - serce nie sluga podobno.

I nie chodzi mi o kogos kto pracuje fizycznie bo np dopiero przyjechal i po prostu zaczyna ale o osobe ktora po prostu jest z tej pracy zadowolona i tam sie widzi przez nastepne xxxx bez ambicji zadowolona bo ma te 200 czy 300 f co tydz.

taak... garnitur, krawat... Czy to świadczy, że panowie nie noszący na co dzień tychże "gadżetów" nie mają ambicji i nie ma z nimi o czym porozmawiać?
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy, a Titanic'a profesjonaliści...*THUMBS UP*

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Post #2 Ocena: 0

2012-06-03 17:17:32 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2012-06-03 17:20:59 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #4 Ocena: 0

2012-06-03 17:21:54 (13 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Nie, nie swiadczy, pisalam bardziej o sobie, jak ja to widze, choc nie praktykowalam.

Byc moze dlatego ze bylam w zwiazku z kims kto wogole nie mial zadnych ambicjii, zadnego celu po za bzdurnymi slomianymi marzeniami i wiem ze po prostu w moim przypadku nie zdalo to egzaminu.

A to ze lubie faceta pod krawatem od tego w dresie - moze nie szata zdobi czlowieka ale taki jest moj typ i juz.

Zreszta sama napislam ze nie wiem co bym zrobila tak naprawde w realu, mowa jest o randkach z netu a tam majac do wyboru kogos na biurowym stanowisku a kogos przy lopacie wybralam bym pierwsza opcje - w koncu randka to jeszcze nie zawarcie zwiazku malzenskiego.
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

znowu-ciupek

Post #5 Ocena: 0

2012-06-03 17:22:01 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Cytat:

2012-06-03 17:17:32, Bestia napisał(a):
Cytat:

2012-06-03 17:14:51, Sawanna napisał(a):
Cytat:

2012-06-03 16:59:30, littleflower napisał(a):
Gdybym miala szukac kogos przez neta czy wogole rozgladnac sie za kims ponownie to majac wybor oczywiscie wolalabym kogos "pod krawatem" niz pracownika fizycznego, oboje sa mi nieznani ale to ze ktos juz pracuje w biurze itp swiadczy o nim ze ukonczyl szkole, ma jakies osiagniecia, cele ambicje itp Ja sama tez jestem ambitna i chce wysoko zajsc i raczej z kims kto np przebiera warzywa w hurtowni czy pracuje na maszynie nie odpowiadal by mi- mozae to i wyrachowane ale nie mam zam,iaru pracowac na faceta to raz a dwa w zwiazku chcialabym kogos kto ma podobne do mnie ambicje, chcacego cos osiagnac , do czegos dojsc a trzy - po prostu lubie facetow ubranych w garnitury.

To tak troche z wyrachowania moze i napisane, nie wiadomo jak by bylo gdybym kogos spotkala w realu - serce nie sluga podobno.

I nie chodzi mi o kogos kto pracuje fizycznie bo np dopiero przyjechal i po prostu zaczyna ale o osobe ktora po prostu jest z tej pracy zadowolona i tam sie widzi przez nastepne xxxx bez ambicji zadowolona bo ma te 200 czy 300 f co tydz.
A ja chetnie sie dowiem o czym ciekawym można porozmawiac z kimś kto pracuje za biurkiem o czym nie można by pogadać z fizycznym tyrającym przy warzywach,w kanale czy też na rusztowaniu...

taak... garnitur, krawat... Czy to świadczy, że panowie nie noszący na co dzień tychże "gadżetów" nie mają ambicji i nie ma z nimi o czym porozmawiać?

Nawet nie chce mi sie tego komentowac.

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2012-06-03 17:22:05 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2012-06-03 17:22:28 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2012-06-03 17:22:56 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2012-06-03 17:23:56 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2012-06-03 17:24:38 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 9 z 30 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ... 28 | 29 | 30 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,